Author Topic: kavina usedlina  (Read 117683 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: kavina usedlina
« Reply #120 on: May 23, 2007, 08:50:57 PM »
Zdravo Patrik, vidim, da je naša Štajerska dobila na tem forumu okrepitev ;)

Preden te tudi jaz zaprosim za vpogled v moj kofetek in prilepim sliko, bi te vseeno vprašala - kako gledaš v kavo oz. kako moram skodelico obrniti. Če si bral prejšnje poste, si videla, da Regina gleda tako, da moraš z levo roko obrniti okrog in okrog skodelico - jaz pa na takšen nalin, da je ne sučeš, ampak samo obrneš na strani, kjer si jo pil. So pač različni načini...zatorej povej prosim ;) :D
čao, čao :D Taja

Patrik

• Guest
« Reply #121 on: May 23, 2007, 08:56:11 PM »

Hej, hej :)

Jaz pa mam čisto preprosti način! Spiješ kavo, da ostane zos, a se mora sukati. Potem sukaš zos po steni šalce tako dolgo, kakor dolgo hočeš! Jaz ponavadi nena dolgo vrtim, saj se potem preveč razlije. No, to je način, ki je osnoven. Potem pa obrneš šalčko in gledaš oboje: kaj je narisano na podstavku in seveda v šalčki. To je to ;D ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #122 on: May 23, 2007, 09:02:33 PM »
Saj eno tako sliko z obračanjem šalice, sem pa naredil, ko je  Helena pri meni portirnico grela. Mislim, da je na 7. strani te teme.

Glede srečanja me veseli, če se boste lahko medsedbojno organizirali, pa naj si bo to z ali brez gledanja v skodelico.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Patrik

• Guest
« Reply #123 on: May 23, 2007, 09:14:51 PM »

Dobro, bom pogledal! Upam, da imaš sliko z desne strani šalčke- da vidiva, kaj te čaka v bodočnosti:)
Za organoizacijo pa se lahko sproti dogovarjamo! Dobro? ;D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #124 on: May 23, 2007, 09:20:03 PM »
Ah, saj nisem rekel, da bi hotel, da mi pogledaš. Le omenil sem, ker tistikrat sem šalico obračal in klofal s Heleno dokler se ni naredila podoba v šalici.   Ni problema glede organizacije. Hvala za ponujeno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Patrik

• Guest
« Reply #125 on: May 23, 2007, 09:26:56 PM »
V šalčki iz 7. strani vidim z moje perspektive žensko osebo( daje malo starejši videz), ki gre prvo čez oviro( svetel kamen)ki jo lahkotno premaga, potem pa  čez most. To bi lahko pomenilo, da je tebi znana- blizu ženska oseba šla čez eno manjšo oviro, potem pa čez en most( izpolnitev projekta, načrta, osebna izpolnitev želje).Imela je načrt, da bi iz ene strani prišla na drugo. In je prišla! Želja se je izpolnila. Njena pot se nadaljuje, a pred seboj zagleda oviro, kateri ni kos( čisto levo- velik črn steber). Vidim, da se tukaj pot ustavi, se je ustavila! A čez celotno sceno, lahko vidimo nejasno, lisasto črto, ki se vije čez skodelico. Ker se dotika glave, so bile nejasnosti pri njej, bila je v dvomih in to jo je vso pot spremljalo. A tudi ti si čutil praznino ( bela, brez zosa označena polja).Vidim, da si se majckeno umaknil, a sicer nič hudega! :)
« Last Edit: May 23, 2007, 09:31:26 PM by Patrik »

Patrik

• Guest
« Reply #126 on: May 23, 2007, 09:34:03 PM »
JOJJJJ!!!! :o Prepozno sem videl tvojo objavo! <Upam, da nisi zdaj jezen name, ko sem ti jo razložil! Upam, da res ne :)
Ajd, brez zamere!! ;)
« Last Edit: May 23, 2007, 09:38:36 PM by Patrik »

Patrik

• Guest
« Reply #127 on: May 23, 2007, 09:41:40 PM »

Hvala, hvala Helena :)
Res mi vsi skupaj držite pesti, da se tega rešim. Saj bo!  ;)
No, glede kofetkanja pa sem full vesel, da ste me tako toplo sprejeli! Full vam hvala! :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #128 on: May 23, 2007, 09:42:36 PM »
 Evo, Patrik ...se ti še jaz oglašam s prošnjo, da mi malo pošlogaš. Slikce niso ravno najboljše, torej če boš kaj videl...če pa ne, bomo pa drugič kakšno rekli. Sem se pa sama prvič tudi matrala, ko sem tudi prvič iz računalnika gledala v šalco...ni preprosto...list papirja je skoraj nujen ;) ;D

http://shrani.si/files/img0008110j0.jpg

http://shrani.si/files/img0009110ja.jpg

Lepo se imej in hvala ti, Taja :D

p.s. matura bo mala malca, a ne? ;)

