Author Topic: Angeli - kdo je kdo  (Read 102203 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: ANGELI - KDO JE KDO
« Reply #105 on: December 07, 2007, 11:52:02 AM »
Hvala tudi tebi Princes.

O tem bi seveda sedaj lahko razpredale do neskončnosti. In Castaneda je seveda prav zanimiv primer.  ;)

Je bolje, da tukaj o angelčkih, ki so tako prijetni in zlati

Lep dan ti želim
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #106 on: December 07, 2007, 01:19:42 PM »
nensi je napisala

Besede nimajo dostopa do resnice.
Izgovorjene besede niso več resnica.
Resnica je brez besed.
Jaz vem, ti veš = čutiš.
To kar čutiš je resnica.

Če izgovoriš, to tolmači ego, zavest... se potvori, predrugači.
Jezik je dualnost: +/-. To pa ni več resnica.
Resnica je eno.

Lahko pa neobvezujoče razmišljava skupaj, pa ostali ki jih to zanima in o tej tematiki veliko vedo z nama, vsak s svojim znanjem prispeva delček v mozaik.
Potem se bomo izločili iz zgodbe, jo pogledali neobremenjeno "od zgoraj", slika ki bo stkana pod nami bo vsakemu dala svoj odgovor.

Prekrasno povedano...se je dotaknilo nečesa globoko v meni...

Nekaj resnično lepega čutim danes in sem res vesela, da sem našla ta forum in lahko svoje misli delim z vami...

Tea, bom več na astro forumu o tem...tukaj se mi zdi primerno povedati, da sama tudi astrologijo jemljem kot komunikacijo...zdi se mi da so angeli tisti, ki nas usmerijo na kaj bodimo pozorni v res veliki dinamiki naših astroloških kart...pa tudi druge tehnike gledanja so samo tehnike s katerimi lažje vspostavimo stik. Na začetku poiskušamo več tehnik in prav je tako, ker se nam z časom pokaže katera je za nas najbolj primerna...

...in ne nazadnje ali niso tudi angeli samo prispodoba za nekaj kar je že v nas in pravzaprav vspostavljamo stik z svojim pravim bistvom...

Samo moje razmišljanje

Bodite mavrično

Lp. M
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Princes

• Mojster
« Reply #107 on: December 07, 2007, 01:22:42 PM »
Hvala tudi tebi Princes.

O tem bi seveda sedaj lahko razpredale do neskončnosti. In Castaneda je seveda prav zanimiv primer.  ;)

Lep dan ti želim

Tea draga, saj si angelček, ki mi je rešil dilemo. Nensi pa pravi učitelj, ki me je napeljal na rešitev. Hvala obema in angelčkom, ki me spremljajo, tako zemeljski kot nevidni. Pa še ura je potrdila pravilnost moje odločitve (55.sek.) :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #108 on: December 07, 2007, 01:29:40 PM »
nensi je napisala

Resnica je brez besed.
Jaz vem, ti veš = čutiš.
To kar čutiš je resnica.

Resnica je eno.

Lahko pa neobvezujoče razmišljava skupaj, pa ostali ki jih to zanima in o tej tematiki veliko vedo z nama, vsak s svojim znanjem prispeva delček v mozaik.
Potem se bomo izločili iz zgodbe, jo pogledali neobremenjeno "od zgoraj", slika ki bo stkana pod nami bo vsakemu dala svoj odgovor.

Nekaj resnično lepega čutim danes in sem res vesela, da sem našla ta forum in lahko svoje misli delim z vami...

Tea, bom več na astro forumu o tem...tukaj se mi zdi primerno povedati, da sama tudi astrologijo jemljem kot komunikacijo...zdi se mi da so angeli tisti, ki nas usmerijo na kaj bodimo pozorni v res veliki dinamiki naših astroloških kart...pa tudi druge tehnike gledanja so samo tehnike s katerimi lažje vspostavimo stik. Na začetku poiskušamo več tehnik in prav je tako, ker se nam z časom pokaže katera je za nas najbolj primerna...

...in ne nazadnje ali niso tudi angeli samo prispodoba za nekaj kar je že v nas in pravzaprav vspostavljamo stik z svojim pravim bistvom...

Samo moje razmišljanje

Bodite mavrično

Lp. M

Danes me spremlja Nadangel Gabrijel.
Najbrž ni treba kaj dosti dodati.

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #109 on: December 07, 2007, 01:30:48 PM »
Hvala tudi tebi Princes.

