Author Topic: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 119028 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #465 on: April 06, 2012, 04:27:14 PM »

Škoda, pa sem mislila, da bi lahko bla vsaj kaka avanturica z lepotcem ;) :laugh:

Ja kdo pa pravi, da ne. Približuj se mu počasi, nevsiljivo in ruši obrambo  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #466 on: April 06, 2012, 05:24:44 PM »
Ne, ni zaključena, samo dolgo zatišje (skoraj en mesec). No zdaj sem poslala en mail pa bom videla, kakšen bo odgovor.  ;) ;)
Hvala!  :-*

Karte pravijo, da mora nekaj zgratat, ampak saj veš, življenje je le življenje. Poslovni partner je samozavestna, iznajdljiva, močna oseba, hkrati pa meni, da je nenadomestljiv in bi vse rad najraje opravil sam. Daj mu vedet, da ga boš razbremenila in naredila stvari tako kvalitetno, kot bi jih on sam, tačas pa se bo lahko posvetil drugim zadevam.  (I guess  ;) ).

Hvala, Rena!  :-*
Tip ima pod sabo 10.000 ljudi. Aj aj aj, u šta sam se uvalila.   ;)
Torej... ja, drži, osebnostno je vse to, kar si napisala. In nima časa za NIČ drugega kot za delo. Samo za novo leto je malo frej. Pa noč včasih prespi.
Taktika, ki jo predlagaš, bi znala palit.
Seveda bom pa zdaj najprej počakala njegov odgovor, potem pa zakurblala Merkurja.  ;)

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #467 on: April 06, 2012, 06:03:21 PM »

Škoda, pa sem mislila, da bi lahko bla vsaj kaka avanturica z lepotcem ;) :laugh:

Ja kdo pa pravi, da ne. Približuj se mu počasi, nevsiljivo in ruši obrambo  :-*

hihi, velja ;) hvala ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #468 on: April 06, 2012, 06:05:01 PM »
Ne, ni zaključena, samo dolgo zatišje (skoraj en mesec). No zdaj sem poslala en mail pa bom videla, kakšen bo odgovor.  ;) ;)

Karte pravijo, da mora nekaj zgratat, ampak saj veš, življenje je le življenje. Poslovni partner je samozavestna, iznajdljiva, močna oseba, hkrati pa meni, da je nenadomestljiv in bi vse rad najraje opravil sam. Daj mu vedet, da ga boš razbremenila in naredila stvari tako kvalitetno, kot bi jih on sam, tačas pa se bo lahko posvetil drugim zadevam.  (I guess  ;) ).

Torej... ja, drži, osebnostno je vse to, kar si napisala. In nima časa za NIČ drugega kot za delo. Samo za novo leto je malo frej. Pa noč včasih prespi.
Seveda bom pa zdaj najprej počakala njegov odgovor, potem pa zakurblala Merkurja.  ;)

Ma te karte so čudo... Zanj sem potegnila Kraljico palic. Na netu sem nekaj našla sicer, da je prijateljska, vendar po mojih izkušnjah zelo zaupam razlagam po knjigi Tarot za današnji čas. Na sliki je res prijateljska, sploh ker v eni roki drži rožo. Vendar ima v svoji desni roki - palico. Sedi na prestolu, kjer sta na vsaki strani po en lev ob njenem vznožju. Pred njenimi nogami je črna mačka.

Mačka simbolizira naše notranje lastnosti, ki so hkrati značajske značilnosti mačke: individualnost, skrivnostnost, samosvojost, neodvisnost, trdoživost (več življenj), intuitivnost,  nočna potepinka, ki posluša svoje strasti, ki  se ne boji teme (soočanje s strahovi, pogum), radovednost, razigranost in  razvajanje, ko njej paše in kadar ji paše, brez prilagajanja zaradi drugih... , šele ko je zadovoljna sama s seboj,  zadovoljno prede.

Torej znabit ta kraljica vse to. In prijateljska in ima vajeti v rokah, je rojen poslovnež, a ima tudi težavne lastnosti ognjenega leva - oblastnost, ukazovalnost, počuti se nenadomestljiva, vse hoče sama...

