Author Topic: KARMIČNA ASTROLOGIJA 2.del  (Read 230479 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: KARMIČNA ASTROLOGIJA 2.del
« Reply #210 on: February 26, 2014, 12:13:10 AM »
Jane, res si pridna  :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #211 on: February 26, 2014, 03:02:02 AM »
Jane. 

Sem se načakal, vendar kot oče dveh otrok, z žensko milino prenešeno iz preteklega življena in  posledično strpnostjo, vem kako je biti mati dveh otrok kot si ti in obenem še pisati za pol Slovenije  karte.   Tole tvoje, oziroma moje, bom moral še dvakrat prebrati, da bom sploh lahko kaj konkretnega dodal.  Nekje pa se kljub vsemu kaj ujema, čeprav sem mislil, da sem bil ženska nekje v belgiji, prava babnica in še v času ko so kar po ulici polivali vodo.  Tistikrat sem iz prvega nadstropja polivala vodo skozi manjši balkon ali okno.  Ne vem če gre za to isto življenje, vendar če se dobro spomnim, sem kot vsaka druga rada dala, špeha pa sem imela ravno toliko kot sleherna gospodinja in kuharica. Dovolj, da me ni bilo lahko uščipniti.    To je sicer življenje, ki se ga spomnim jaz, medtem, ko ti opisuješ bolj gosposko življenje kot sem ga vajen sedaj in kot sem ga bil vajen v Belgiji. Mogoče pa je le na Nizozemskem.

Bom vsekakor bolj nadrobno prebral in se oglasim.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #212 on: February 26, 2014, 03:40:31 AM »
Jane, tvoje karmične analize vedno z zanimanjem preberem.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #213 on: February 26, 2014, 07:40:55 AM »
Jane. 

Sem se načakal, vendar kot oče dveh otrok, z žensko milino prenešeno iz preteklega življena in  posledično strpnostjo, vem kako je biti mati dveh otrok kot si ti in obenem še pisati za pol Slovenije  karte.   Tole tvoje, oziroma moje, bom moral še dvakrat prebrati, da bom sploh lahko kaj konkretnega dodal.  Nekje pa se kljub vsemu kaj ujema, čeprav sem mislil, da sem bil ženska nekje v belgiji, prava babnica in še v času ko so kar po ulici polivali vodo.  Tistikrat sem iz prvega nadstropja polivala vodo skozi manjši balkon ali okno.  Ne vem če gre za to isto življenje, vendar če se dobro spomnim, sem kot vsaka druga rada dala, špeha pa sem imela ravno toliko kot sleherna gospodinja in kuharica. Dovolj, da me ni bilo lahko uščipniti.    To je sicer življenje, ki se ga spomnim jaz, medtem, ko ti opisuješ bolj gosposko življenje kot sem ga vajen sedaj in kot sem ga bil vajen v Belgiji. Mogoče pa je le na Nizozemskem.

Bom vsekakor bolj nadrobno prebral in se oglasim.

Andres

Eh karte so se letos zelo malo pisale, je kar prevladal projekt mama letos in skrb za vecinoma bolane. Ampak delam sedaj vse za nazaj, ko sem si koncno omislila koticek za delat :)

Zdaj kje si zivel v prejsnjem zivljenju, ne zelim spekulirat, ker je tukaj prevec dejavnikov, vcasih pri komu takoj opazim in razberem po vecini pa to zahteva poznavanje mundane astrologije in zgodovine, kar pa ni moja jaka tocka :)

Verjamem da si bil kar nekaj zivljenj zenska, zato nas pa tako dobro poznas ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #214 on: February 26, 2014, 08:15:29 AM »
Najnovejša vrsta

• Princes
  • Sanjalka
Evo samo še dve :)

Iiiiiii, se že veselim in treniram svojo potrpežljivost :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #215 on: February 26, 2014, 08:19:37 AM »
Evo končno je na vrsti Andres. To je ena taka mini hitra interpretacija za na forum. Tiste osebne so ponavadi daljše, tako da če bi rad o čemerkoli še predebatiral, lahko tudi na ZS :)

V prejšnjem življenju si živel v letu 1867 in si bil ženska, kar nakazuje luna v 5 hiši, vrh dvanajste hiše v ženskem znamenju in prav tako zadnja lunina konjunkcija s planetom, ki je v ženskem znamenju.

Zadnja lunina konjunkcija neptun v škorpijonu v nekdanji 5 hiši govori o tvoji dušni nalogi v prejšnjem življenju. Ko se pojavi neptun potem vemo, da je bilo prejšnje življenje polno skrivnosti, laganja, delanja za hrbtom. Tvoj dušni preizkus je bil opraviti izpit na področju ljubezni, spolnosti, se upreti prevari moža (neptun kvadrat sonce) in sprejeti tradicijo in zakonodajo, ki je bila takrat pisana za ženske ( saturn).

