Author Topic: KARMIČNA ASTROLOGIJA 2.del  (Read 230507 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: KARMIČNA ASTROLOGIJA 2.del
« Reply #285 on: August 25, 2017, 01:40:26 PM »
Vrsta se skrajšala. Wiiiiiii, pa bi se prosim še jz dodala....lahko počakam...sam ne bi pa v naslednjem življenju brala, kaj sem počela v tem  :P Joke  ;D :laugh:

Kje sem pa jaz?  :D :P

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #286 on: August 25, 2017, 01:42:26 PM »
Verjetno prva v vrsti. :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #287 on: August 25, 2017, 01:42:44 PM »
 ;D

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #288 on: August 25, 2017, 01:44:36 PM »
...sam ne bi pa v naslednjem življenju brala, kaj sem počela v tem  :P Joke  ;D :laugh:

Kje sem pa jaz?  :D :P

Rena  :laugh: :laugh:

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #289 on: June 17, 2018, 08:15:56 PM »
Rena ravno se mi da....sicer ne bo analiza v 10 straneh, ampak evo nekaj je :D

V prejšnjem življenju si bila moški, kar nakazuje vrh dvanajste hiše v moškem znamenju, njegov vladar v moškem znamenju in zadnja lunina konjunkcija.
Zadnja lunina konjunkcija govori o nalogi, ki so jo imela v prejšnjem življenju. Ta govori o moškemu, ki je moral sprejeti disfunkcionalnost v družini, ki se je moral boriti za pravice drugačnih, bolanih...tvoja naloga je bila navezati stike z zakonodajalci in jih prepričati, da spremenijo določene zakone, da ljudje ki so prizadeti umsko ne zaslužijo obravnave kot so jo imeli do zdaj.

Iz pete hiše se vidi, da si sicer izhajala iz kmečkega okolja, vendar so bile v družini rod za rodom duševne bolezni. Ena od teh je bila tvoja mati. Kar se je dogajalo tem ženskam je bilo to, da so rojevale otroke, da so jih na nek način prisilili v to. Poročili so jih, saj morajo biti vse ženske poročene. Te ženske niso bile sposobne biti matere, dogajali so se detomori, zapadle so v depresijo....sodili so jim kot normalnim ljudem, pogosto z zelo krutim umiranjem. Ti si se rodila kot moški, ker kot ženska ne bi imela možnosti se boriti proti takemu kolesju.

Če pogledamo dvanajsto hišo, vidimo da neke naloge še nisi dokončala. Vladar tvoje dvanajste hiše je namreč jupiter, ki govori o nalogi v tem življenju. Jupiter je v kvadratu z merkurjem, kar govori o tem, da ti je pri tej nalogi spodletelo, da si pustila mamo na cedilu, ker so ti obljubili da bo za vse poskrbljeno in ti dali malo denarja. Zate je bilo to kar precej denarja, vendar namesto da bi z njim kaj pametnega naredila si ga zapila (ti ti Rena  :laugh: ).
No vsekakor je tvoje prizadevanje imelo nek vpliv, čeprav ne ravno za tvojo družino, ampak za marsikatero družino kasneje, saj se je marsikdo začel zavedati da to kar se počne ni prav, da si take osebe ne zaslužijo smrti. Zato dobiš v tem življenju zopet jupitra za nalogo, ta jupiter je zdaj v tretji hiši, kar govori o tem, da je tvoja naloga v tem življenju da se učiš, ne karkoli ampak nekaj duhovnega, mističnega, da ljudem na ta način pomagaš. Da pomagaš ljudem, ki se jih narobe razume, kako naj povejo zadeve da jih bodo drugi razumeli, pomagati drugim, da se razume take ljudi. Odlično interpretiraš tarot in sanje...zakaj tega ne počneš več? A nisi imela še nekih drugih planov? Malo razmisli o tem.

Tvoj saturn je v drugi hiši v kvadratu z neptunom. Saturn je tisti, ki govori o karmi torej kateri popravni izpiti bodo in zakaj se moraš odkupiti. Na nek način boš morala skupnosti vrniti tisti denar, ker ga nisi zapravila v dobre namene se ti sedaj dogaja, da ti denar polzi iz rok ker podzavestno misliš da si ga ne zaslužiš, predvsem pa se ti zna zgoditi da ti kakšni prijatelji dajo nož v hrbet, da se boš počuitila opeharjeno. Ker imaš tudi severni vozel v sedmi hiši v kvadratu z jupitrom moraš predvsem popaziti na odnose v tem življenju. V tem življenju moraš razvijati odnose, ne toliko sebe, biti manj egoistična in ne želeti tistega kar ne moreš dobiti. V partnerskih odnosih je treba včasih popustiti (ne govorim samo o intimnih odnosih, ampak vseh, prijateljskih, službenih...vseh tistih pomembnih odnosih zate), največ se pa to kaže seveda v odnosu s tvojim intimnim partnerjem. treba je sprejeti napake drugih. Nihče ni popoln.

