Author Topic: Naj ... dogodek dneva 7. del  (Read 354935 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Naj ... dogodek dneva 7. del
« Reply #1785 on: November 05, 2012, 03:10:19 PM »
Draga sanjalka, to NI provokacija. Samo vzpodbujanje razmišljanja. Hihi, mogoče bi kot provokacijo to vzela samo, če bi se bala razmišljanja.  :laugh:

Ja, tole o tarotu se tudi sama sprašujem. Gledam ga, feedback je odličen, torej očitno nekako deluje. Ali pa imam drugačen uvid v situacije. Ali pa uganem, ker znam predvidevat. Amapak za ugibanje je kar malo preveč visok % zadetkov.  :laugh:
Se pa velikokrat vprašam, ali res ti listki s podobicami lahko napovedujejo prihodnost in dajejo vpoglede v situacijo.  ???

Saj tudi astrologijo pogledam. Ampak se ne zanašam 100% na napovedi. Da bi rekla, zdaj se bo pa tole zgodilo in bi to jemala z gotovostjo. Raje pogledam za nazaj, koliko je kaj držalo.

Tu imam nekje 90% razvito mnenje, ostalih 10% še raziskujem in vedno bolj napeto bo, zato prosim za toleranco.

Potem je tu še področje življenja po smrt in duš ... Nekaj časa nazaj sem kar precej verjela tej teoriji. Zdaj, hmmm, kaj pa vem ... Mogoče bi rada verjela, mogoče res verjamem. Ne morem reči, da ni ničesar, ker se je že zgodilo, da je prišlo kakšno sporočilo s strani pokojnega očeta, npr. Pa ne preko mene, ampak preko moje mami. Enkrat se je zgodilo, da sem se zvečer nekaj spraševala in sem rekla, naj dobim odgovor, naslednji dan mi je pa mami rekla, da se ji je sanjalo, da je oče rekel, kaj moram storiti. Pa sploh ni vedela, da se to sprašujem.  :o
Ali pa ko je mojega moža nekaj opozorilo, da z mojim avtom nekaj ni. Mi je rekel, naj ne peljem po avtocesti, naj grem raje po stranski. In je bila doma guma na tleh ...  :o Če bi šla po avtocesti, bi jo najbrž snelo.
To puščam še malo ob strani.
Če bdijo določena bitja, duše nad nami, zakaj nam potem, če, recimo, lahko nekaj opozarjajo, ne dajo jasnega vedenja, da so tam tako, da bi zagotovo vedeli.

Zato s 100% gotovostjo za Resnico lahko vzamem le tisto, kar je dokazljivo, občutno. Pri ostalih stvareh sem zadržana in vedno pogledam še skozi najbolj skeptične oči. Da imam obe strani, da pretehtam, premislim ... Na koncu sprejmem ali zavržem. Ali pa dam še malo na čakanje ...
« Last Edit: November 05, 2012, 03:16:17 PM by Maja »
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #1786 on: November 05, 2012, 04:39:23 PM »
Nihce do sedaj se ni odkril ene in edine resnice,zato se ljudje sprasujemo,razmisljamo,poglabljamo,iscemo...In dvom, ja ta ti prinese razmisljanje,vrtanje,raziskovanje...  Glede dus imam tudi sama zanimive izkusnje: neko noc sem sanjala, da sva se s pokojno osebo srecali v tunelu na sredini in prisla mi je predati zelo pomembno sporocilo. Se enkrat v sanjah mi je ta ista oseba tudi prisla sporocit zakaj je tako zgodaj odsla s te zemlje. Te osebe sama osebno nisem poznala. Druga zanimiva izkusnja pa je bila s strani dveh razlicnih oseb, obe sta me namrec sredi noci videli ob sebi, ob postelji,obe zivita kar nekaj km stran od mene, jaz pa sem takrat zelo trdno spala v svoji postelji :laugh: Ne vem kaj se z nami dogaja v spanju, se en del lahko loci in malo potuje okrog? To mi je bilo res zanimivo in obe osebi sta se kako prisebni, ena je se otrok stara 12 let, ena pa dekle stara 22 let.in se med sabo ne poznata. Informacijo pa sem dobila v razmiku par mesecev in ne znam najti odgovora.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #1787 on: November 05, 2012, 11:01:28 PM »
hm...sem ze pred casom odprla post, pa bom se tukaj vprasala: je kdo prebral knjigo psi(ala grska crka in ne zivali 8))!?
mene je, priznam, sezula :o
zdaj sem jo, dobricina, posodila ze drugic, ceprav bi jo rada zacela brati znova.