Iz vidika pete hiše se bolj vidi kaj si bil, kaj si počel in kako se je odvijalo tvoje prejšnje življenje. Tukaj te označuje strelec in jupiter gre v nekdanjo sedmo hišo, partnerstvo ti je bilo zelo pomebno, poročen si bil s premožnim in izobraženim človekom in nasploh tvoje življenje ne bi smelo biti težko, saj je mož dopuščal tvoje intelektualno napredovanje in te pri tem ni niti najmanj oviral. Kot je razvidno, predvsem tudi zaradi lune v kozorogu, je bilo to zate čustveno vseeno zelo težko. Kot žena v tem okolju se ne znajdeš preveč. Poročen si bil tradicionalno, torej so ti starši določili partnerja. Pa vendar ločitev, kljub temu, da si bil v razmerju še z drugim moškim poleg tvojega partnerja, ne pride v poštev. Nekako ne zbereš dovolj poguma, da bi se uprl tej tradiciji in rekel zbogom partnerstvu, ki te je onesrečevalo.

Če pogledamo dvanajsto hišo, potem vidimo kaj se zgodi proti koncu življenja in na kaj tvoja duša ostane vezana. Tukaj te označuje luna in je lepo vidno, da se celo tvoje življenje vleče okrog čustev in tvoje krivde. Svoja čustva in svoje razmerje z drugim skrivaš do zadnjega, vendar ob vsem tem postaneš kar precej predrzn(a). Ker te do takrat še niso dobili, postaneš malo preveč egoističen, trmast si omisliš še enega mlajšega ljubimca, kar te stane zdravja in kasneje tudi smrti zaradi neke spolne bolezni. Zdaj dvanajsta hiša govori tudi o tem kaj sedaj nezavedno prenašaš v svoje življenje. Sonce ti ostaja v dvanajsti hiši. Pomeni da ti življenje tokrat ne dopušča, da bi bil "glavni" tako v družini kot v drugih odnosih, saj jih dobiš po nosu. Pomeni, da si si v trenutku smrti želel, da se inakarniraš v moškega, ker si tako mislil, da boš imel več možnosti odločanja o svojem življenju in boš lahko živel kot si si zamislil. Vendar s soncem v dvanajsti je to nekako težje izvest, ker je moč ki je za to potrebna ostala v enem drugem času, ravno zato, da si ne bi preveč štale naredil v tem življenju. Kljub temu, da si si želel postati moški, si še vedno ostal vezan na ženska čustva, to sedaj prenašaš na svoje otroke, saj si jim bolj ti mama kot tvoja žena. Še vedno je v tebi ta milina, ta ženskost, ki jo odlično integriraš v življenje otrok.

Retrogradni planeti govorijo o popravnih izpitih in misijah, ki jih moraš nadaljevati v tem življenju. Merkur pravi, da ti je bila izobrazba pomembna v prejšnjem življenju, vedel si da lahko edino s tem spremenimo svet. nekako je tvoja naloga, da s tem nadaljuješ in da omogočiš izobrazbo revnim ženskam, otrokom skozi neke človekoljubne organizacije.

Retrogradni saturn, ki je obenem tudi tvoja karma in tudi NALOGA v tem življenju, saj je naslednja lunina konjunkcija, govori da že par življenj padeš vedno znova na istem izpitu in to je na področju spolnosti. Imaš pač velik nagon, ampak enkrat bo treba malo asketskega življenja. Zdaj to da je retrogradni pomeni, da boš v tem življenju dobil za nalogo vse oblike popravnih izpitov na tem področju, kjer si zadnja tri življenja padel. Torej bo vse živo od žensk, ki te bodo varale, ki boš ti njih, s katerimi ne boš želel biti, pa boš moral, določene blokade na tem področju. Predvsem boš našel pravo mero spolnosti, oziroma bom rekla tisto zdravo, ki je za tvojo dušo prava, šele kasneje v življenju, vsekakor je pa med drugim to tudi sedaj ko se saturn sprehaja čez škorpijona in ti je delal trigon na natalnega saturna. Drugače pa sam veš da saturn-venera aspekt nosi karmo na področju ljubezni, neko generalno nezadovoljstvo na tem področju. Tukaj imaš tudi velik strah pred ne biti ljubljen, tako da se včasih oklepaš tudi česa kar ni čisto najbolj zdravo zate. Saturn-uran nedvomno ti gre na živce drugačnost vsaj na področju seksualnosti, se oklepaš nekih kalupov in ne pustiš drugim, da lahko o svojem telesu razmišljajo in delajo kar hočejo. Tukaj premisli, kaj v bistvu sploh "sovražiš" kaj je tisto kar ti gre tako na živce. Si to mogoče ti nekoč? Ali očitaš sam sebi, da te je tvoja lahkoživost stala življenja? Tako, da tukaj se predvsem pomiri sam s sabo in vedi, da smo vsi delali napake take in drugačne, velike in majhne in si dovoli živeti to življenje brez obsojanja.
Sicer je pa nekako primarna dušna naloga v tvojem življenju, da se naučiš ljubiti drugačnost in da v vsaki majhni stvari najdeš ljubezen. Da ljubiš tudi tisto žensko, ki po tvoje ne ustreza nobenim merilom in je dobra samo za seks. Da najdeš v njej neko iskrico zaradi katere ji lahko daš kanček svojega srca, saj nekoč si bil ravno ti ta ženska. Predvsem pa, kar pa mislim da si se do sedaj že naučil, ampak če te ravno v bodoče prime, da se ne predajaš  brezglavi spolnosti, da je včasih boljša vzdržnost :)

