Author Topic: KARMIČNA ASTROLOGIJA 2.del  (Read 230584 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: KARMIČNA ASTROLOGIJA 2.del
« Reply #195 on: October 18, 2013, 09:31:39 AM »
Hvala Sanjalka. Tudi mene se je sredi noci, mi je bilo prav katarzicno :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #196 on: October 18, 2013, 09:38:43 AM »
Hvala Sanjalka. Tudi mene se je sredi noci, mi je bilo prav katarzicno :)

Ja, tudi meni je naredilo "klik" in kar naenkrat mi je bilo nekaj kristalno jasno.
Trenutno imam namreč T Saturna v 3. hiši in sem imela konflikt z bratom, lahko bi ostala v temi, bila zlobna in se šla borbo moči in dokazovanja,
ampak mi je prav tale tvoj tekst dal misliti in sedaj vem, da bom šla raje na svetlobo in upam, da imam že toliko moči, da bom tole z bratom uredila z ljubeznijo.
Čeprav v meni še gloda črviček... >:D ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #197 on: October 18, 2013, 09:48:17 AM »
Ne govori, tale crvicek je res dosadan :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #198 on: October 18, 2013, 10:14:21 AM »
Prebrala z zanimanjem ...

Jane, "Pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal." je eden izmed mojih življenjskih pravil.  ;)

Moj  :Sa je, kot vemo, v 10. hiši in brezposelnost je zdaj moja skoraj najbolj aktualna tematika. Druga je diplomiranje ... V kolikor se ne bi zbrcala ali pa bi obupala in ne dokončala diplome, bi morala vračat Zoisovo štipendijo, kar bi pa bil, hkrati z brezposelnostjo, problem z velikim P! Pri vsaki stvari sem vedno vztrajala do konca in kar sem začela, sem tudi izpolnila in končala. Že zaradi tega, tudi če mi ne bi dihali za vrat s štipendijo, bi končala študij. Nisem vsa ta leta zastonj sedela na predavanjih, se učila, si financirala študij ... Čeprav mi še ena diploma zdaj najbrž ne bo povečala možnosti za zaposlitev, jo želim imet! če bi obupala pri katerikoli stvari, bi imela občutek, da se delam norca iz sebe in iz svojih staršev, ki so me vzredili  :laugh:, vzgojili, mi omogočali, da sem se izobraževala itd. Delo! Delo! Delo! Moj način življenja. Čakam in upam, da se bo obrestovalo. V to poskušam verjet vsak dan bolj ... 

Veseli me, da kljub vsemu ne zapadem v negativizem in destruktivnost, o kateri si pisala. Vedno pravim, da moram pazit nase, da bom 200% pripravljena, ko se bo pokazala možnost, da doživim svojih 5 minut ... Če bi se zdaj uničevala z "nepotrebnostmi" ...  :blank: Nima smisla. Čakam, počivam, skrbim zase. Staro in preživeto je odpadlo stran. Naj novo pride ob ravno pravme času (ne bom rekla čimprej, ker čimprej tu ni ob najboljšem času).

9ZK 656

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #199 on: November 02, 2013, 05:05:00 PM »
Jane, bi pogledala lepo prosim še meni v karto :) hvalaaaaa
pozdravček :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #200 on: November 29, 2013, 08:02:09 AM »
Najnovejša vrsta

• Andres
  • Princes
  • Sanjalka
  • Taja
Evo na vrsti je Andres, upam da mi uspe do konca tedna :) Hmmm Taja je tako dolgo čakala da je že na ZS preko reda dobila :D Princeska tebi na ZS a prov? Sanjalka tebi pa tukaj.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #201 on: November 29, 2013, 09:24:57 AM »
Najnovejša vrsta

• Andres
  • Princes
  • Sanjalka
  • Taja
Evo na vrsti je Andres, upam da mi uspe do konca tedna :) Hmmm Taja je tako dolgo čakala da je že na ZS preko reda dobila :D Princeska tebi na ZS a prov? Sanjalka tebi pa tukaj.

