Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 248231 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #435 on: July 02, 2012, 06:52:05 PM »
Bejba, kaj je pa z mojim predlogom?!

Ta predlog pa je  ;)  Da vidim, če jo moramo kaj v rit brcnit. ( Sorry Škorpijonka  ;D ).

Da pokličem določeno osebo in znova predlagam selitev v dvoje....
 :P
Aja ne to pa ne, NE DOVOLIM  ;D   ;D  Halo no, how low can you go....naj se sam odloči kaj bi sploh rad, pa bo.

Zakaj ne? Tuki sva pa na nasprotnih bregovih  :P
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #436 on: July 03, 2012, 06:15:51 AM »
Bejba, kaj je pa z mojim predlogom?!

Ta predlog pa je  ;)  Da vidim, če jo moramo kaj v rit brcnit. ( Sorry Škorpijonka  ;D ).

Da pokličem določeno osebo in znova predlagam selitev v dvoje....
 :P
Aja ne to pa ne, NE DOVOLIM  ;D   ;D  Halo no, how low can you go....naj se sam odloči kaj bi sploh rad, pa bo.

Zakaj ne? Tuki sva pa na nasprotnih bregovih  :P

Ja ne vem, kolikokrat moraš pa nekoga vprašat? Pa kolkrat ga moraš prosit?? Če kaj sem ugotovila, da to res nima smisla, daš vedeti in vprašaš, če hoče hoče, če ne pa ne.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #437 on: July 03, 2012, 06:48:49 AM »

Ja ne vem, kolikokrat moraš pa nekoga vprašat? Pa kolkrat ga moraš prosit?? Če kaj sem ugotovila, da to res nima smisla, daš vedeti in vprašaš, če hoče hoče, če ne pa ne.
Ne vem, zakaj gre, se pa strinjam z Jane. Če nekdo okleva, že še ni tisto tapravo. Žal  :'(. Potem pa tudi nekaj, kar sama nisem znala...ko bo začutil, da si trdna in ga prosiš več in mu daš vedet kot je rekla Jane, če boš boš, če ne, pa ne....., se bo hitro izkazalo tapravo.  :-*

Ni lahko, samo treba si je reči: če je ljubezen prava, bo zdržala, preživela, pa še boljša bo. Če pa ne....je pred tabo nekaj novega, boljšega ....

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #438 on: July 03, 2012, 08:08:59 AM »
Ok, da ne razkrijem preveč, bom rajši tiho ;)
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #439 on: July 03, 2012, 08:17:25 AM »

Ne vem, zakaj gre, se pa strinjam z Jane. Če nekdo okleva, že še ni tisto tapravo. Žal  :'(. Potem pa tudi nekaj, kar sama nisem znala...ko bo začutil, da si trdna in ga prosiš več in mu daš vedet kot je rekla Jane, če boš boš, če ne, pa ne....., se bo hitro izkazalo tapravo.  :-*

Ni lahko, samo treba si je reči: če je ljubezen prava, bo zdržala, preživela, pa še boljša bo. Če pa ne....je pred tabo nekaj novega, boljšega ....

Točno to. In tisti trenutek, ko se ti zazdi, da druga stran ne vrača, kar bi morala, je najbolje takoj pobrati šila in kopita ter oditi. Ker tudi samo tako človek ohrani svojo vrednost, čast in ponos.
Slepljenje z "Ne more, ker je zaposlen, zmeden, ve ve še, kaj hoče, mora še dozoreti, odrasti...", je brezpredmetno.
9ZK 656

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #440 on: July 03, 2012, 08:21:17 AM »
Ne, sej ni panike....sej se pogovarjamo....
Razmišljam, da sem bila res preveč agresivna, napadalna, posesivna.....vse želela imeti pod kontrolo, premalo delovala z žensko energijo in preveč z moško....
Preveč previden je, noče pritiskat, noče omenit nič....motnje v komunikaciji. On razume moje glasno komentiranje, kriljenje z rokami, energičen nastop kot napad nase in nikakor ne morem razložit, da to ni dretje nanj, ampak pač moja reakcija, moj način izražanja.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #441 on: July 03, 2012, 08:23:47 AM »
Ne, sej ni panike....sej se pogovarjamo....
Razmišljam, da sem bila res preveč agresivna, napadalna, posesivna.....vse želela imeti pod kontrolo, premalo delovala z žensko energijo in preveč z moško....
Preveč previden je, noče pritiskat, noče omenit nič....motnje v komunikaciji. On razume moje glasno komentiranje, kriljenje z rokami, energičen nastop kot napad nase in nikakor ne morem razložit, da to ni dretje nanj, ampak pač moja reakcija, moj način izražanja.
OK. Noče omenit....kot vem je omenil in sta se dobila? Potem se je pa premislil?? ne iskat izgovorov pri sebi, nisi izključno samo ti kriva, vedno sta dva. Je že res, da si ga mogoče prestrašila s svojo pojavnostjo, ampak po drugi strani?? Če te že na začetku ni možen hendlat, kako te bo pol???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #442 on: July 03, 2012, 08:50:02 AM »
Je pa dejstvo, da moški ne marajo koleričnih izpadov (pretirano doživeto izražanje itd.)!
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #443 on: July 03, 2012, 08:54:21 AM »
Je pa dejstvo, da moški ne marajo koleričnih izpadov (pretirano doživeto izražanje itd.)!