(no, ko ze ravno govorite o orodjih iskanja resnice, razumevanju ipd.)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #1788 on: November 06, 2012, 08:46:04 AM »
Mi je računalo dokončno mrknilo... Do nadaljnega vas spremljam bolj neredno in večinma preko telefona :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Luna

• Mojster
« Reply #1789 on: November 06, 2012, 11:22:25 AM »
Moi mislim, da je nekje prav debata o tej knjigi. Jaz bi samo pripomnila, da sem mnenja, da se nekaterih stvari ne da logično razložiti. Ni samo logika del nas. Sem zasledila dosti teorij, izračunov, kvantne fizike, ki razlagajo naš duševni in čustveni svet, problem pa pride, ko morajo narediti enačbo, izračun, ki bi povezoval nek razumni del in duševni del. Zakaj bi se trudili vohati zvok? Vsa naša čutila, vsa naša zaznavanja imajo nek namen, je pač prišlo do tega, da le tisto kar je logično velja. Pa je toliko nelogičnih stvari, ki se nam dogajajo, pa se še kar ne pustimo prepričati, da je tudi na tem nekaj. Pa tudi če slučajno na nekakšen način pridemo do racionalnih zaključkov, se mi postavi vprašanje, smo res kaj dosegli? Tako kot je v tej temi že nekdo pripomnil, vse je zelo preprosto, samo sprejeti moramo to. Vse laufa, vse teče, vse je ok.

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #1790 on: November 06, 2012, 04:59:39 PM »
Sem prebrala PSI.  Zanimiva, čeprav se ne strinjam z vsem. Nekako tako, kot pravi Luna.
S pomočjo te knjige sem poštekala par stvari - npr. o maskah, ki jih ljudje nosimo, o zaljubljenosti, o balončkih v katerih živimo...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1791 on: November 07, 2012, 01:17:50 PM »
Hjoj, kako sem vesela, da je včerajšnji dan mimo  ;D

Spala še ne 4 ure, mela paniko v službi, paniko z mami, paniko z mačkom, ni da ni.

Zvečer pa sem prav s ponosom pomagala voditi zvočno kopel, kar mi je res pasalo na dušo. Hvaležna sem, da mi je bilo to omogočeno.

Domov sem torej prišla izmučena, pa vendar srečna in vesela, saj se je vse razpletlo odlično.
9ZK 674

Offline Luna

• Mojster
« Reply #1792 on: November 07, 2012, 01:54:19 PM »
Hm, kaj je zdaj z tisto novo kamrico, kjer smo želeli imeti polnjenja in podobne zadeve, kjer bi združevali tehnike in ne bi bili omejeni samo na eno tehniko? Namreč jaz bi se ponovno enega polnjenja lotila, treba plačati račune,  prihaja december, pa se bo potrebno malo finančno podkrepiti, pa ne vem, a naj kar v theti odprem, ali se kako drugače zmenimo. Bi pa hkrati še vprašala, kdaj bi bilo to manifestacijo najbolje izvesti, glede na mrke in podobne viharne zadeve, ki se oz se bodo dogajale v tem mesecu.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #1793 on: November 08, 2012, 08:19:29 AM »
V meni se je nabralo kar nekaj strupa, včeraj sem ga malo pošpricala naokoli >:D
Tale Plutonska, škorpijonska energija je naredila svoje.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1794 on: November 08, 2012, 08:24:54 AM »
To je samo močna transformativna energija, ki za dobre rezultate žal zahteva nekaj žrtev.
Scorpio power.  8)
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #1795 on: November 08, 2012, 08:44:11 AM »
Koledar za katerega sem pozirala je izšel :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1796 on: November 08, 2012, 08:46:20 AM »
Ooooo!  8)

Bomo kaj videli?
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #1797 on: November 08, 2012, 09:29:35 AM »
Koledar za katerega sem pozirala je izšel :)

čestitke Tejka :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #1798 on: November 08, 2012, 09:30:54 AM »
V meni se je nabralo kar nekaj strupa, včeraj sem ga malo pošpricala naokoli >:D
Tale Plutonska, škorpijonska energija je naredila svoje.

čas čiščenja in prav je tako
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1799 on: November 08, 2012, 09:50:01 AM »
Pri meni pa ocitno cas odvetnikov. Ocitno na lep nacin ne bo slo. Jim mora kdo tudi na drug nacin pokazat, da teptanje delavcev ni sprejemljivo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/