Jane, na ZS ali tukaj, kjerkoli, bom presrečna. Komaj čakam, me res zanima :P
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #202 on: November 29, 2013, 09:58:43 AM »
Kdor pridno čaka, ta vedarle dočaka :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #203 on: November 29, 2013, 07:50:45 PM »
Vrsta se skrajšala. Wiiiiiii, pa bi se prosim še jz dodala....lahko počakam...sam ne bi pa v naslednjem življenju brala, kaj sem počela v tem  :P Joke  ;D :laugh:

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #204 on: November 29, 2013, 09:08:45 PM »
Nisem hotel nič drezat, saj zavedam se, da ni malenkostno opravilo biti mati, žena, astrologinja, uslužbenka. Vse to v eni osebi, ki celo spi slabo zaradi bete v prostoru. 
In res je. Vrsta se je skrajšala. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #205 on: November 30, 2013, 07:07:39 AM »
Nisem hotel nič drezat, saj zavedam se, da ni malenkostno opravilo biti mati, žena, astrologinja, uslužbenka. Vse to v eni osebi, ki celo spi slabo zaradi bete v prostoru. 
In res je. Vrsta se je skrajšala. 

Andres

;) :-*

Moja astro karta

Offline obsidian

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #206 on: December 21, 2013, 03:10:31 PM »
Super forum!

Bi bilo mozno se meni pogledati v karmo, Jane? Bila bi ti zelo hvalezna :)
Rojena sem 28.4.1986 ob 16.30.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #207 on: December 21, 2013, 03:19:28 PM »
Super forum!

Bi bilo mozno se meni pogledati v karmo, Jane? Bila bi ti zelo hvalezna :)
Rojena sem 28.4.1986 ob 16.30.

KLIK
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #208 on: February 25, 2014, 10:27:38 PM »
Evo končno je na vrsti Andres. To je ena taka mini hitra interpretacija za na forum. Tiste osebne so ponavadi daljše, tako da če bi rad o čemerkoli še predebatiral, lahko tudi na ZS :)

V prejšnjem življenju si živel v letu 1867 in si bil ženska, kar nakazuje luna v 5 hiši, vrh dvanajste hiše v ženskem znamenju in prav tako zadnja lunina konjunkcija s planetom, ki je v ženskem znamenju.

Zadnja lunina konjunkcija neptun v škorpijonu v nekdanji 5 hiši govori o tvoji dušni nalogi v prejšnjem življenju. Ko se pojavi neptun potem vemo, da je bilo prejšnje življenje polno skrivnosti, laganja, delanja za hrbtom. Tvoj dušni preizkus je bil opraviti izpit na področju ljubezni, spolnosti, se upreti prevari moža (neptun kvadrat sonce) in sprejeti tradicijo in zakonodajo, ki je bila takrat pisana za ženske ( saturn).

Iz vidika pete hiše se bolj vidi kaj si bil, kaj si počel in kako se je odvijalo tvoje prejšnje življenje. Tukaj te označuje strelec in jupiter gre v nekdanjo sedmo hišo, partnerstvo ti je bilo zelo pomebno, poročen si bil s premožnim in izobraženim človekom in nasploh tvoje življenje ne bi smelo biti težko, saj je mož dopuščal tvoje intelektualno napredovanje in te pri tem ni niti najmanj oviral. Kot je razvidno, predvsem tudi zaradi lune v kozorogu, je bilo to zate čustveno vseeno zelo težko. Kot žena v tem okolju se ne znajdeš preveč. Poročen si bil tradicionalno, torej so ti starši določili partnerja. Pa vendar ločitev, kljub temu, da si bil v razmerju še z drugim moškim poleg tvojega partnerja, ne pride v poštev. Nekako ne zbereš dovolj poguma, da bi se uprl tej tradiciji in rekel zbogom partnerstvu, ki te je onesrečevalo.