Sam jebiga, takšna je kot je. Lahko se trudiš sicer, ne moreš se pa čisto spremenit. Tako da, če imaš koga rad, ga sprejmeš z vsem razumevanjem in sprejemanjem, nadalje se pa usklajujeta in brusita kot sledi življenje.... Ja Škorpijonka, sej skupaj samo razmišljamo malo... :-*

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #444 on: July 03, 2012, 08:56:16 AM »
Ne, ne,sej edino pravilno.....
Ne zamerim nič...mi je všeč debata.

Ja, točno tko...js čist energična, drama queen izražanje....
Jp...zna biti moteče za nekatere, samo kaj nej...nikol nism bla značaj ala fikus varianta.
 :D :o

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #445 on: July 03, 2012, 09:00:22 AM »
Jaz tud tega ne maram pri moških pa mam enega takega doma  ;D  Pač če veš da je tak, ga poskusiš sprejet a ne. Če on misli, da s tem ne more hendlat, ja kako bosta pol? Saj se skorpijonka lahko ful spremeni, samo če se bo, se bo zaradi sebe domnevam. Pa kot jo poznam verjetno nikoli ne bo preveč tiho  :D
« Last Edit: July 03, 2012, 09:05:07 AM by Jane »

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #446 on: July 03, 2012, 09:12:29 AM »
Ne tiho. Izrazit se da odločno, ampak hkrati obvladano. Ni treba imeti čustev pod nadzorom, ampak reakcije. Mar se ne učimo tega na teh forumih in tečajih in ne vem, kje vse še? kaj pša implementacija v vsakdanje življenje?
Sama sem zelo čustven, strasten človek, ampak sem navzven izredno obvladana, ledeno hladna, kot Jane Ahonen na vrhu skakalnice  :laugh: (astrologi bi rekli, da je to zaradi mojega AC v  :ko).
Pa sem bila tudi včasih bolj kolerično naravnana. Z izkušnjami, leti, z opazovanjem sebe in razmislekom, kakšen vtis s svojim vedenjem dajemo okolici, sem se odločila, da se - ne spremenim - ampak dogradim (upgrade).
9ZK 656

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #447 on: July 03, 2012, 09:17:55 AM »
Uuuuuuu, tole se mi dobr sliši: apgrejdanje, ja....
 :D ;D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #448 on: July 03, 2012, 09:21:47 AM »
Se strinjam Maja, da je dobro, da se človek nadgrajuje, kar vsekakor pomeni tudi to, da se kulturno izraža in na primeren, razumljiv, odločen način drugi osebi pove kaj si želi, kaj ga moti, govori naj seveda o svojih občutkih, ker to so le naši občutki in ni nujno, da so vedno realni oz. da jih tudi nasprotna stran tako doživlja.
Žal pa nam vedno ne uspe, vsaj meni še ne. Ravno včeraj sem imela en tak dan, ko se mi zdi, da nisem na najbolj primeren način znala povedati kaj me moti, kaj si želim... Potem pa pride ven vse potlačeno... in seveda ti je za marsikatero izrečeno besedo žal, ampak je že izrečena.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #449 on: July 03, 2012, 09:25:49 AM »
Jaz v trenutkih, ko vem, da bi reagirala tako, da bi koga prizadela ali se pokazala v napačni luči ali izrazila napačno, malo počakam, da se adrenalin poleže. Potem reagiram. Ker ena težka beseda prinese drugo, tretjo ... In potem mogoče iz ene nedolžne situacije, ki ni pravilno izražena, nastane boj egov.
9ZK 656