Author Topic: KARMIČNA ASTROLOGIJA 2.del  (Read 230691 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: KARMIČNA ASTROLOGIJA 2.del
« Reply #135 on: November 19, 2012, 11:21:39 AM »
iiiiiiiii, jaz tudi ful vesela, da si nosečka in boš sedaj imela čas, da nas porihtaš.
Komaj čakam ;D
Hvala Jane :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #136 on: November 19, 2012, 11:24:18 AM »
Jane, kdaj postaneš drugič mamica?

Zanimivo branje bo tole ... Jernej me zanima (kar štej si to kot čast, Jerry  ;)).
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #137 on: November 19, 2012, 11:31:14 AM »
Jane, kdaj postaneš drugič mamica?

Rok začetek februarja...glede na moje tranzite računam enkrat od decembra do januarja  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #138 on: November 19, 2012, 11:38:07 AM »
Ne vem, zakaj sem mislila, da že ta mesec ... Mogoče zato, ker je v službi vse rojevalo ...
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #139 on: November 19, 2012, 11:44:26 AM »
Nope dej nehi, ta bi bila še čisto prezgodnja  :o
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #140 on: November 19, 2012, 11:46:44 AM »
Pa bi bilo prej mimo.  ;D
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #141 on: November 19, 2012, 11:55:58 AM »
Vprašanje, če bi se otrok zdaj rodil, bi bil kar nekaj časa v inkubatorju, ker je uradno le še11/12 tednov do konca. Tako da raje vidim, da ne  ;)

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #142 on: November 19, 2012, 11:59:42 AM »
Neeee, Jane, bogedaj! Mislila sem, da si že v 9. mesecu!
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #143 on: November 19, 2012, 12:10:41 PM »
Ja če bi bla v 9-tem bi bilo pa čist super, ne bi se branila. Res ne  ;D

Moja astro karta

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #144 on: November 19, 2012, 12:53:21 PM »
Jane, sej tio vsi govorimo, bo še to leto  :P
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #145 on: November 19, 2012, 01:00:50 PM »
Ja no sam je razlika a ta mesec a čez en mesec  ;)

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #146 on: November 20, 2012, 03:58:33 AM »
Najnovejša vrsta

• Jernej
  • Andres
  • Princes
  • Sanjalka
  • Taja
Če bo vse po sreči Jernej dobi danes, drugače pa jutri  ;D Malo sem vas zanemarila, ampak evo da vas zrihtam vse pred porodom  ;)

Me veseli, da bom kaj kmalu na vrsti. 
Danes sem dobil na Facebooku sporočilo, da bi se ena gospa rada registrirala, vendar ji sistem to onemogoča, ker da je njena ip številka spam uporabnik.  Ji bom osebno naredil registracijo, če bo tako hotela in potem bo sodelovala v tej temi verjamem.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #147 on: November 20, 2012, 09:11:47 AM »
Ja vem, sem ji rekla naj tebe kontaktira, ker ji pri tem ne morem pomagati. Je pa včeraj očitno nekaj bilo narobe s serverjem, ker jaz nisem mogla preko telefona dostopat, me je tudi preusmerilo nekam na drugo stran, pa zahtevalo nek IP.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #148 on: November 20, 2012, 11:03:22 AM »
No pa dejmo Jernej  ;D

V prejšnjem življenju si bil moški in si živel oz. umrl v letu 1900. Zadnja lunina konjunkcija saturn v raku, kjer je saturn v izgonu govori, da si imel veliko pretresov v svojem družinskem okolju. Da je bilo v družini veliko pomanjkanje materialnih dobrin (kvadrat venera) in da je bilo veliko pretresov in manipulacij ( kvadrat uran).

Iz pete hiše je razvidno, da si živel v okolju polnem odvisnosti, najprej v svoji družini neptun kvadrat luna, potem si pa šel delat  v neko cerkveno oz versko bolnišnico, kjer so bile po večini ženske na nekem "prostovoljnem" zdravljenju, te ženske so imele po večini psihične probleme (kvadrat merkur), kljub temu da si bil za marsikatero izmed njih velika podpora, si bil pa tudi na napačni strani. Podpora s tvoje strani je prihajala na način, da si jim dobavljal prepovedana zdravila, z marsikatero se spustil v platonsko razmerje, pa vendar si z eno na tak način pridelal otroka.