Lep dan ti želim

Tea draga, saj si angelček, ki mi je rešil dilemo. Nensi pa pravi učitelj, ki me je napeljal na rešitev. Hvala obema in angelčkom, ki me spremljajo, tako zemeljski kot nevidni. Pa še ura je potrdila pravilnost moje odločitve (55.sek.) :)

Oh Princes tudi ti si ena angelčica našega foruma.
Samo da si našla rešitev.  :D In zaupam ti, tudi meni so povedali odgovor  :D
www.Astro-Star.net

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #110 on: December 07, 2007, 01:58:49 PM »
Hvala tudi tebi Princes.

Lep dan ti želim

Uživaj maksimalno, si zaslužiš.  ;)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #111 on: December 07, 2007, 11:07:19 PM »
nensi je napisala

Resnica je brez besed.
Jaz vem, ti veš = čutiš.
To kar čutiš je resnica.

Resnica je eno.

Samo moje razmišljanje

Bodite mavrično

Lp. M

živjo mavrica,

tudi v tejle temi, pa hvala za tvoje razmišljanje.
Mislim, da se lepo dopolnjujemo in bomo milimeter po milimeter še daleč prišli.

nočko nensi

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #112 on: December 10, 2007, 08:52:25 PM »
Naš Tim ima tako simpatične avatarje krogov v žitu, da sem se ob tem spomnila napisati še tole zanimivost:

Kroge v žitu delajo turkizni angeli komunikacije in so simboli, ključi univerzalnih informacij, ki se nahajajo v našem umu.

Sporočila ki jih ti krogi, vzorci prinašajo delujejo podzavestno, ni nam jih potrebno zavestno dešifrirati.

Offline Princes

• Mojster
« Reply #113 on: December 12, 2007, 08:41:12 AM »
Nensi, danes je 12.12. in so zelo močne energije, sem prebrala ne eni internetni strani vse do 24.12.07. Ali lahko kaj napišeš v zvezi s tem?
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #114 on: December 12, 2007, 06:28:12 PM »
Nensi, danes je 12.12. in so zelo močne energije, sem prebrala ne eni internetni strani vse do 24.12.07. Ali lahko kaj napišeš v zvezi s tem?

Princes

to je čas, ko so odprti vsi portali za pretok energije, sporočil, nivo energije je zato močnejši, vibracije so višje in komunikacija z bitji svetlobe, angeli lažja in močnejša.

To je nenazadnje čas, ko se večina ljudi intenzivno ubada z veselim pričakovanjem novega, dela načrte za spremembe, je globoko v sebi bolj pozitivno naravnana, delamo neke vrste inventuro za nazaj, skušamo spremeniti kaj, kar nam ni bilo všeč, odpraviti negativne navade... Vse okrog nas gorijo lučke, svečke, gledamo angelčke, drug drugemu pošiljamo in izrekamo dobre želje.

Vsa ta pozitivna razmišljanja zvišujejo energijo in vibracije in tisti bolj energetsko pretočni to seveda še veliko bolj občutijo kot ostali, ki jim je v tem času lepo, prijetno, pa se mogoče niti ne sprašujejo zakaj.

Ta čas kolektivnega pozitivnega naboja lahko dobro izkoristimo za delo na sebi, saj nam energije ki so zvišane pri tem lahko dodatno pomagajo.

Lep dan, no zdaj že bolj večer ti želim.

Offline Princes

• Mojster
« Reply #115 on: December 12, 2007, 10:44:38 PM »
Nensi, hvala :) Nočko :-*

DZK 151

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #116 on: December 15, 2007, 06:53:50 PM »
Naj še sama dodam nekaj znanja na to temo. 21.12. se odprejo angelska vrata in takrat je dotok božanske energije zelo močan.To je idealen čas za zdravljenje samega sebe in vpogled vase, saj so energije zelo nežne in prijazne do nas. V tem času vse do novega leta je zelo primerno si pisati kaj želimo odpustiti iz svojega življenja in kaj nam ne služi več. Vse to kar želimo pustiti za sabo. V času od 1.1. pa do 12.1. pa je priporočljivo se zahvaljevati za vse kar želimo v prihodnejm letu zmanifestirati, začeti, dokončati in spremeniti v svojem življenju. Dejasnko je vsak dan od 1-12.1  preslikava enega meseca v prihodnjem letu. Ker večina ljudi 1.1. prespi, je ponavadi tudi januar mesec, ko se nič ne dogaja in enostavno zleti mimo nas....Angelska vrata se zaprejo 12.1.

Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #117 on: December 15, 2007, 08:14:34 PM »
Hvala Nena, za te informacije. :)

Vsaka informacija je dobrodošla.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #118 on: December 16, 2007, 10:42:30 AM »
Zato pa smo tukaj, Nataša, da svoje znanje in informacije delimo med seboj.
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #119 on: December 16, 2007, 10:50:58 AM »
Res je, Nena.