Te čisto razumem, tudi jaz se dostikrat podobno sprašujem in sem glede tega vedno bolj zmedena, ker se včasih res vprašam a je res to pravilno, da se grem o pravilih igre, da mora biti dobro za vse. Saj je res, da drugače skorajda ne znam, ampak slej ko prej se lahko drugače sprogramiraš, sploh če si zadosti vztrajen. Seveda je pomembno, da gledaš nase, ampak eni gledajo samo nase in izgleda, da se jim obrestuje... Ne vem, zmeraj bolj ugotavljam, da ljudje večinoma delujejo po čisto drugačnih principih kot jaz in zmeraj bolj se počutim odtujeno od družbe. Ne vem, ali moram jaz spremeniti načela in delovanj, morda celo okolje... z
elo zelo zelo zmedena, žal ne znam delovati v trenutni družbi. Če drugim v v večini ustreza in meni ne, kdo potem ne spada zraven in kdo ima napačna prepričanja? Saj izhajam iz tega, da sta dva različna pola, da množica nima vedno prav in da težko definiraš slabo/dobro, ampak čisto iz praktičnega vidika se mi zdi da sem bolj kot ne nek odpadnik družbe, ki deluje v čisto drugo smer. In zmeraj bolj se mi vse to "vsiljuje" v zavest.