Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 248578 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #810 on: September 30, 2012, 11:34:23 AM »
:-\
Moževemu očetu diagnosticirali raka na želodcu.

Želim mu vse dobro.

Predvsem pa naj opusti stresne dejavnosti...

Hvala Maja, Jernej!  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #811 on: October 03, 2012, 07:03:38 AM »
Danes bomo pa najbrž vsi sankcionirani v službi ...  :-\ Ziher bo spet kakšna destimulacija padla ...
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #812 on: October 03, 2012, 08:07:35 AM »
Kaj ste pa ušpičili?
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #813 on: October 03, 2012, 08:23:45 AM »
Hah, nič, saj to je najbolj bizarno. Števnik je narobe preštel denar in je sta bila dva bankovca premalo oddana na banko, v blagajni je bil pa zaradi tega višek - in so ga dali v napitnino, kot ponavadi. V bistvu sploh ne vem, kaj je bilo narobe.  ::)
Take stvari bi se lahko po mirni poti zmenili.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #814 on: October 03, 2012, 08:37:45 AM »
Bedarije torej, tako kot pri nas.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #815 on: October 03, 2012, 08:40:24 AM »
Ja. BEDARIJE. Zakaj morajo biti spori zaradi bedarij? Pa pritiski pa grožnje pa negativne sankcije in vse ostalo zlo na svetu? Ja, pismo, no, če človeštvo napreduje (kao), kako, da imajo še vedno taki primitivci v rokah vso usodo in oblast nad poštenimi? 
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #816 on: October 03, 2012, 08:56:00 AM »
Ja zato dokler so ovce na svetu in sprejemamo to, toliko casa bo. Ko taki ne bodo nasli vec bebcev, ki bi delali bodo morali nehat: D Ne vem vcasih se res vprasam zakaj smo tako tiho vsi skup.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #817 on: October 03, 2012, 09:02:52 AM »
Ja zato dokler so ovce na svetu in sprejemamo to, toliko casa bo. Ko taki ne bodo nasli vec bebcev, ki bi delali bodo morali nehat: D Ne vem vcasih se res vprasam zakaj smo tako tiho vsi skup.

Itak pravijo, da se nas "elita" hoče znebiti,saj naj nas bi nadomestili roboti :-\
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #818 on: October 03, 2012, 09:10:19 AM »

Ja, tudi jaz.

Ampak kaj pa boš naredil, če boš povedal vse naravnost? Še s tiste bedne službe te bodo vrgli.  >:D

Besedo ima samo tisti, ki je na položaju in ima denar. In nekdo, ki je višji od njega, ima tudi nekaj od tega, zato ga za jajca ne zagrabi. Če pogledaš, kaj vse se dogaja npr. v kakšnem javnem zavodu ... Da npr. občina nič ne opazi. Pa revizija nič pa nihče ... Tako je bilo pri mojemu ...
No, saj zdaj je pa prišlo na dan in se je začel proces. Ta dogodek me navdaja z upanjem, da se pa mogoče le da kaj storit. Bomo videli ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #819 on: October 03, 2012, 09:16:49 AM »
Maja, popolnoma isto uro posta imava :o-ti tukaj, jaz v sobi za razvedrilo :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #820 on: October 03, 2012, 09:44:51 AM »
Mogoče pa to kaj pomeni ...
9ZK 656

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #821 on: October 03, 2012, 01:37:08 PM »
Žalostna, jezna ... itak smo dobili odločbo za vrtec tako, da te na rit vrže, dokladov nimamo več pa mi tud ni blo jasno zakaj, ker mam jst res nizko plačo, moj pa tud ne ogromne in danes zvem, da ker uporablja svoj avto za službene namene, mu gredo potni stroški v plačo?!  :-\ :'( :-X In ker ima terensko službo, to nanese kar precej.
Sej ne, da gre to za bencin in amortizacijo in nimamo od tega za življenje praktično nič...mislim, res sem žalostna ...
« Last Edit: October 03, 2012, 07:02:01 PM by Daia* »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #822 on: October 03, 2012, 01:55:08 PM »
Kako misliš svoj avto v službene namene? Je on privatnik? Sori ampak to prvič slišim, potni stroški so neobdavčeni, razen če mu delodajalec omogoča, da se vozi s službenim avtom v zasebne namene in mu obračunava boniteto npr.

Moja astro karta

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #823 on: October 03, 2012, 02:02:38 PM »
Dela na veterinarski kliniki, ki je privat. Vozi se s svojim avtom in se mu pač obračunajo višji potni stroški, da ima za bencin in amortizacijo.. To je praktično denar, ko mi nimamo NIČ od njega. Vse mu v bistvu gre v dohodnino, se pravi dokladov ne dobimo, višji vrtec in še dodatek za novorojenčka ne bomo dobili zaradi tega....mislim, halo  :-\
« Last Edit: October 03, 2012, 07:01:33 PM by Daia* »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #824 on: October 03, 2012, 02:10:13 PM »
Aha štekam, mu podjetje izplačuje potne stroške nad uredbo. Ja to se pa žal šteje v plačo. Neobdavčeno je samo cena mesečne vozovnice, kar je nad, se obdavči.
Zdaj rešitev bi bila, da bi mu podjetje izplačevalo kilometrino kot neke vrste poslovno pot. Npr. šel k stranki na dom pogledat psa itd. Seveda spet do zakonske meje.

Moja astro karta