Jah punce, pustite take tipe pri miru in ne bo problemov. Pa ne zdaj izgovorov pisat, takih se pac za ples od dalec ognes.
Sem prebrala knjigo Petdeset odtenkov sive, roman. Zanimivo branjw, sem se kar nasla v zgodbi. Je katera prebrala?
Ja, najbolj hecno je to, da 2 meseca je bil čisto ok soplesalec, povprečno 2 plesa na noč, pa vedno vse ok, drugega stika nič, potem pa tole včeraj ???
No, saj ko sem videla po incidentu, da je v rokah imel pivo, mi je ratalo jasno... Vseeno, lekcija naučena, alkohol in salsa NE gresta skupi 
Kot je Andres pisal enkrat ... Vsa javna zbirališča ljudi so namenjeni samo eni stvari. Paritvi.

Sploh kakšne savne so primeren kraj za to ... Me je enkrat en tip nekaj ogovarjal pa dal jasno vedet, da je poročen, ampak, da bi malo ... Pa me je potem kar zasledoval. Kot senca je stal za mano. Je šel potem moj še na WC z mano.

Pa enkrat, ko sva bila v savni midva in je začel eden nekaj čudno spraševat ... Skoraj jasno je bilo, da naju bo oba nekam povabil. Pa sva se raje prej pobrala. Tak bel, angleški tip je bil, brrr.

Zaradi tega, zaradi česar se ljudje grupirajo (beri zgoraj), raje treniram doma.

Ne bi rada imela okrog sebe kup prepotentnežev, ki bi radi pomagali pri dvigovanju uteži, težjih, kot jih dvigujejo sami.