Author Topic: kavina usedlina  (Read 117662 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tadeja

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: kavina usedlina
« Reply #30 on: October 06, 2006, 08:24:50 AM »
Regina,
šele zdaj sem opazila tvoje vprašanje. Torej ročaj je na desni strani slike.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #31 on: October 06, 2006, 08:26:12 AM »
OK. Se vržem popoldan v tvojo skodelico  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tadeja

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #32 on: October 06, 2006, 09:14:24 AM »
Juhu. Upam, da boš kaj lepega videla. :-)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #33 on: October 06, 2006, 04:30:36 PM »
Torej poskusimo, Tadeja ;)
Površen pogled v skodelico te kaže kot živahno osebo, ki se ne obremenjuje z vsakdanjimi obveznostmi, ampak živi dokaj razgibano življenje in zna vsak dan posebej uživat. Kar naprej nekaj odkrivaš, tipaš in iščeš, iz ene pustolovščine te žene v drugo, temu primerno pa sledijo vzponi in padci. Če pa pogledam bolj natančno, gre le za zunanji in splošen vtis, ki si ga ustvarijo ljudje v tvoji bližini in za »obraz«, ki si jim ga pripravljena pokazat. Svojo pravo, krho in zelo nežno naravo čuvaš za nekoga, ki bi mu lahko resnično zaupala, ki bi ti zagotovil  trdne temelje za življenje in nudil trdno čustveno oporo. O tem in o tej osebi tudi veliko razmišljaš.
Nisem prepričana, da je ta oseba že  tvoji bližini. Bolj se nagibam k temu, da gre le za predstave in  srčne želje, kakšna bi naj izgledala. Pa ne gre toliko za zunanji videz, kot za sorodno dušo, ki naj bi imela poleg moralnih vrednot tudi nekaj v »glavi«.
Sedaj je v tvoji bližini nekdo, ki se na vse pretege trudi vzbudit pozornost in išče vse možne načine, da bi se ti približal in se dotaknil tvojega srca. Do neke mere mu to celo dovoliš, veš pa, da to ni to, kar si želiš. Ker sama čutiš, da nisi iskrena - niti do sebe, niti do njega, se ne moreš sprostit in imaš občutek, da tvoji dnevi ostajajo neizkoriščeni, želje pa neuresničene.
Ker se skodelica deli na 12 delov, tako kot je mesecev v letu in ker se »prava« oseba kaže na desni strani ročaja, bi takšno nezanesljivo stanje lahko trajalo le še nekaj mesecev. Morda v treh, najkasneje v štirih mesecih se bo pojavil nekdo, ki bi bil vreden tvojega zaupanja in bi se splačalo "tvegat". Na tebi pa je, če ga boš opazila.

Ker se komaj "učim", prosim za povratno informacijo. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Tadeja

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #34 on: October 06, 2006, 07:30:00 PM »
 :o

Čakaj, da pridem k sebi... :-) se hecam. poglej, definitivno si me opisala v nulo.
res živim iz dneva v dan, res imam veliko vzponov in veliko padcev. In res je, da me na zunaj sprejemajo kot osebo, ki v življenju uživa. V notranjosti pa sem osamljena, saj partnerja nimam. Je pa nekdo, o katerem razmišljam.

in ja, je nekdo, ki vem, da bi si želel vzbuditi mojo pozornost, pa tega nočem. In res se mi zdi, da moji dnevi ostajajo neizkoriščeni, ker vem, da bi s tisto osebo, o kateri razmišljam lahko polno izkoristila življenje in da bi osrečevala drug drugega.

Če pa se bo res v naslednjih mesecih pojavi kdo, definitivno sporočim. Nisem pa še obupala nad tistim, o katerem razmišljam. No ja, Tar_mar mi je danes sporočil spodbudne novice... :-)

no, bomo videli, se bomo prepustili in sporočim. Regina, le tako naprej, dobro ti gre. Veliko si videla kljub temu, da je bila slikica slabše kvalitete.

Bom pa še kdaj spila kakšno kavo in jo slikala s pravim fotoaparatom, pa se priporočam za takrat.

Pozdravček vsem, tebi, Regina pa pošiljam eno deteljico za srečo.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #35 on: October 06, 2006, 08:08:22 PM »
Regina.  Moram priznati, da me močno presenečaš s tole šalico.  Jaz sem ravno slike pobrisal, ko sem zadnjič slikal.   Jebi ga. Moram spet kufe ruknt. :)?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #36 on: October 06, 2006, 10:54:11 PM »
Regina  :o pa ti si zakladnica znanja in modrosti.

Čeprav turške ne pijem, se bom potrudila, če boš hotela še meni malo pogledati. Jasno, povratnih informacij kolikor hočeš  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #37 on: October 06, 2006, 11:44:58 PM »
Regina. Pa da vidimo.  :) 
http://www.photorola.net/uploads/9669fe2f84.jpg

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #38 on: October 07, 2006, 11:29:01 AM »
Uau, zdaj sem pa celo sama sebe presenetila.  ;D
Tadeja, hvala za iskrenost in povratno informacijo, pa se kar oglasi, ko boš spet kofetkala. ;)

Andres, čez vikend sem malo razturana (beri zasedena), ampak ti pogledam takoj, ko bom lahko. Cofka zate pa tudi, ko boš pristala na turški. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #39 on: October 09, 2006, 10:17:20 AM »

Andres

Andres, tudi tvojega ročaja ne vidim. Kje pa je, levo ali desno?
www.sepet-sanj.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #40 on: October 25, 2006, 03:25:43 PM »

Andres

Andres, tudi tvojega ročaja ne vidim. Kje pa je, levo ali desno?

tudi jaz ne več kje je bil. Verjetno pri strani :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #41 on: October 25, 2006, 09:17:02 PM »
Nekoliko nerodno se je zadeve lotit, ker skoraj preveč vem, kaj se ti v zadnjem času dogaja, pa se kar malo bojim, da ta opis ne bo izpadel dovolj korektno. No, ampak bom vseeno poskusila.