Uf, zelo zanimiva interpretacija.
Čestitke Jane  8)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #216 on: February 26, 2014, 09:17:16 AM »
Ja, se pozna Andresu, da je bil ženska  ;D

Jaz sem tudi že včeraj zelo z zanimanjem prebrala analizo, zelo lepo napisano.
9ZK 674

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #217 on: February 26, 2014, 12:54:15 PM »
Kolikor spremljam iz daljave našega Andresa, lahko pritrdim ugotovitvam: dobra, nežna, občutljiva, globoka, na momente zaradi vseh teh lastnosti tudi pikra ženska duša, ki pa biva v pokončnem fantu, ki v tem življenju sprejema moško vlogo, še posebej vlogo mačota z veliko žlico. In, ker iz globine duše pozna lastnosti ženske duše, si včasih drzne brez dlake na jeziku ženskemu svetu povedati tisto, kar ne rade slišimo :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #218 on: February 26, 2014, 01:12:06 PM »
Kolikor spremljam iz daljave našega Andresa, lahko pritrdim ugotovitvam: dobra, nežna, občutljiva, globoka, na momente zaradi vseh teh lastnosti tudi pikra ženska duša, ki pa biva v pokončnem fantu, ki v tem življenju sprejema moško vlogo, še posebej vlogo mačota z veliko žlico. In, ker iz globine duše pozna lastnosti ženske duše, si včasih drzne brez dlake na jeziku ženskemu svetu povedati tisto, kar ne rade slišimo :)

8)

Ve kaj delamo narobe, (ima očitno te izkušnje iz prve roke) in nas opozarja, da ne bomo ponavljale teh njegovih napak ;)
Hvala Andres za tvoje pripombe in kritike :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #219 on: February 26, 2014, 03:19:03 PM »
Super Jane  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #220 on: February 26, 2014, 04:50:36 PM »

8)

Ve kaj delamo narobe, (ima očitno te izkušnje iz prve roke) in nas opozarja, da ne bomo ponavljale teh njegovih napak ;)
Hvala Andres za tvoje pripombe in kritike :-*

Parvzaprav vas res dobro poznam, vendar trdim, da sem se vsega naučil iz prakse v tem življenju.  Je pa res, da so stvari, ki se jih verjetno niti sam ne zavedam in so le te ostale od prej, kot tako posledica biti ženska enkrat ali večkrat prej.  Ne morem se spomnim, če sem sploh kdaj bil pri ginekologi.  Lahko vam bom pa dajal recepte, tiste naravne, kot smo se nekoč negovali.     Limono namešajte v med in iz tega naredite  neke vrste mazilo ali sok.  To pomaga pri vaginalnem prehladu.   Obenem to ne piše v nobeni knjig receptov pra babi,  a vendarle je spomin od nekje ostal.  :) Mislim celo da ena substanca vmes še manjka.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline manca

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #221 on: February 27, 2014, 11:14:26 AM »
Pozdravljeni,

zanima me na kakšen način bi lahko prišla na vrsto za interpretacijo karmične astrologije.

hvala za odgovor in lep dan še naprej
manca

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #222 on: February 27, 2014, 12:14:16 PM »
Pozdravljeni,

zanima me na kakšen način bi lahko prišla na vrsto za interpretacijo karmične astrologije.

hvala za odgovor in lep dan še naprej
manca

Manca dobrodošla.
Analize tukaj so samo za redne člane foruma, s katerimi si tudi sicer izmenjujemo svoja znanja in s tem menjamo energijo za energijo. Ima pa Jane sedaj nek popust, če se ne motim in dobiš popolno karmično analizo. Svetujem, da se obrneš nanjo in da se dogovorita. Sicer pa ima Jane v podpisu tudi svojo spletno stran, kjer si lahko ogledaš tudi še vso drugo njeno dejavnost ......

Lep dan želim
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline manca

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #223 on: February 27, 2014, 12:32:25 PM »
Uredu...hvala za odgovor :-)

prijeten dan še naprej

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #224 on: February 28, 2014, 12:13:52 PM »
 :o kako sem lahko spregledala to temo ????  :o
Neverjetno!
Berem, berem, berem...ne morem vstarn.....
Jane, čudovita si!

Moram pretuhtat, al bom se tu postavila v vrsto, al na tvoji spletni strani  :D

Tolk nekih čudnih stvari v mojem življenju ne razumem...in najbrž bi mi lahko to razjasnila.
Pojavljajo se mi recimo neki liki oz. predmeti  v glavi (stalno enaki) ,in nikakor ne morem skapirat zakaj se mi to dogaja, ali kak pomen imajo.
Ne spomnim se, da bi jih videla v tem življenju kjerkoli.
Ko sem bla majhna so bila ta videnja (če lahko tako rečem temu) pogosta, zdej pa so (hvalabogu) redka...
Je pa fuuuul čuden občutek
Pa to še zdaleč ni vse.....