Author Topic: Naj ... dogodek dneva 7. del  (Read 355198 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Naj ... dogodek dneva 7. del
« Reply #1350 on: September 17, 2012, 06:03:10 PM »
Maja, mislim, da bi ti bila ta knjiga vsec ;) Drugace tudi jaz ne berem romanov, hm ne vem, v srednji soli se mi zdi. Ta me je pritegnila...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #1351 on: September 17, 2012, 06:04:19 PM »
50 odtenkov sive - sem podarila kolegici za RD. Me je zamikala, vendar mi je zanimanje zanjo upadlo, ko sem malo preletela kritike.
Pa vendar, tema je zanimiva  :laugh:   A se dobro bere?

jej, moli, ljubi - po tej literarni uspešnici je posnet film, z Julio Roberts v glavni vlogi.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #1352 on: September 17, 2012, 06:18:29 PM »
Hehe, baje film ni ne vem, kaj. Je pa mene kritika filma tu odbila od branja knjige.  :laugh:
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #1353 on: September 17, 2012, 06:25:17 PM »
Jp Saša, lekcija: Ne pleši z alkoholiziranimi tipi, ki hodijo plesat samo zato, da bi kakšno bejbo "ujahali" ;) :-*

Maja, če bi bila tam bi ti bilo jasno. Tudi sama se ne pustim osvajati kar vsakemu. Ti se?
Način kako pristopi mi veliko pove o človeku. Če pride do mene ves nabasan se maje, smrdi po alkoholu in ven meče same puhlice, nima kaj pametnega povedat razen prežvečenih fraz kot če sva morda sestri in podobno, bo po hitrem postopku in gladko zavrnjen.
Sem imela nekoč primerek, ki je bil predrzen in je med plesom z roko prestopil dovoljeno mejo. Z njem ne plešem več, včasih si upa vprašat po čemer sklepam, da klofuta in besen odhod iz plesišča sredi komada nekaterim nista dovolj.

jaz si nikoli nisem mogla niti predstavljati, kaj šele dovoliti, da mi kr neki neznan tip pride v moj osebni prostor in se me dotakne...pa naj bo to katerikoli ples...brrrr.... bi se morala z varekino umit po mojem  :P

osebni prostor, dotik mojega telesa je samo za izbrane...zato v ostalih primerih odpadejo taki plesi, masaže, savne bljak...no way...  :de in poudarjena  :te pač  ;)
« Last Edit: September 17, 2012, 06:28:01 PM by taja6 »

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1354 on: September 17, 2012, 08:06:40 PM »
Jah punce, pustite take tipe pri miru in ne bo problemov. Pa ne zdaj izgovorov pisat, takih se pac za ples od dalec ognes.
Sem prebrala knjigo Petdeset odtenkov sive, roman. Zanimivo branjw, sem se kar nasla v zgodbi. Je katera prebrala?

Ja, najbolj hecno je to, da 2 meseca je bil čisto ok soplesalec, povprečno 2 plesa na noč, pa vedno vse ok, drugega stika nič, potem pa tole včeraj  ???

No, saj ko sem videla po incidentu, da je v rokah imel pivo, mi je ratalo jasno... Vseeno, lekcija naučena, alkohol in salsa NE gresta skupi  ;D
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1355 on: September 17, 2012, 08:08:12 PM »
Jp Saša, lekcija: Ne pleši z alkoholiziranimi tipi, ki hodijo plesat samo zato, da bi kakšno bejbo "ujahali" ;) :-*

Maja, če bi bila tam bi ti bilo jasno. Tudi sama se ne pustim osvajati kar vsakemu. Ti se?
Način kako pristopi mi veliko pove o človeku. Če pride do mene ves nabasan se maje, smrdi po alkoholu in ven meče same puhlice, nima kaj pametnega povedat razen prežvečenih fraz kot če sva morda sestri in podobno, bo po hitrem postopku in gladko zavrnjen.
Sem imela nekoč primerek, ki je bil predrzen in je med plesom z roko prestopil dovoljeno mejo. Z njem ne plešem več, včasih si upa vprašat po čemer sklepam, da klofuta in besen odhod iz plesišča sredi komada nekaterim nista dovolj.

