Author Topic: Naj ... dogodek dneva 7. del  (Read 354816 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Naj ... dogodek dneva 7. del
« Reply #90 on: February 29, 2012, 07:16:37 PM »
Apemaya, kaj pa če bi organizirala en poseben tečaj italijanščine za forumovke, jaz bi se tudi pridružila.

Se strinjam  ;D

Bi bilo fajn obnovit znanje italijanščine. Odkar je ne uporabljam več, mi je že skoraj vsa ušla iz glave.  ::)
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #91 on: February 29, 2012, 07:17:13 PM »
Matematika fertik za vekomaj veke (mi manjka un smeško, ki skače do stropa :D ) . Hvala za podporo :-* :-* :-*

Ni bilo dvoma - ČESTITKE

Dvom je v meni. Se moram naučit imet malo samozavesti in zaupati vase. Menda se bom... enkrat

Kaj se to pravi enkrat?! Enkrat?! Začni DANES!!!  :P :P :P
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #92 on: February 29, 2012, 07:33:21 PM »
Na FB je slika čarovniške metle. Ta je sicer od Olivere, že malo znucana, jaz dobim pa čist novo
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #93 on: February 29, 2012, 09:55:15 PM »
Apemaya, kaj pa če bi organizirala en poseben tečaj italijanščine za forumovke, jaz bi se tudi pridružila.

Se strinjam  ;D

Bi bilo fajn obnovit znanje italijanščine. Odkar je ne uporabljam več, mi je že skoraj vsa ušla iz glave.  ::)

Vse se da zmenit :-)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #94 on: February 29, 2012, 09:56:34 PM »
mater ko si pa pacient si pa totalno, kaj pa ko imam spet ponudbo za službo in tokrat v Kranju, ki ustreza mojim  manifestacijam  :o   :o  Ja nič pejmo na razgovor, pa če bo res vse tako OK....bom morala Ljubljano odpovedat  ;D

BRAVO!!! Upam, da bo vse tako ok in da boš lahko Ljubljano odpovedala :-)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #95 on: February 29, 2012, 09:57:31 PM »
Matematika fertik za vekomaj veke (mi manjka un smeško, ki skače do stropa :D ) . Hvala za podporo :-* :-* :-*

Tejka, super, bravo, carica!!!

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #96 on: March 01, 2012, 06:16:50 AM »
Ne razumem svojega razporeda. Sem si pisala za en dan, da hočem biti prosta, pa so mi lepo trgali od dopusta en dan, četudi sem en dan takoj zatem itak frej ... Samo prestavili bi, ne bi bilo treba dopusta vzet. Po mojem se to malo zanalašč dela. Hehe, bom pa jaz zdaj prinesla za vic en dan noter, ker imam en dan lufta in lahko. Da bom lepo na nuli.

Pa že za novo leto, ker sem šla dve uri prej (ponavadi gre popoldanska prej domov takrat), so mi en dan dopusta vzeli, sploh ni noben vprašal, če hočem noter prinašat. In imam zdaj 6 ur plusa. Zdaj, ko en dan naredim, bo to 14 ur. Ki pa gredo po našem sistemu v fond ur - kao nadure, ki se jih lahko koristi namesto dopusta - ampak, pozor, lahko jih koristiš, ko jih je 20 noter. Bolan sistem ...  :-X
Ampak sem prav rekla ... Kadarkoli bom 2 dni prosta (to se sicer ne zgodi vsak mesec), bom tisti dan delala. Da bo kakšen dan za poleti več. Malo pa zanalašč. Hehe, to se jim bodo kumare povesile ...
9ZK 656

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #97 on: March 01, 2012, 07:55:52 AM »
Tejka, matematika ni NIKOLI "fertik" :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #98 on: March 01, 2012, 08:09:31 AM »
Ne razumem svojega razporeda. Sem si pisala za en dan, da hočem biti prosta, pa so mi lepo trgali od dopusta en dan, četudi sem en dan takoj zatem itak frej ... Samo prestavili bi, ne bi bilo treba dopusta vzet. Po mojem se to malo zanalašč dela. Hehe, bom pa jaz zdaj prinesla za vic en dan noter, ker imam en dan lufta in lahko. Da bom lepo na nuli.

Pa že za novo leto, ker sem šla dve uri prej (ponavadi gre popoldanska prej domov takrat), so mi en dan dopusta vzeli, sploh ni noben vprašal, če hočem noter prinašat. In imam zdaj 6 ur plusa. Zdaj, ko en dan naredim, bo to 14 ur. Ki pa gredo po našem sistemu v fond ur - kao nadure, ki se jih lahko koristi namesto dopusta - ampak, pozor, lahko jih koristiš, ko jih je 20 noter. Bolan sistem ...  :-X
Ampak sem prav rekla ... Kadarkoli bom 2 dni prosta (to se sicer ne zgodi vsak mesec), bom tisti dan delala. Da bo kakšen dan za poleti več. Malo pa zanalašč. Hehe, to se jim bodo kumare povesile ...

Maja, tudi to je matematika  ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #99 on: March 01, 2012, 12:34:37 PM »
Tejka, matematika ni NIKOLI "fertik" :D

Imaš prav, bom bolj natančna. Fertik v izpitni obliki zame  :D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #100 on: March 01, 2012, 06:30:43 PM »
Jao ej, Maja, pa to bi jih jaz poslala nekam. Ne morejo ti kar tako dopusta pisat, saj morajo vedno tebe vprašati in ti po vseh pravilih tudi dati podpisat dopust!! Ma, brez besed, res.

Jaz sem pa ugotovila, da zelo močno kašljam na delovnem mestu. Bogsigavedi, če nisem na kaj alergična  :-\

Pa kar smeji se mi, ker mi vesolje vedno tako vse obrne, da nikakor ne morem delati nadur, vedno nekaj "pride" vmes, da oddelam zgolj svojih 8 delovnih ur  :laugh:

Sej ma prav, kaj bom zastonj nadure delala  ;D :P
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #101 on: March 02, 2012, 02:10:40 AM »

Maja, tudi to je matematika  ;)

Očitno so jo moji šefi pogrnili ... :D
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #102 on: March 02, 2012, 02:11:39 AM »
Je bila zdaj moja stranka ženska, ki ima na isti dan, isto leto rojstni dan kot jaz ... Pa še isto ime ...  ;D
9ZK 656

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #103 on: March 02, 2012, 04:35:49 AM »
Domov prinašam kipa dveh zmajev, ognjenega in zemeljskega. Ko bi le našla še njuna bratca, da bi imela vse štiri. :D
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #104 on: March 02, 2012, 07:02:29 AM »
Še dobro, da se nisem nič učila za izpit, bi bila totalna izguba časa. Vprašanja taka da so kar neki, pa nič iz gradiva, en kup nakladanja, upam da v pravo smer. Zvem v roku 14 dni  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/