Author Topic: kavina usedlina  (Read 117750 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: kavina usedlina
« Reply #105 on: May 02, 2007, 12:48:46 AM »
Nisem spregledala tvoje kave, taja.  Le praznična sem še, pohajkovala sem okrog, pa nimam še vseh kablov na svojem mestu. ;)  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #106 on: May 02, 2007, 11:51:57 AM »
Hvala za povratno informacijo, taja.
Tvojo skodelico sem pogledala približno za obdobje enega leta in kot berem sedaj nazaj, je na tisti 6. strani res videti, da se nekako odvija v tej zarisani smeri notranje obnove.

Pravzaprav ti danes tudi ne morem povedat nič novega, saj si že sama vse opisala. V skodelici je videti kup nekih podrobnosti, ki se kot vzorec prelivajo iz ene strani v drugo  brez vidnejših vzponov in padcev, dokler se ne združijo v lepo oblikovano in zaokroženo praznino. Ta bi lahko pomenila tvoj dober občutek, da ti dejansko uspeva čistit svojo preteklost brez kakšnih vidnejših posledic, hkrati pa predstavlja tvojo odprtost in pripravljenost za neki novi začetek. Očitno si si svoj cilj zelo jasno začrtala in se usmerila v pravo smer, še najboljše pa bo, da ostaneš pri tem tempu in da se ti nikamor ne mudi. V vzorcu je kup nekih ljudi, takšnih in drugačnih figur, ki izrisujejo to tvoje sproščeno druženje in zabavo, hkrati pa ti korak za korakom in na povsem "naravni" način pomagajo brisati sledi preteklih misli in dejanj brez obveznosti in ne da bi se "naslanjala" nanje. 
Tukaj torej ni kaj dodati in treba je samo počakat, da se leto izteče, ko boš zasijala v povsem drugačni luči in zaživela kot prerojena.
Vse lepo torej. ;)

Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #107 on: May 02, 2007, 06:31:20 PM »
Regina, prisrčna hvala! :D Včasih je lepo dobiti nekakšno potrditev nečesa, kar že sam veš oz. čutiš ;D

Vse lepo, Taja :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #108 on: May 02, 2007, 08:23:23 PM »
Tudi tebi vse lepo, taja.  ;)
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #109 on: May 22, 2007, 08:35:01 PM »

Živjo! :)

Sem novopečeni član vašega super foruma in me za začetek zanima, če je kdo na "drugi" strani, da bi malo poklepetali o šloganju s kave, .... ;D

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #110 on: May 22, 2007, 09:48:14 PM »
Ku ku , seveda smo tu, Patrik ;) Kaj te pa zanima?

lp, Taja :D

Patrik

• Guest
« Reply #111 on: May 23, 2007, 07:24:40 PM »

Hej Taja6 in co. Zanima me, če lahko komu kaj povem kaj lepega iz kavce. Vidim, da te sami ta boljši šlogarji tu pa se še moram jaz malo pokazat ;D ;D Saj nebi gnjavil, a mi je tak zelo dolgčas... :) Se lahko glih full dopolnjujemo. Super! ;)

Patrik

• Guest
« Reply #112 on: May 23, 2007, 07:39:21 PM »

Ta je dobra! Zdajle se počutim kot zapeljiva kača! ;D ;D No, mi Mariborčani bi tvegali!!! ;) ;)

Patrik

• Guest
« Reply #113 on: May 23, 2007, 07:44:31 PM »

Pusti mi 3 minutke, da si na list napišem kaj vidim. Še nikoli nisem gledal z računalnika ;D Malo je že težko, gledati šalčko in pisati na forum! :) Pač mi, ko smo bolj počasni! :) Brez zamere

Patrik

• Guest
« Reply #114 on: May 23, 2007, 08:05:34 PM »
Tak pa začniva!

V preteklosti(leva stran slike) vidim, da je bilo veliko dogodkov, tud napetosti in živčnosti(to kaže veliiko majhnih figuric, ki jih imaš), dominira pa narobe-obrnejna želvica na dnu. Želva simbolizira srečo in nekaj, kar je šlo bolj počasi. Počasi, previdno, a je šlo! In tukaj je  povezava s majhnimi figuricami, ki so vzrok neke počasnosti.  V ospredju si imela nek pogovor, neko  zasedanje, saj vidim veliko figuric, ki imajo glave skupaj. Ti si narisana na čelu, kar bi pomenila tvoja dominantnost- ti si o nečem odločala in javno razglasila. Vidim veselje, saj se figurice smehljajo, a vedi, da imaš eno žensko oseb, ki ti zelo, zelo zavida- pol ženskega obraza imaš.!Rodile so se nove ideje. To prikazuje- če gledava črno, kako rastejo veje iz najine želve. Ob enem pa ta zos na dnu daje vtis 9, števike sreče, tako, da si imela veliko sreče, in sreča je bil "povzročitelj" uspeha nove rasti! Za prihodnost ti ne morem povedati, saj mi manjka šalca, ki je desno od ročaja- tam je zarisana prihodnost. Vidim lahko le ravne, meglene črte- zdoraj desno, ki kažejo, da z zdravjem ni tako, kot bi moralo biti. Moraš paziti. Deloma gredo v preteklost, a že bo šlo ven iz tebe. Škoda, da nimam desne polovice, da bi ti kaj za prihodnost povedal.
« Last Edit: May 24, 2007, 10:37:16 AM by Patrik »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #115 on: May 23, 2007, 08:14:51 PM »
Patrik.

Priznam, da me presenečaš, o verodostojnosti skodelice pa bo brez dvoma povedala Helena.  Mislim, da bo narod zdaj še kako šalce obračal. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Patrik

• Guest
« Reply #116 on: May 23, 2007, 08:17:02 PM »

Hej Andres :)

Ma ni problema, saj mam cajt. Malo mi pa res paše, da sem med vami. A ti povem, da je res full težko gledati šalco z računalnika... Nisem navajen! ;)

Patrik

• Guest
« Reply #117 on: May 23, 2007, 08:18:53 PM »
 Ni problema, Helena! :) Se vidimo in lep pozdrav tudi tebi! Adijo

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #118 on: May 23, 2007, 08:29:25 PM »
Potem bi bilo pa koristno in prijetno, če bi se srečali enkrat junija.  Na kafetu seveda. Apemaya je pred časom to sicer predlagala, vendar manjka organizatorske ustvarjalnosti.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Patrik

• Guest
« Reply #119 on: May 23, 2007, 08:32:30 PM »
Potem bi bilo pa koristno in prijetno, če bi se srečali enkrat junija.  Na kafetu seveda. Apemaya je pred časom to sicer predlagala, vendar manjka organizatorske ustvarjalnosti.

Super domislica :) Jaz vam res lahko pomagam pri organizaciji. Zdaj moram še samo maturo odpisat, to je do 24. junija. Mislim, da je to res dobra ideja za nova spoznanjstva in navezave stikov :)
« Last Edit: May 23, 2007, 08:33:39 PM by Andres »