jaz si nikoli nisem mogla niti predstavljati, kaj šele dovoliti, da mi kr neki neznan tip pride v moj osebni prostor in se me dotakne...pa naj bo to katerikoli ples...brrrr.... bi se morala z varekino umit po mojem  :P

osebni prostor, dotik mojega telesa je samo za izbrane...zato v ostalih primerih odpadejo taki plesi, masaže, savne bljak...no way...  :de in poudarjena  :te pač  ;)

Ja, še dobro, da sem plesala samo salso, da nisem kaj bolj zapeljivega, potem bi šele bil hudič.

Ne dovolim ravno vsakemu, da me prime kjerkoli pač že, kot sem rekla, do sedaj nisem imela težav, vseeno pa nikoli več z njim na plesišče.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1356 on: September 17, 2012, 08:10:46 PM »
Jaz sem prebrala celotno trilogijo 50 odtenkov oziroma 50 shades in to že dvakrat.

Kupila sem si jo v Londonu na letališču, ker me je toliko pritegnila. Je pa res, da sem brala angleške knjige, zato mi slovenska nekako ne potegne....

Trilogija mi je res super napisana, na lep način je opisana celotna erotična sfera, poleg tega pa zanimivo orisuje s psihološkega vidika glavnega protagonista.

Za trilogijo sem navdušila celo kolegico, sodelavca in od kolega sestro. Vsi so padli notri  ;D

Meni so te knjige res zakon, pa me redkokatera tako pritegne, da grem potem 2x brat  8)
9ZK 674

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #1357 on: September 17, 2012, 08:24:43 PM »
saša, a si prebrala še kakšno fajn knjigo - s takšno ali podobno tematiko?

Malo nabiram ideje, se je začela sezona rojstnih dnevov  ;D

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1358 on: September 17, 2012, 08:29:00 PM »
Jah punce, pustite take tipe pri miru in ne bo problemov. Pa ne zdaj izgovorov pisat, takih se pac za ples od dalec ognes.
Sem prebrala knjigo Petdeset odtenkov sive, roman. Zanimivo branjw, sem se kar nasla v zgodbi. Je katera prebrala?

Ja, najbolj hecno je to, da 2 meseca je bil čisto ok soplesalec, povprečno 2 plesa na noč, pa vedno vse ok, drugega stika nič, potem pa tole včeraj  ???

No, saj ko sem videla po incidentu, da je v rokah imel pivo, mi je ratalo jasno... Vseeno, lekcija naučena, alkohol in salsa NE gresta skupi  ;D

Kot je Andres pisal enkrat ... Vsa javna zbirališča ljudi so namenjeni samo eni stvari. Paritvi.  :laugh:

Sploh kakšne savne so primeren kraj za to ... Me je enkrat en tip nekaj ogovarjal pa dal jasno vedet, da je poročen, ampak, da bi malo ... Pa me je potem kar zasledoval. Kot senca je stal za mano. Je šel potem moj še na WC z mano.  :laugh:
Pa enkrat, ko sva bila v savni midva in je začel eden nekaj čudno spraševat ... Skoraj jasno je bilo, da naju bo oba nekam povabil. Pa sva se raje prej pobrala. Tak bel, angleški tip je bil, brrr.  :laugh:

Zaradi tega, zaradi česar se ljudje grupirajo (beri zgoraj), raje treniram doma.  ;D
Ne bi rada imela okrog sebe kup prepotentnežev, ki bi radi pomagali pri dvigovanju uteži, težjih, kot jih dvigujejo sami.  :laugh:
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1359 on: September 17, 2012, 08:35:21 PM »
saša, a si prebrala še kakšno fajn knjigo - s takšno ali podobno tematiko?

