IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tale svoj "rok trjanja" si pa tudi kar od nekje potegnil in ga je tudi nesmiselno tako poudarjat.
Ooo, takrat pa imaš res kar lepe aspekte.
Quote from: Maja on January 05, 2012, 02:25:23 PMTale svoj "rok trjanja" si pa tudi kar od nekje potegnil in ga je tudi nesmiselno tako poudarjat. Pomisli, če bom dovolj dolgo "manifestiral", se lahko celo uresniči In ni kar od nekod. Je intuitivna ideja, ki je prišla ob poigravanju s časovno črto v transu. Tako kot zadnji kader, da bom sedel nekje na klopci ob gozdu... očitno bo pomlad ali poletje
Sem mislila, da ne verjameš v te zadeve. Katerim ti praviš časovne vrste, drugi kako drugače ... Tudi to je lahko samo plod domišljije. Ali ne?
Sem prišla do zanimive ugotovitve kako določit, da nekdo prihaja iz drugega planeta. In v trenutku, ko sem to ugotovila mi je nekaj tako zaropotalo po dnevni, tako da očitno bo že nekaj na tem Zdaj pa samo da malo razvijem to tezo, boste prvi izvedeli
Quote from: Jane on January 12, 2012, 09:48:39 PMSem prišla do zanimive ugotovitve kako določit, da nekdo prihaja iz drugega planeta. In v trenutku, ko sem to ugotovila mi je nekaj tako zaropotalo po dnevni, tako da očitno bo že nekaj na tem Zdaj pa samo da malo razvijem to tezo, boste prvi izvedeli jupiiii...komaj čakam:)
Quote from: Nena on January 13, 2012, 12:52:21 PMQuote from: Jane on January 12, 2012, 09:48:39 PMSem prišla do zanimive ugotovitve kako določit, da nekdo prihaja iz drugega planeta. In v trenutku, ko sem to ugotovila mi je nekaj tako zaropotalo po dnevni, tako da očitno bo že nekaj na tem Zdaj pa samo da malo razvijem to tezo, boste prvi izvedeli jupiiii...komaj čakam:) sej pri tebi mi je prvič "preblisnilo" ker ti nisem mogla izračunat prejšnjega življenja.
Quote from: Jane on January 13, 2012, 12:53:17 PMQuote from: Nena on January 13, 2012, 12:52:21 PMQuote from: Jane on January 12, 2012, 09:48:39 PMSem prišla do zanimive ugotovitve kako določit, da nekdo prihaja iz drugega planeta. In v trenutku, ko sem to ugotovila mi je nekaj tako zaropotalo po dnevni, tako da očitno bo že nekaj na tem Zdaj pa samo da malo razvijem to tezo, boste prvi izvedeli jupiiii...komaj čakam:) sej pri tebi mi je prvič "preblisnilo" ker ti nisem mogla izračunat prejšnjega življenja.heheheheh...vanzemaljac zih
Quote from: Nena on January 13, 2012, 01:02:38 PMQuote from: Jane on January 13, 2012, 12:53:17 PMQuote from: Nena on January 13, 2012, 12:52:21 PMQuote from: Jane on January 12, 2012, 09:48:39 PMSem prišla do zanimive ugotovitve kako določit, da nekdo prihaja iz drugega planeta. In v trenutku, ko sem to ugotovila mi je nekaj tako zaropotalo po dnevni, tako da očitno bo že nekaj na tem Zdaj pa samo da malo razvijem to tezo, boste prvi izvedeli jupiiii...komaj čakam:) sej pri tebi mi je prvič "preblisnilo" ker ti nisem mogla izračunat prejšnjega življenja.heheheheh...vanzemaljac zih don't worry you were my neighbour
Kaj tu se nič več ne dogaja?