Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Zaenkrat mi še niso dali nobenega papirja v roke. So me samo notranji viri poklicali, da je šefe razp**** in da dela na tem. Tako da še ne vem kaj bo. Jaz nazaj v tisto ludnico itak ne grem več. Rada bi pa da se vsa zadeva še zavleče za ene 3 mesece do moje porodniške, pol naj si pa službo vtakne kamor če.
Quote from: Jane on October 09, 2012, 10:02:32 AMZaenkrat mi še niso dali nobenega papirja v roke. So me samo notranji viri poklicali, da je šefe razp**** in da dela na tem. Tako da še ne vem kaj bo. Jaz nazaj v tisto ludnico itak ne grem več. Rada bi pa da se vsa zadeva še zavleče za ene 3 mesece do moje porodniške, pol naj si pa službo vtakne kamor če.http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunSN.asp
Quote from: tia on October 10, 2012, 08:40:19 AMQuote from: Jane on October 09, 2012, 10:02:32 AMZaenkrat mi še niso dali nobenega papirja v roke. So me samo notranji viri poklicali, da je šefe razp**** in da dela na tem. Tako da še ne vem kaj bo. Jaz nazaj v tisto ludnico itak ne grem več. Rada bi pa da se vsa zadeva še zavleče za ene 3 mesece do moje porodniške, pol naj si pa službo vtakne kamor če.http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunSN.aspTia, hvala. Vendar pogoji za porodniško so mi čisto jasni. No očitno jupiter v dvanajsti le stoji ob strani. Sem dobila neke informacije zaradi katerih vem, da je trenutno ravno obratno in ga jaz držim v šahu
Ja matr vola no, a še kar, al kaj? Spet ena stranka, ki je iz tujine nakazala denar na račun moje banke, namesto na moj. Pa saj ne morš verjet no.
Quote from: Tea on October 12, 2012, 01:21:50 PMJa matr vola no, a še kar, al kaj? Spet ena stranka, ki je iz tujine nakazala denar na račun moje banke, namesto na moj. Pa saj ne morš verjet no. Pa saj bo banka prenakazala verjetno a ne? Sej moj denar je enkrat pristal na računu direktorja banke, mene so pa terjali, ker nisem hipoteke plačala. Hahaha. Ta pravga so najdli j***