Ker od Princeske nimam podatkov, sem dala prednost Sanjalki, v vrsti ostane torej samo še ena, ki bo tudi kmalu na vrsti. Ko bom naredila še njeno karto, sprejemam nove, vendar le tiste, ki s svojim delovanjem prinesejo tudi forumu kaj nazaj.
TOREJ SANJALKA:
V prejšnjem življenju si umrla v letu 1926 in si bila moški. Vrh dvanajste v moškem znamenju, zadnja lunina konjunkcija z moškim planetom. Zadnja lunina konjunkcija govori o tvoji dušni nalogi v prejšnjem življenju, tukaj imaš urana v devici v nekdanji drugi hiši. S tvojim prejšnjim življenjem si začela nek nov krog inkarnacij. Kar nekaj prejšnjih življenj si se odločala za življenja na drugih planetih. Življenje tam je precej lažje in umirjeno, prišla si na zemljo da ozavestiš določena spoznanja v zvezi s služenjem denarja. Živela si namreč na planetih, kjer je bilo vse od vsakogar ni bilo pojma lastnina. Zato je bilo potrebno ozavestiti kaj je moje/tvoje kako lahko ti s svojim služenjem doprineseš drugim na zemlji. Uran v sekstilu z neptunom v nekdanji četrti hiši govori, da so bili tvoji starši, zelo pomemben element pri podajanju tvojih smernic v zvezi z denarjem. Nate sta vplivala zelo pozitivno. Problem je nastal, ko si se začela v dobi odraščanja primerjati s prijatelji kvadrat merkur in si postala glede pojma denar kar precej obsedena konjunkcija pluton. Ne razumeš zakaj ne moreš imeti nekaj kar imajo tvoji prijatelji, ker te lekcije pred tem še nisi osvojila. Zgodijo se tudi manjše kraje.
Iz vidika pete hiše se vidi, da te manjše kraje kar precej stanejo, saj v tvojem okolju niso bili ravno navdušeni nad tem zato te pošljejo v zapor. Lep trigon z merkurjem nakazuje, da si se za svoja dejanja odkupila in da so ti prijatelji oprostili, saj so vedeli da je šlo zgolj za mladostniško "razposajenost". Precej težje je bilo ta za tvoje starše, ki so se zaradi tega precej sekirali. Imeli so namreč dogovorjeno poroko z neko mladenko, ki je bila blizu vašemu družinskemu krogu. Ta oseba je tudi tebi veliko pomenila in zelo rada bi se poročila z njo, vendar zaradi te tvoje napake, je njeni starši kasneje niso želeli prepustiti tebi, ampak se je poročila z drugim (venera kvadrat luna).
Iz dvanajste hiše se vidi kaj se zgodi na koncu življenja in katere zadeve nezavedno prineseš s sabo v to življenje. Tukaj te označuje lev, nasledila si nek vplivni družinski položaj, ki ti sicer ni bil pretirano pri srcu niti se nisi ravno poistovetila z njim, sonce je v zelo oddaljenem orbisu z neptunom. Je bil pa to način, kako se vrniti v družbo. Tudi jupiter je v kvadratu z neptunom. Iz te pozicije je razvidno, da je bila tvoja pozicija na nek način povezana z duhovščino. Kot rečeno, pa se s to pozicijo nisi poistovetila, ker ti pojem "bog" ni veliko pomenil, ker tega nisi bila naučena iz prejšnjih življenj. Ti si na to gledala drugače bolj z vidika da je človek sam sebi bog in odrešitelj. Zdaj imaš v dvanajsti hiši jupitra, temu kot veš rečemo angel varuh. Nezavedno si ga privlekla v to življenje, ker si si v trenutku smrti želela ljudem še bolj približati znanje duhovnega sveta. Zato ti sedaj ustreza tradicionalna astrologija, ker to je bila tvoja posebnost tudi v življenju na drugih planetih. Tam si zelo rada opazovala zvezde in preučevala njihov vpliv. To je neke vrste misija, ki jo v tem življenju nadaljuješ saj v prejšnjem te možnosti nisi imela. Jupiter je tudi učitelj na višjem nivoju (faks itd.) zato premisli kako bi s pomočjo drugih trigon saturn to svoje astrološko znanje delila tudi med druge.