V skodelici je veliko nasprotovanja in dvoličnosti. Na eni strani se kažejo spori in refleksije, ki bi lahko pomenile neko prizadevanje, gibanje in boj za napredek, na drugi strani pa kot  pravo nasprotje temu, pomanjkanje ravnotežja. Ker sedaj ne vem, kje je ta tvoj ročaj, težko rečem, če gre za tvoje lastnosti, kar bi pomenilo, da si trenutno zelo nemiren in razdvojen, ali pa gre za neke odločitve v prihodnosti. Vem pa, da si trenutno z vsemi štirimi pri iskanju službe, zato se bom osredotočila na prihodnje dogodke in službene zadeve. Lahko pa tudi pričakuješ kakšna nenačrtovana dela, ki jih boš moral pod nujno uredit pri hiši, pa tudi novice v zvezi s starejšimi ljudmi. Te ravno ne bi bile prijetne, saj kažejo potrebo po varnosti, lahko pa tudi, da gre le za manjšo bolezen, ko bo nekdo v tvoji bližini potreboval nekaj več tvoje pozornosti in nege.

Figure v skodelici so močne, kažejo pa na veliko vnemo, željo po upravljanju, vladanju, ukazovanju in pojasnjevanju, s tem pa verjetno osvetljujejo prav tiste raznorazne pogovore, ki jih imaš v zvezi s službo in opisujejo ljudi, s katerimi imaš v zadnjem času opravka. Zadeve bi se lahko v bližnji prihodnosti nekoliko zaostrile, kar pomeni, da bi se moral na silo ali zelo na hitro v dani situaciji za nekaj odločiti in neko zadevo sprejeti, čeprav ti ne bo pisana na kožo. Najbolj te bo verjetno motil človek, ki ti bo to priložnost ponudil. Zdelo se ti bo, da ne premore lastne hrbtenice, iz tebe pa hoče naredit lutko, ki jo samo naviješ, ona pa dela, kar hoče.

A z racionalnim pristopom, s pravilno predstavitvijo svojih idej in zamisli,  bi se ti lahko celo uspelo »ugurat« in dobit dokaj dostojanstveno službo, sčasoma bi se pa tudi tvoje razmišljanje o ljudeh nad teboj precej spremenilo. To pa ne pomeni samo začetek pritekanja denarja, ampak tudi trden status, saj gre za firmo, ki ima v državi velik ugled.

Andres, verjetno boš zdaj tole težko komentiral, ampak čas bo pokazal kako in kaj, pa bo morda takrat lažje.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #42 on: October 26, 2006, 04:51:27 PM »
Prav si napisala zadnji odstavek Regina. Težko komentiram, ker te dni, oziroma še najbolj zadnja dva meseca se okoli mene veliko dogaja. Sami sestanki in razgovoru za službo  in nikoli ne vem pri čem sem, nihče mi ne da konkretnega podatka. Sicer pa bi novo službo lahko nastopil danes, toda brez veze. Ne grem si v skladišče hrbtenice preklati.

To o veliki želji o upravljanju in ukazovanju ni ravno točno. Saj nisem tak po značaju. Ampak hočem upravljati tisto kar vem, da znam in lahko naredim. Obenem je res, da službe za katere menim, da jih lahko dobim imajo s seboj svoje negativne lastnostni.  Na enem mestu je velika nevarnost, ker je vmes tudi politika, na drugem pač so delovne sobote saj gre za trgovinsko delo.  Si pa še ogledujem.

Nekega posebnega ravnotežja pa tačas pri meni res ni in tudi tu imaš prav Regina.

Hvala za pogled v mojo šalico. Resda je od te kave minil že mesec dni, tako da zoc je že zdavnaj v atlanskem oceanu. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #43 on: October 26, 2006, 06:08:39 PM »
Nisem napisala, da imaš ti željo po ukazovanju in upravljanju, Andres. Še enkrat preberi  ;D
Ampak če si za to, bova enkrat ponovila vajo, ko se to stanje malo umiri. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #44 on: October 26, 2006, 06:12:56 PM »
Figure v skodelici so močne, kažejo pa na veliko vnemo, željo po upravljanju, vladanju, ukazovanju in pojasnjevanju, s tem pa verjetno osvetljujejo prav tiste raznorazne pogovore, ki jih imaš v zvezi s službo in opisujejo ljudi, s katerimi imaš v zadnjem času opravka.

MOgoče sva se narobe razumela, vendar jaz sem to videl kot da bi imel željo po ukazovanju. Ni problem Regina.  Bova vajo ponovila, ko spet turško kavo nabavim. Zdaj imam še tisto na filter.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858