Dvanajsta hiša pove, da kljub vsemu si to žensko imel rad in si si jo predstvaljal za svojo ženo. Vendar je bila vajina veza za tisti čas enostavno preveč nemoralna in tudi ni bila dobra za vaju, ker je vsebovala preveč odvisnosti vseh vrst. Prekineš odnos s to osebo, tudi zaradi drugih pritiskov in želje po svobodi, vendar se nekako ne moreš znebiti občutka "mučeništva". Da si se moral žrtvovati itd. Pluton nakazuje, da kljub vsemu proti koncu življenja najdeš izhod iz te manipulacije trigon merkur. Da se znebiš občutka krivde in spet najdeš vero v svojo okolico.

Saturnova karma je pri tebi kar izražena. Saturn v kvadratu z venero pove, da bo tokrat potrebno oddelati nek ljubezenski dolg. Ker si v prejšnjem življenju preveč lahkomiselno ravnal s čustvi žensk, se ti sedaj razmerje, ki si ga želiš izmika, ali se ga na nek način bojiš, pa tudi ko se enkrat zgodi z njim generalno nisi zadovoljen. Tukaj je potrebno sprejeti partnerja takega kot je in živeti predvsem venero. Res ljubiti. Ne živeti s pravili, redom, zahtevami itd. ker na tak način bo ljubezen umrla. Kvadrat med saturnom in uranom ti ne bo omogočil toliko svobodne volje, kot bi si jo ravno želel. Ko boš hotel preveč delovati na svoj način, te znajo nepričakovane stvari, udarci spraviti iz tira. To se lahko nanaša na zakonodajo, davke, kak udarec skozi faks itd...nekaj pač kar ne bi ravno povezal s svojim življenjem. Ampak ker so stvari povezane, če deluješ proti sistemu v prejšnjem življenju, ta sedaj deluje proti tebi. Tudi saturnova konjunkcija z marsom ni ravno prijetna in to tokrat drži v šahu s tvojim čustvenim in družinskem stanju. Nekako kot da včasih nočeš slišati in pač misliš, da so drugi čudni in krivi da je tako kot je. Ne vidiš svojega krča v trebuhu in da te je strah samega sebe in se ne upaš sprostiti. Ti sedaj NISI tista oseba iz prejšnjega življenja zato imaš vso pravico, da živiš srečno in dostojno življenje v partnerstvu. Ne prepričuj se da tega ne potrebuješ in delaj malo na sprostitvi seksualne energije, ki te sedaj preveč blokira.

Severni in južni vozel potrjujeta zgodbo, da moraš delati na sebi, da moraš rasti, se učiti in če je potrebno si tudi terapevtsko pomagati k boljšemu sebi. Imaš veliko blokirane energije, ki jo moraš spraviti ven, južni vozel pa govori, da moraš vzpostviti zrel odnos s partnerjem. Zelo verjetno je možna kaka izguba partnerja, da se s tem soočiš in da šele ko greš čez to lahko zaživiš srečno. Če seveda ne boš spet očital drugim, da so sami krivi, da si preveč individualist itd. Svoji partnerici moraš tokrat dati občutek, da ti pomeni VSE in predvsem do nje biti popolnoma iskren. Vendar se na njo ne vezati in je ne dušiti.

Prva lunina konjunkcija pluton v tehtnici pove, da bo spet veliko učenja skozi manipulativne odnose in da je to tudi naloga v tem življenju. Vsekakor pa ker je pluton v dobri postavitvi govori, da bodo te zadeve šle tokrat lažje skoz. Da si ob koncu svojega prejšnjega življenja že marsikaj razmislil in razumel višje zavedanje. Sedaj se moraš le znebiti strahu pred svojo seksualno energijo in veliko delati na psihoanalizi, ki je v tem življenju tvoja prijateljica.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #149 on: November 20, 2012, 11:04:48 AM »

Najnovejša vrsta

• Andres
  • Princes
  • Sanjalka
  • Taja
Takole evo enega smo obdelali še ostali, morate vedeti da tele analize preko foruma so bolj krajše, kot tiste ki jih drugače delam.

Moja astro karta