Sicer je pa nekako primarna dušna naloga v tvojem življenju, da se naučiš ljubiti drugačnost in da v vsaki majhni stvari najdeš ljubezen. Da ljubiš tudi tisto žensko, ki po tvoje ne ustreza nobenim merilom in je dobra samo za seks. Da najdeš v njej neko iskrico zaradi katere ji lahko daš kanček svojega srca, saj nekoč si bil ravno ti ta ženska. Predvsem pa, kar pa mislim da si se do sedaj že naučil, ampak če te ravno v bodoče prime, da se ne predajaš brezglavi spolnosti, da je včasih boljša vzdržnost 
Tole je tako na dolgo napisano, da bom moral odgovarjati po odstavkih. Na nekaterih delih se mi zdi celo napačno kar si napisala, ali pa ne razumem najbolje. Drugje kajpak pravilno.
Sploh si ne predstavljam, da bi iskal dobre lastnosti tiste ženske ki ni po mojem merilu, oziroma iskal neka zrna v njeni duši. To ni mogoče, saj s podobnimi ženskami niti ne govorim. So pa tiste zoprne babe, s katerimi moram sodelovati in skozi le to se najde tudi kakšna dobra lastnost. Na koncu mi vedno pade na misel kje si babnica greša, ko se tako fino zdaj delaš. Tačas delam tudi s starimi, mnogo med njimi je vdov starih od 60-95 let. Te vse ženske me nekako visoko cenijo, a ne vem zakaj, res pa je tudi, da jim povem, da naj one štrikajo za mene, jaz pa bom delal za njim stvari, ki sem jih sposoben narediti. Pri teh ženskah se mi pogosto pojavlja vprašanje kaj so prej slabega naredile in zdaj pred mano igrajo, čeprav nimamo nič konkfliktov.
Sicer pa sem moral biti več kot ženska prejšnjo življenje. Delati sem moral v okviru neke ženske organizacije ali samo z ženskami. To življenje me itak ženske vseh generacij obdajajo. Več kot to. Bolj ko sem star več jih je. Kot veste imam turistično agencijo in 99% strank, ki imajo z menoj stik je žensk. Enak odstotek je tudi pri drugih poslih. Morebiti pa bi se jih moral malo otresti in iti v gostilno fuzbal gledat, čeprav tega nisem nikoli počel. Hodim pa seveda s prijateljem redno na kavo, oziroma sem vključen v razne organizacije kamor me vabijo na sestanke ipd. Tam ne prevladujejo ženske, temveč je odstotek spolov izenačen.
Andres