Če pogledamo dvanajsto hišo, potem vidimo kaj se zgodi proti koncu življenja in na kaj tvoja duša ostane vezana. Tukaj te označuje luna in je lepo vidno, da se celo tvoje življenje vleče okrog čustev in tvoje krivde. Svoja čustva in svoje razmerje z drugim skrivaš do zadnjega, vendar ob vsem tem postaneš kar precej predrzn(a). Ker te do takrat še niso dobili, postaneš malo preveč egoističen, trmast si omisliš še enega mlajšega ljubimca, kar te stane zdravja in kasneje tudi smrti zaradi neke spolne bolezni. Zdaj dvanajsta hiša govori tudi o tem kaj sedaj nezavedno prenašaš v svoje življenje. Sonce ti ostaja v dvanajsti hiši. Pomeni da ti življenje tokrat ne dopušča, da bi bil "glavni" tako v družini kot v drugih odnosih, saj jih dobiš po nosu. Pomeni, da si si v trenutku smrti želel, da se inakarniraš v moškega, ker si tako mislil, da boš imel več možnosti odločanja o svojem življenju in boš lahko živel kot si si zamislil. Vendar s soncem v dvanajsti je to nekako težje izvest, ker je moč ki je za to potrebna ostala v enem drugem času, ravno zato, da si ne bi preveč štale naredil v tem življenju. Kljub temu, da si si želel postati moški, si še vedno ostal vezan na ženska čustva, to sedaj prenašaš na svoje otroke, saj si jim bolj ti mama kot tvoja žena. Še vedno je v tebi ta milina, ta ženskost, ki jo odlično integriraš v življenje otrok.

Retrogradni planeti govorijo o popravnih izpitih in misijah, ki jih moraš nadaljevati v tem življenju. Merkur pravi, da ti je bila izobrazba pomembna v prejšnjem življenju, vedel si da lahko edino s tem spremenimo svet. nekako je tvoja naloga, da s tem nadaljuješ in da omogočiš izobrazbo revnim ženskam, otrokom skozi neke človekoljubne organizacije.

Retrogradni saturn, ki je obenem tudi tvoja karma in tudi NALOGA v tem življenju, saj je naslednja lunina konjunkcija, govori da že par življenj padeš vedno znova na istem izpitu in to je na področju spolnosti. Imaš pač velik nagon, ampak enkrat bo treba malo asketskega življenja. Zdaj to da je retrogradni pomeni, da boš v tem življenju dobil za nalogo vse oblike popravnih izpitov na tem področju, kjer si zadnja tri življenja padel. Torej bo vse živo od žensk, ki te bodo varale, ki boš ti njih, s katerimi ne boš želel biti, pa boš moral, določene blokade na tem področju. Predvsem boš našel pravo mero spolnosti, oziroma bom rekla tisto zdravo, ki je za tvojo dušo prava, šele kasneje v življenju, vsekakor je pa med drugim to tudi sedaj ko se saturn sprehaja čez škorpijona in ti je delal trigon na natalnega saturna. Drugače pa sam veš da saturn-venera aspekt nosi karmo na področju ljubezni, neko generalno nezadovoljstvo na tem področju. Tukaj imaš tudi velik strah pred ne biti ljubljen, tako da se včasih oklepaš tudi česa kar ni čisto najbolj zdravo zate. Saturn-uran nedvomno ti gre na živce drugačnost vsaj na področju seksualnosti, se oklepaš nekih kalupov in ne pustiš drugim, da lahko o svojem telesu razmišljajo in delajo kar hočejo. Tukaj premisli, kaj v bistvu sploh "sovražiš" kaj je tisto kar ti gre tako na živce. Si to mogoče ti nekoč? Ali očitaš sam sebi, da te je tvoja lahkoživost stala življenja? Tako, da tukaj se predvsem pomiri sam s sabo in vedi, da smo vsi delali napake take in drugačne, velike in majhne in si dovoli živeti to življenje brez obsojanja.
Sicer je pa nekako primarna dušna naloga v tvojem življenju, da se naučiš ljubiti drugačnost in da v vsaki majhni stvari najdeš ljubezen. Da ljubiš tudi tisto žensko, ki po tvoje ne ustreza nobenim merilom in je dobra samo za seks. Da najdeš v njej neko iskrico zaradi katere ji lahko daš kanček svojega srca, saj nekoč si bil ravno ti ta ženska. Predvsem pa, kar pa mislim da si se do sedaj že naučil, ampak če te ravno v bodoče prime, da se ne predajaš  brezglavi spolnosti, da je včasih boljša vzdržnost :)

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #209 on: February 25, 2014, 10:29:29 PM »
Najnovejša vrsta

• Princes
  • Sanjalka
Evo samo še dve :)

Moja astro karta