Saturn, saturn bog karme...no le tega ni potrebno več jemati kot nekaj kar te omejuje in nekaj kar ni možno premagati. Karmo kot vemo je moč preseči, saj je le ta skupek zamer, nalog in strahov ki smo si jih sami nakopali in zadali. Ni neke višje sile,ki bi nam lahko zapovedala, da nekaj mora biti, če mi nismo za ali v zmoti. Torej, kje se ti najbolje štrikaš in kje tvoji strahovi pridejo najbolj do izraza. Tvoj saturn v 8 hiši pomeni, da imaš največ težav s spremembami, zelo težko jih sprejmeš oziroma bom rekla da si se do zdaj verjetno že naučila v določeni meri spremembe sprejeti, je bila pa zate to težka naloga. Predvsem je tukaj za pazit, da ljudje ne projecirajo na te tisto kar ni tvojega. Kot veš v biokibernetiki temu Gorenc reče črna magija in ja to spada pod 8 hišo. Torej na tebe ljudje projecirajo, da nisi dobra mama, tega te je najbolj strah, da ne skrbiš dovolj za svojo družino, zato si tudi izbiraš partnerje,ki ti lahko to prinesejo pod nos. Nisem dobra mama, nisem dobra žena (kvadrat saturn), ne zaslužim si brezpogojne ljubezni, v določenih momentih niti sama ne znam nuditi brezpogojne ljubezni. To so stvari na katerih moraš delat draga moja, to je samo zapis,ki so ti ga vsilili in ki si si ga vsilila sama. Pozabi na karmo, ti si lahko najboljša mama in točno to si svojim otrokom. Poskrbi za njih, ostalih ne moreš rešiti (veš o čem govorim). Bolj se ubadaš z njimi, bolj se odaljuješ od svojih. Torej ko ti bo nekdo spet začel kaj naprej metat imej v umu, da saturn lahko tvoje strahove potencira v nedogled, dokler mu boš pustila.
Upala bi si trdit, da boš to o brezpogojni ljubezni in to da si je ne zaslužiš kot tudi to da boš ugotovila kaj v praksi to res pomeni, ugotovila v tretji tretjini življenja, s tretjim partnerjem.
Tvoj saturn je tudi v jodu in nekako je fino, da čim več svetuješ ljudem, jim vlivaš upanje skozi astrologijo ( uran) in kot sem rekla začneš s tem tudi služiti denar.
Severni vozel v 8 hiši govori, da je tvoja naloga, da se naučiš pustiti vse za sabo ( kar si verjetno tudi naredila v primeru ločitve). Naloga je precej kruta, saj si se na tak način naučila, da se ne smeš omejevati na stvari, da ni ničesar tvojega in da lahko začneš vedno znova. Ne smeš biti v primežu materialnega, kot si bila v prejšnjem življenju.
Tvoja naloga oz misija v tem življenju je izražena skozi neptuna v četrti hiši in to je zelo lepa naloga, ena izmed lepših. Pomeni da si na zemlji res zaradi višjih ciljev, ker se želiš sama naučiti in ker želiš z ljudmi podeliti določeno znanje, ki si ga dobila z drugih svetov. Predvsem kot sem rekla s pomočjo nekaterih drugih, imej kake delavnice, šolo in ljudem pomagaj do "neptunovske čarobnosti", pusti preteklost za sabo in ustvarjaj v sedanjosti.
Jane, hvala za tole obširno analizo

