Glej Maja, če imava midve kaj osebnega za predelat, se lahko preseliva na osebno in vsemu tistemu kar pišeš dodaš tudi konkretno - na splošno se bomo vedno zapletali. Pa dajmo bobu reči bob.
Ne verjamem, da si tko nedolžna s svojimi provokacijami - tako pač je. Večino časa se mi ne ljubi, kadar pa se mi, pa ne bom tiho.
In enostavno nimam ne časa in ne energije razlagat stvari, ki jih najdeš v vsaki enciklopediji, na netu in je o tem že na tone filozofskih razprav.
In več kot si ti stara, jaz že delam vsak dan z ljudmi, ki so mi dali ogromno znanja, vedenja, zavedanja - jaz pa njim. To je moj dokaz, da zame in ljudi, ki me poiščejo zadeve funkcionirajo.
Zdaj grem pa delat pametnejše stvari.
Pa lep dan 
Nič osebnega. Mogoče sem naključno dregnila v kaj, da se tako zdi.
Nedolžna čisto nisem tukaj, priznam. Ker imam vedno nekaj v ozadju, še za vprašanjem. Pa ne iz zlobe, temveč iz gole radovednosti, kako deluje življenje in ljudje. Se opravičujem, če je to narobe.
Nastopam ... Hmmm, ne nastopam. Sem taka kot sem. Igranje mi je šlo vedno slabo, tudi v dramski skupini sem bila obupna na odru.
Kar daješ, seješ - čista resnica. Velikokrat to tudi sama izrečem. In zato sem lahko hvaležna, ker sem v najožjem krogu obkrožena s čudovitimi ljudmi. Ti me poznajo v nulo in pravijo, da sem najbolj nežna dušica, ki jo poznajo. Vem, da je vtis daleč od tega.
In tudi kamorkoli pridem, vedno lep odnos, konfliktov in težakov ne privlačim v svoje življenje ...
Naj dejstva govorijo zase.
V nos zna iti moja odločnost, na hard iskrenost, prizemljenost ... Vem, kako delujem na tiste, ki me ne poznajo osebno. Tudi rekel mi je že večkrat kdo, da sem delovala tako in tako (pa še sama opišem, kako jim delujem na prvi pogled), v resnici sem pa popolnoma drugačna.
Tea, nočem se zapenjat s tabo ali s kom drugim. Te cenim, ker čutim tvojo močno energijo. Energijo močne, inteligentne, modre, skoraj da fatalne ženske. O tebi vem malo, ampak vem, da imaš za seboj težavno, pestro življenje z ogromno izkušnjami in nadlogami, ki si jih uspešno rešila.
Res, veliko sem mlajša od tebe, ampak vseeno me odlikuje odličen um in razumevanje ljudi (sebe in drugih). Zato naj leta ne bodo pogoj za obravnavo.
Samo dajmo si priložnost! Da prisluhnemo, da razmislimo, da pustimo drugačen pogled in spustimo kaj novega v svojem razmišljanju.