Sebe in svoje je vedno najtežje anlizirati, kar gledaš in gledaš v karto in nič ti ni jasno

Jane, sem šla pa sedaj še enkrat prebrati karmično analizo, ki si mi jo naredila pred 2 leti.
Zanimivo mi je to, kako jo po 2-eh letih vidim v čisto novi luči
Se s tole delitvijo moje tvoje kar precej ukvarjam zadnje dni. Pravzprav sem ugotovila, da mi ljudje, ki jih imam rada, jim zaupam, jim dam vse kar želijo, jemljejo stvari, sicer gre za malenkosti.
Ko sem šla gledati malo nazaj v preteklost, se mi to dogaja pravzaprav že od mladosti...In sedaj ravno v času, ko je spet prišlo na svetlobo to, da je meni ljuba oseba jemala moje stvari, preberem tvojo analizo. Napisala si, da sem v prejšnjem življenju jaz drugim ljudem jemala stvari, da je šlo sicer za malenkosti, ampak vseeno, bila sem ob dobro ime, še celo zaprli so me...no, sedaj dobivam druge lekcije, da drugi meni jemljejo...ni meje kaj je moje in kaj je tvoje...in tudi, če se postavim zase, da je to moje, imam nek čuden priokus, v smislu, pa naj imajo to kar so mi vzeli, saj v bistvu tega niti ne potrebujem...kot praspomin na tista življenja, kjer je bilo vse od vseh, kot si napisala v analizi, da sem živela na drugih planetih, kjer so bile vse stvari od vsakega, ni bilo ločevanja moje-tvoje...
Res mi je zanimivo tole sedaj na svetlobo prišlo, ravno v trenutku, ko sem to potrebovala ozavestiti...sinhroniciteta deluje