Kdor čaka, dočaka pravijo

Hm, zanimivo mi je tole, da sem živela na drugih planetih. Sem bila samo 1x pri eni jasnovidki, ki mi je rekla,da sem priška iz Siriusa, da sem bila tam več življenj in sem bila dobra oseba, poslana na planet Zemlja, da pomagam drugim. Ne vem, pač nisem tip človeka, ki bi na slepo verjel besedam jasnovidke, mi je pa ta stavek ostal v možganih. Astrologija je bolj oprijemljiva, zame seveda

Od nekdaj sem rada pomagala drugim, nekako imam nos za ljudi, ki so potrebni pomoči ali pa oni mene najdejo, ne vem, mislim, da bolj jaz njih

To mi daje občutek smiselnosti bivanja. Sicer sem od kar poznam astrologijo to pripisovala kironu v 7. hiši, močnemu steliju v raku...
Hm, problem moje tvoje se mi odraža šele sedaj v tem zadnjem partnerskem odnosu, ali pa vsaj bolj na način, da jaz to občutim kot problem.
Gre na splošno za delitev moje tvoje, ne samo glede denarja, pač pa glede vsega, tudi glede otrok.
Priznam, da v tem odnosu težko delim, ker ne zaupam popolnoma. Zelo si želim, da bi lahko spustila občutek nezaupanja in uspela deliti...
Tukaj me čaka še kar precej dela

Sprejemanje sprememb, joj teh je bilo pa v mojem življenju že toliko, da sem se jih res naučila sprejemati, pravzaprav male spremembice prav potrebujem za svoje dobro razpoloženje, saj me rutina ubija. Je bilo pa včasih, predvsem v mladih letih precej drugače. Sem fizično zbolela pred vsako manjšo spremembo, še ko smo šli s starši na dopust, sem vsakič dan prej zbolela z visoko vročino...No,sedaj zbolim, ko se vračam z dopusta nazaj domov, nazaj v rutino...stanje se je res korenito obrnilo

Selila npr sem se v življenju že najmanj za 10 naslednjih življenj, sem kot prava nomadka

Ja, tega saturna v 8 hiši in te projekcije name, s tem se težko soočam. Se zavedam, da takšno kot je moje notranje stanje glede mene same, takšne odzive mi kažejo ljudje v moji bližini oz. moj partner kot poglavitna oseba moje 8. hiše. Dokler v dno duše ne bom ozavestila in občutila dobrih občutkov glede same sebe kot dobre osebe in dobre mame ter dobre "mačehe", toliko časa bom prejemala na pladnju to svojo notranjo "slabo" energijo.
To je res moje največje učenje. Zanimivo, da sem si izbrala partnerja, ki ima cel svoj stelij (6 planetov) v ovnu v moji 8. hiši, res se rabim učiti

Mah, veš bi res rada imela tudi dober občutek, da me imata njegova dva otroka in dokler bodo ta pričakovanja v meni, toliko časa bom razočarana. Vem, da moram to spustiti in potem bo tudi to prišlo. Ja, to je moje učenje, da vsem pač ne morem pomagati. Zanimivo je, da v tem primeru, kot bi me nekja bremzalo, da se ne dam cela, da se ne dam toliko kot bi se lahko...Kot, da ni prav, da bi dala več kot dajem, ne znam to razložiti....
Ja, pustiti vse za sabo, s. vozel v 8.hiši, seveda sem pustila vse za sabo, vse prijatelje, vse odnose, še samo sebe takšno kot sem bila prej. Še celo moja zunanja podoba se je spremenila, kot bi se prelevila v drugo osebo tudi fizično in ne samo psihično.
Ostala sta mi moja dva otroka, za kar sem neizmerno hvaležna, moji starši so se vrnili nazaj in zgradila sem nove, bogatejše odnose z drugimi ljudmi, našla prave prijateljice...skratka veliko izgubila, po drugi strani pa veliko pridobila.Porabila vse prihranke, se zadolžila, ampak na ta način obdržala nepremičnino, ki mi veliko pomeni, saj je vir dohodka (luna konj. j. vozel v 2.hiši).Hm, primež materialnega... V tem obdobju sem bila revna kot cerkvena miš in odvisna od pomoči partnerja, staršev, nič kaj dober občutek za človeka, ki želi biti samostojen. V meni je bil strah kako bom preživela, na tem sem delala kar nekaj let, na koncu uspela spustiti in zaupati v življenje, da se bo vse izšlo kot se mora...
Deliti dobro med ljudi, kot sem že napisala zgoraj, je bil to moj notranji moto že od malega, od male punčke, ki je rada pomagala drugim...Sem kot 8 letna punčka skrbela za dva sosedova otroka, ki sta pri 2-eh in 4-ih letih izgubila mamo, sem jima bila nadomestna mama že takrat...sem ju spremljala v vrtec, ju hodila iskat, ju oblačila, pazila na njiju...in to mi je bilo v neizmerno zadovoljstvo, da lahko jaz skrbim za njiju....res zanimiva so tale naša pota....
Moj cilj je seveda še naprej delati kot terapevtka, imeti svojo sanjsko skupino...tako da me čaka še precej veselja na tem področju