Patrik

• Guest
« Reply #129 on: May 23, 2007, 09:53:57 PM »
 Prva slikca je o preteklosti. Vidim, da imaš ob ročaju velik kupček.Vidim, da je taki, kot da bi ga skupaj zložila in to je tudi bistveni pomen. Vidim, da si se lotila neke stvari, jo urejala, dajala na kupček, a vidim, da je šlo nekaj iz tebe- neka jeza, čustva( črni dimnik)- kot,da bi se nekaj "skadilo" s tebe! In vidim žalostno žensko, ki misli nate. Vidim, da je precej potrta, zaradi posebnega dogodka v preteklosti! Je pa ta  oseba iz  tvoje bližine!- je ob ročaju, torej družina, dom, prijatelji.

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #130 on: May 23, 2007, 10:00:52 PM »
OOO, Patrik...pa še kako res je , kar si napisal o preteklosti ;) :D
verjamem, da je prihodnost svetla ;) :D

Hvala , Taja :D

Patrik

• Guest
« Reply #131 on: May 23, 2007, 10:14:48 PM »
V drugi sliki pa se ti nariše velik venec, ki pomeni srečo in bljižnji uspeh, pohvala! Vidim pa žensko in moškega, ki je na višjem položaju ( stoji visoko na kamnu) in sta usmerjena v mlajšo osebo. Vidim, da ima ta mlajša oseba razvito samozavest in ve, kaj želi. Ne vidim nič slabega, temveč dobro. Pogovor bo potekal med žensko( morda materjo) odlično, le moški( oče) je malo proti tem, malo omahuje! Vidim, da ima mlajša oseba( torej otrok) nek jasno začrtano pot( ideje) pred seboj.
Vidim pa tudi, da ti hrepeniš po nečem, plezaš po skali navzgor! Pred seboj imaš en velik načrt , nekaj si planiraš( ptič na skali) in vidim, da boš uspešno končala in imela lep pogled v prihodnost! Občudovanje s strani drugih.Vidim pa na sredini veliko komarjevo glavo, ki pomeni sitnosti, manjše težave! Dokaj lepa šalčka :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #132 on: May 23, 2007, 10:29:05 PM »
Hvala ti za tale vpogled, Patrik :D Bom poročala, kako se uresničujejo moja hrepenenja, želje in plani ;) :D jih je kar nekaj...tale komarjeva glava, haha pa upam, da ne pomeni to, da bom pokasirala kakšno malarijo v Amazonki, kamor planiram letos ;D ampak res manjše težave, ki pa so pač del življenja...

Oglasi se še ti s kakšno svojo šalčko in pa lepo spi ;) :D
Hvala še enkrat!
Taja
« Last Edit: May 23, 2007, 10:31:06 PM by taja6 »

Patrik

• Guest
« Reply #133 on: May 23, 2007, 10:31:58 PM »

Ni kaj! Z veseljem to naredim! Ne, ne ta komarček ni malarija! Je pa full kull, da greš na takšno lepo potovanje! Uauuuu :) :) Samo manjše težavice, nevšečnosti, nič drugega! Ajd, se vidimo in lahko noč :)

Patrik

• Guest
« Reply #134 on: May 23, 2007, 10:53:41 PM »
Hej, hej Taja6!

Sem še enkrat pogledal za vsak slučaj 2 sliko z komarjem! če pogledaš podrobno, lahko vidiš velikega komarja, poleg njegovega rilca pa kosti! Moraš res paziti, da ne bi staknila, kje kakšne bolezni. Kosti predstvljajo samo bolezen, nič drugega. Tako, da bodi previdna! Hvala, da si mi povedala, da greš tja, saj se sicer nebi v to poglobil. Pazi se, da res ne bi kje dobila kakšne bolezni! Pa ne se mi sekirat, ker ni nič zelo hudega!!!!!!!!!!!!!! ;)
 No, videl sem še eno malenkost! Imaš kozarček, poleg pa noto. to pomeni, da šla na nekaj bolj umetnostnega,- kar je povezano z umetnostjo in sedela v dobri družbi s kozarcem in nazdravljala!:)
« Last Edit: May 23, 2007, 11:27:25 PM by Patrik »