Evo to je to. Upam, da si zadovoljna :D

Ostale....sedaj je na vrsti Vesta, ki jo dobi še ta mesec. Če je še katera v vrsti niti približno ne obljubim kdaj bo. Ena vem, da se mi je javila zasebno, da bi mela karmično sinastrično analizo za plačilo, pa se žal ne spomnim več katera je bila. Če si še vedno za, se javi  :laugh: Grem na morje drug teden in bom mela čas tipkat :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #290 on: June 18, 2018, 07:54:47 PM »
Ravno danes sva bila z možem na poti, nazaj grede sva šla na drink.  In se pogovorila, kaj dogajalo. Namreč za vikend je bilo kar trenj  :P :o ;D 8) Sem mu, tako je v bistvu malokdaj, iskreno povedala, kaj se izobražujem, katera znanja še imam plan pridobit. In kaj v resnici čutim kot svoje življenjsko poslanstvo, seveda - da delam z ljudmi. Pravijo, da smo kozorogi kot staro vino, bolj je staro, bolj dozorjeno in žlahtno. Šele v zadnjem času postajam tista samozavestna, močna, ki si vedno bolj oblikujem pot življenja.

Ja pol pa ni čudno, da ga moj oče drinkal, če imel take "predhodnike" v družini. A približno se pa lahko razbere, kdaj naj bi to moje življenje potekalo, v katerem obdobju?

Srčna hvala Jane  :-* :-* :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #291 on: June 18, 2018, 07:57:31 PM »
Aja, glede dnarja. Res je, čutim da je neko ozadje, ki mi blokira dotok blaginje oz. preveč ga odteka. Super, bo lažje ozavestit, kje je catch. Eden od mojih bližnjih ciljev je to področje poštimat.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #292 on: March 10, 2019, 09:15:58 AM »
Rada bi si nabavila knjige o karmični astrologiji....

pa me zanima ali je katera brala te
so za ponucat?
in ali obstaja kaka res fejs dobra knjiga o karmični astrologiji?
« Last Edit: March 10, 2019, 09:21:07 AM by Gloria82 »
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #293 on: March 10, 2019, 01:30:49 PM »
Poznam obe in prebrala obe. Napisal ju je moj kolega.
Priporocam v branje. Res razumljivo, analiticno in poglobljeno napisano.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #294 on: March 10, 2019, 06:52:39 PM »
Tudi jaz sem v branju 2. dela. Veliko novega znanja.
Sem pa v knjižnici naročena na Karmično astrologijo od Eme Kurent, bom sporočila ko ...Povpraševanje po tej knjigi je kar veliko.
 :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #295 on: March 10, 2019, 09:15:41 PM »
Hvala Sanjalka in hvala Cvetka.
Bom pa tudi jaz (po dobrem premisleku) skocila najprej v knjižnico, pa si potem kupim tisto, ki mi bo najbolj sedla.
Te Janine razlage so me takooooo navdušile, da bom poskusila tudi sama kaj pogruntat.
nekaj gradiva sem z velikoooo truda našla že na netu, in zdaj sem samo še bolj radovedna o mojem preteklem življenju...
vsekakor bom poročala o svojih ugotovitvah, tudi o knjigah
bom pa še to od Eme Kurent probala dobit...
pol si pa vzamem dopust in akcija  :laugh:

SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #296 on: March 11, 2019, 04:52:34 PM »
Sem pa v knjižnici naročena na Karmično astrologijo od Eme Kurent, bom sporočila ko ...Povpraševanje po tej knjigi je kar veliko.

cvetka, mi lahko prosim napises za katero knjigo tocno to gre....
pot Karmična astrologija od Eme Kurent namrec ne najdem nic.
SOLAR RETURN 2022 /2023

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #297 on: March 11, 2019, 10:53:45 PM »
Karmična astrologija Eme Kurent ni knjiga ampak priročnik. Imajo ga tudi v knjižnici, vsaj za tiste, ki spadajo pod Mestno knjižnico Ljubljana vem da ga imajo. Možna je izposoja na dom. Če pogledaš na Cobiss pa ga lahko tudi rezerviraš.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #298 on: March 12, 2019, 05:25:01 PM »

cvetka, mi lahko prosim napises za katero knjigo tocno to gre....
pot Karmična astrologija od Eme Kurent namrec ne najdem nic.
Jaooo, jaooo, se posipam s pepelom pred vsemi vami. Horarna astrologija je od Eme Kurent knjiga, za katero sem v čakalni vrsti v knjižnici. Se opravičujem  :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #299 on: March 12, 2019, 07:30:00 PM »
Se mi je dozdevalo, da Ema ni napisala Karmične ... Ona niti ne verjame kaj preveč v karmično astrologijo. Je veliko bolj pristaš splošne, horarne astrologije.
9ZK 674