Torej...dokaži temu človeku, da ti lahko zaupa...srečaj se z njim...predstavi svoje sposobnosti...  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #469 on: April 06, 2012, 08:35:07 PM »

Ma te karte so čudo... Zanj sem potegnila Kraljico palic. Na netu sem nekaj našla sicer, da je prijateljska, vendar po mojih izkušnjah zelo zaupam razlagam po knjigi Tarot za današnji čas. Na sliki je res prijateljska, sploh ker v eni roki drži rožo. Vendar ima v svoji desni roki - palico. Sedi na prestolu, kjer sta na vsaki strani po en lev ob njenem vznožju. Pred njenimi nogami je črna mačka.

Mačka simbolizira naše notranje lastnosti, ki so hkrati značajske značilnosti mačke: individualnost, skrivnostnost, samosvojost, neodvisnost, trdoživost (več življenj), intuitivnost,  nočna potepinka, ki posluša svoje strasti, ki  se ne boji teme (soočanje s strahovi, pogum), radovednost, razigranost in  razvajanje, ko njej paše in kadar ji paše, brez prilagajanja zaradi drugih... , šele ko je zadovoljna sama s seboj,  zadovoljno prede.

Torej znabit ta kraljica vse to. In prijateljska in ima vajeti v rokah, je rojen poslovnež, a ima tudi težavne lastnosti ognjenega leva - oblastnost, ukazovalnost, počuti se nenadomestljiva, vse hoče sama...

Torej...dokaži temu človeku, da ti lahko zaupa...srečaj se z njim...predstavi svoje sposobnosti...  :-*

Z njim sem se srečala v februarju (po nekajmesečni internetni navezi), komunikacija je bila super, je steklo, se je precej odprl in sprostil, zaupanje sem začutila. Vendar so se stvari potem na sejmu pri njemu odvijale malo drugače, kot je on pričakoval, vendar to ni imelo nobene veze z mano.
Zdaj se je težko srečat z njim, ker živi na drugem koncu poloble in pride v Evropo vsake kvatre enkrat, naslednjič bo najbrž šele poleti, tako da je mail spet edina povezava.
Drugače izredno simpatičen.
Mu je pa verjetno težko povsem "ustreč"... glede na to, da pravi, da je glavni problem Evrope to, da imamo preveč počitnic (beri - delamo manj kot 10 ur dnevno in hodimo na morje).
Najbrž je tisti Merkur govoril tudi o tej hitrosti...

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #470 on: April 06, 2012, 09:28:13 PM »
Zanimivo Pika, res. Verjetno mu boš morala dokazat, da bo tudi Evropejka delala 10 ur in več, če bo treba ter se držala rokov  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #471 on: April 06, 2012, 09:39:12 PM »
Zanimivo Pika, res. Verjetno mu boš morala dokazat, da bo tudi Evropejka delala 10 ur in več, če bo treba ter se držala rokov  :-*

Hi hi.  :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #472 on: April 07, 2012, 05:23:35 AM »
Tu bo pa treba deveti del odpret in tega zapret.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #473 on: April 08, 2012, 07:27:10 PM »
Rena, a lahko še meni pogledaš v karte, prosim  ;)
najbolj me zanima področje ljubezni in partnerstva.
se mi obeta kaj zanimivega, posebnega, lepega ??

hvala :)
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #474 on: April 09, 2012, 09:51:50 AM »

Hi hi.  :-*

Zgleda, da se dogaja.  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #475 on: April 09, 2012, 09:23:08 PM »

Zgleda, da ga malo cukne, ko se menima  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #476 on: April 09, 2012, 09:24:04 PM »
Lisa bo, samo nocoj šele domov prišla in je preveč vtisov v meni...  :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #477 on: April 10, 2012, 08:05:38 AM »

Zgleda, da ga malo cukne, ko se menima  ;)

Res je. Dejva se vsak dan o njemu pogovarjat.  ;) ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #478 on: April 10, 2012, 08:23:57 AM »

Hehe, ok. No kje v Ameriki pa ima sedež?  ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #479 on: April 10, 2012, 08:51:22 AM »

Hehe, ok. No kje v Ameriki pa ima sedež?  ;)

Nikjer v Ameriki.
S tretjino riti sedi v Nemčiji, z dvema tretjinama pa na Kitajskem (ti dve tretjini sta bistveno bolj obremenjeni). Je Kitajec. Prvo tretjino obremeni vsake kvatre enkrat, je pa pisarna tam in tudi pogodbo podpisujemo z nemško pisarno, ker kitajski zakoni... hmmm...