Draga sanjalka, to NI provokacija. Samo vzpodbujanje razmišljanja. Hihi, mogoče bi kot provokacijo to vzela samo, če bi se bala razmišljanja.

Ja, tole o tarotu se tudi sama sprašujem. Gledam ga, feedback je odličen, torej očitno nekako deluje. Ali pa imam drugačen uvid v situacije. Ali pa uganem, ker znam predvidevat. Amapak za ugibanje je kar malo preveč visok % zadetkov.

Se pa velikokrat vprašam, ali res ti listki s podobicami lahko napovedujejo prihodnost in dajejo vpoglede v situacijo. ???
Saj tudi astrologijo pogledam. Ampak se ne zanašam 100% na napovedi. Da bi rekla, zdaj se bo pa tole zgodilo in bi to jemala z gotovostjo. Raje pogledam za nazaj, koliko je kaj držalo.
Tu imam nekje 90% razvito mnenje, ostalih 10% še raziskujem in vedno bolj napeto bo, zato prosim za toleranco.
Potem je tu še področje življenja po smrt in duš ... Nekaj časa nazaj sem kar precej verjela tej teoriji. Zdaj, hmmm, kaj pa vem ... Mogoče bi rada verjela, mogoče res verjamem. Ne morem reči, da ni ničesar, ker se je že zgodilo, da je prišlo kakšno sporočilo s strani pokojnega očeta, npr. Pa ne preko mene, ampak preko moje mami. Enkrat se je zgodilo, da sem se zvečer nekaj spraševala in sem rekla, naj dobim odgovor, naslednji dan mi je pa mami rekla, da se ji je sanjalo, da je oče rekel, kaj moram storiti. Pa sploh ni vedela, da se to sprašujem.

Ali pa ko je mojega moža nekaj opozorilo, da z mojim avtom nekaj ni. Mi je rekel, naj ne peljem po avtocesti, naj grem raje po stranski. In je bila doma guma na tleh ...

Če bi šla po avtocesti, bi jo najbrž snelo.
To puščam še malo ob strani.
Če bdijo določena bitja, duše nad nami, zakaj nam potem, če, recimo, lahko nekaj opozarjajo, ne dajo jasnega vedenja, da so tam tako, da bi zagotovo vedeli.
Zato s 100% gotovostjo za Resnico lahko vzamem le tisto, kar je dokazljivo, občutno. Pri ostalih stvareh sem zadržana in vedno pogledam še skozi najbolj skeptične oči. Da imam obe strani, da pretehtam, premislim ... Na koncu sprejmem ali zavržem. Ali pa dam še malo na čakanje ...