Tea, ali si se ti za svoje poroke tudi ozirala na astrološko najbolj ugoden čas?
Na prvi poroki še nisem bila v astrologiji spretna in se nisem
Drugo poroko so organizirali moževi prijatelji in želeli pravzaprav neko šalo glede te poroko, oz. želeli so feštat, ker pa so se na nek način delali "norca" iz najine zaljubljenosti in izkazovanja čustev drug drugemu so naju želeli poročiti. Naredili so šrango, celo fešto, nekdo se je napravil v matičarja, potem je bil duhovnik, še celo k spovedi smo morali hehe.
Mož je predlagal, če že delamo tako zadevšno, da pa naj greva pred tem dogodkom na matični in se zares poročiva, da jim še njim midva dava vetra ....in tako je tudi bilo. Noben od teh 50 ljudi, ki so pripravljali fešto niso vedeli, da se bova poročila zares malo pred tem.
Zdaj pa k datumu. Nisem ga izbrala, izbrali so ga drugi, oz. bolj moževi prijatelji.
Poroka je bila v času R Venere in najin zakon je trajal točno toliko časa, kot je rabila Venera do konca svojega R gibanja. 8 let, potem je mož umrl.
Imela sva izjemno lep odnos, skoraj bi rekla sanjski, drugačen odnos od drugih, torej najine vrednote so bile nekaj posebnega /r venera/, sva pa bila kronično brez denarja, saj sva bankrotirala RVenera, on je zbolel in ni mogel več delat, v penzijo ga niso dali, oz. je bila takrat neka miškulanca ko so ga prevarali v podjetju in tako je ostal brez dohodka in službe.
Datum je potrdil samo tisto, kar se je zares potem dogajalo.
Ne bom rekla, da je zdaj ta Venera to povzročila. Imam pač tak zapis v moji karti, izjemno težavno 7 hišo /Uran,Pluton,Vozu in Vx/ kar pomeni, da itak da bo predelovanje karme intenzivno in da vse bazira na odnosih.
V tistem času se sama z elektivno astrologijo še nisem toliko ukvarjala, ker je to posebna zvrst in je bilo zelo malo gradiva za študirat. Sem pa delala svoje zapiske in zbrala kar nekaj podatkov glede tega vprašanja.
3 poroka hehe, se je spet dogajalo nekaj ............. a bi človek rekel usoda. Določila sem lep elektivni datum in zgodilo se je to, da tik pred poroko matičarka takrat ni mogla in želja Ljubota je bila, da se poročiva edinole na tartinijevem trgu.
Prestavili smo datum /še vedno dober, vendar pa ob mlaju/. Spet je šlo za to, da so mi drugi "določali" datum poroke, predvsem je šlo za želje ženinov /Neptun Sonce, polna 7 itd..../.
V tem času je šel T Saturn tudi čez mojo 7 hišo, T pluton je bil na soncu in vedela sem, da grem v neke vrste nov karmičen proces in sem opazovala kaj se dogaja.
Moram rečt, da dosti zavestno, itak sem vedela, da če gledam svojo 11 hišo se bo nekaj dogajalo
Saturn opozicija Mars je vpeta v mojo karmo in predstavlja tisto kar se moram ob 3 možu naučiti in dvigniti gor.
Zato čas mlaja pomeni to, da vsak skrbi zase /sonce luna konjunkcija/in se učim na nek način samostojnosti in predvsem reči NE na nek konstruktiven način.
V tem času sem se spopadla z odvisnostjo v odnosu, potrebo po odnos kontrolirat in še marsičem. Zdaj se ukvarjam s financami itd.....
Dogaja v glavnem.
Vse je na nek način povezano. Ljudje si izbiramo instinktivno datume za nove korake v tistem času, ki potem samo še potrjujejo zapise v natalu. Zato, da ja predelamo svoj zapis in ga dvignemo. In včasih mora bit pač to tudi trša zgodba /Retro, mrki, neustrezna luna/.
Ker sem tip, ki mora vse čutiti na svoji koži, sem tudi elektivno smer astrologije želea doživet na svoji koži.
Vprašanje je, če bi vstrajala na svojem astrološkem znanju, kam bi to vodilo. Še vedno sem samo jaz z mojimi zapisi in mojo energijo.
Zagotovo pa vem, da sem na koncu nekega procesa. Pluton v tranzitu na Saturna bo povedal svoje. Takrat pa ti bom tudi dokončno povedala kaj je pomenil mlaj na dan najine poroke /lahko da tudi iz nebes hehe/