Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaj pa je Saša??
Zadnje čase sem tempirana bomba v službi

Sej vem, vsi so dobri ljudje, vsi nas nekaj učijo, ampak aaaaaa!!!!!!
Najhuje je, ko te šef kliče in te nečesa obtožuje, pa mu črno na belem vse poveš, da ni tko, pa samo reče no ok. Dej, pejt se pucat kam drugam, mene pa pusti pri miru. Kot da govorim luftu! Oba s sodelavcem sta na službenem obisku v Franciji in to je od sodelavca stranka! Pa mi reče šef, zakaj ni šasij noter, si rekla, da je vse vnešeno. Ok, grem gledat, pa rečem saj je vse vnešeno, tisto, kar še ni podatka, je zadnje naročilo, katerega smo oddali prejšnji teden in sem danes dobila šasije. In on meni trdi, kako šele danes! Ja šefe, če si naročil v petek, jih pred petkom zagotovo nisem mogla dobit, se ti ne zdi?! Najhuje je pa to, da sodelavec, čigar stranka je to, vse to VE in bi mu lahko takoj povedal, tako imam pa občutek, da se onadva med sabo ne znata pogovarjat ali pa imata preveč vina v riti! Potem pa najlažje mene klicat in me obtoževat.
Pa me kličeta na PRIVAT telefon, pa ga imam potiho in se ne javim takoj, če ne vidim, da utripa, pa takoj zatem kličeta sodelavca in sprašujeta, kje sem, zakaj se ne javim. Ja lej, če ne slišim, ker je potiho in če ne vidim, se ne morem javit, poleg tega pa je to moj privatni telefon, pismo!
V glavnem, ja, še bi lahko govorila... Ali pa samo ne znam komunicirat z

v

.

Ne, saj vem, da mi ni najtežje v službi in da je čisto ok, samo meje se moram naučit postavljat, nič drugega.
Aja, pa še šefe mi je ukazal (ne direktno meni, prek drugih sodelavcev), da moram biti z njim na jadrnici in ne na tisti, na kateri bo sodelavec, s katerim se res zastopim. In to naj bi bil team building in vzpodbujanje timskega duha...