Malo nabiram ideje, se je začela sezona rojstnih dnevov  ;D

To je bila moja prva taka knjiga s to tematiko  ;D

Trenutno imam na zalogi Jorge Bucay Ti povem zgodbo, ki me čaka takoj po astrološki knjigi, potem pa dalje v lov  ;)

Imam pa rada tudi kriminalke, sem zadnjič eno brala, pa sem pozabila avtorja, moram še enkrat pogledat, da se bom spomnila.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1360 on: September 17, 2012, 08:43:02 PM »

Kot je Andres pisal enkrat ... Vsa javna zbirališča ljudi so namenjeni samo eni stvari. Paritvi.  :laugh:

Sploh kakšne savne so primeren kraj za to ... Me je enkrat en tip nekaj ogovarjal pa dal jasno vedet, da je poročen, ampak, da bi malo ... Pa me je potem kar zasledoval. Kot senca je stal za mano. Je šel potem moj še na WC z mano.  :laugh:
Pa enkrat, ko sva bila v savni midva in je začel eden nekaj čudno spraševat ... Skoraj jasno je bilo, da naju bo oba nekam povabil. Pa sva se raje prej pobrala. Tak bel, angleški tip je bil, brrr.  :laugh:

Zaradi tega, zaradi česar se ljudje grupirajo (beri zgoraj), raje treniram doma.  ;D
Ne bi rada imela okrog sebe kup prepotentnežev, ki bi radi pomagali pri dvigovanju uteži, težjih, kot jih dvigujejo sami.  :laugh:

Jaz osebno, pa mislim da tudi Tejka, ne gremo na salsa žure z željo po paritvi. Meni plesanje predstavlja hrano za dušo, nekaj, v čemer uživam, kjer se sprostim, kjer se res predam plesu in glasbi te zgolj sem. Pa še daleč nisem edina, jih je veliko takih, ki pridejo s takim namenom tja, torej neparitvenim.

Je pa res, da se najdejo tudi takšni, ki hodijo na plesne večere zgolj in samo zato, da kakšno ulovijo, podrejo, primejo kam itd. Ja, se vidi na 10km daleč, kateri so to, vendar sem se zgleda pri tem uštela. Jebat ga, se zgodi.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1361 on: September 17, 2012, 08:48:54 PM »
Je pa res, da se najdejo tudi takšni, ki hodijo na plesne večere zgolj in samo zato, da kakšno ulovijo, podrejo, primejo kam itd.

Saj ...  ;D

Mogoče sta pa vidve edini, ki gresta samo plesat.  ;D
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1362 on: September 17, 2012, 08:49:57 PM »
Je pa res, da se najdejo tudi takšni, ki hodijo na plesne večere zgolj in samo zato, da kakšno ulovijo, podrejo, primejo kam itd.

Saj ...  ;D

Mogoče sta pa vidve edini, ki gresta samo plesat.  ;D

Oh, jih je kar nekaj tam, ki pridejo samo plesat, moških seveda. Bom se kar teh držala od sedaj naprej  :P
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1363 on: September 17, 2012, 08:52:17 PM »
Hehe, pametno. Ostale pa s torbico po "onem" nasekaj.  ;D

Heh, klinc pa taki, ki si upajo samo, ko ga imajo malo pod kapo ...  :blank:
To morajo biti dobri je**či.  :laugh:
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1364 on: September 17, 2012, 09:00:34 PM »
Hehe, pametno. Ostale pa s torbico po "onem" nasekaj.  ;D

Heh, klinc pa taki, ki si upajo samo, ko ga imajo malo pod kapo ...  :blank:
To morajo biti dobri je**či.  :laugh:

Ma, sred plesišča jih bom usekala, da bo jasno vidno, zakaj. Potem mislim, da ne bodo doživeli več veliko plesov  :laugh:
9ZK 674