Author Topic: Naj ... dogodek dneva 7. del  (Read 355260 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Naj ... dogodek dneva 7. del
« Reply #1665 on: October 20, 2012, 10:56:43 AM »
Včeraj bi morala it v nočno, pa sem ostala doma. Viroza, ki je že malo pojenjala, me je včeraj spet malo poliznila in sem kar poklicala, da me ne bo. Če bi bila ponoči v službi, bi me ziher vrglo do konca, tako sem pa danes že mnogo bolje.

Pa me je zagrabila slaba vest, češ, kaj jemljem bolniško, če še nisem povsem na smrtni postelji ...  :laugh: Pa vem, dami tega ni treba. Da lahko za svoje zdravje naredim tako. Kot sem pisala že v rubriki o tarotu ... Ta moj občutek, da moram od sebe vedno dati največ, kar lahko ... Zdaj dopolnjujem: Od sebe moram vedno dati največ in najboljše, kar lahko, AMPAK pod pogojem, da ravnanje ne škoduje meni sami. Ker potem itak ne bom mogla dati od sebe največ in najboljše.

Pa razmišljala sem ... Hmmm, ne morem verjet, ampak tole je moj drugi zaporedni prosti vikend in za to je poskrbela usoda ... Ali pa je naključje. Mogoče velja naključje = usoda?
Sicer v znamenja verjamem, razen če so RES očitna. Ne vzamem vsake malenkosti za nevemkakšno Božje znamenje ...  ::) Ker sem naravni prizemljeni realist.
Ampak, če se spustim na to raven in v to razmišljanje, kaj pa če je vse res in se s tem začenja moj nov življenjski ritem? Ki bo sploh zaslužil poimenovanje "ritem". Bo že čas pokazal svoje ...
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #1666 on: October 20, 2012, 06:42:06 PM »
Danes sem se pa srečala s Sašo in Tejko

Vesela in hvala punci  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1667 on: October 20, 2012, 09:02:03 PM »
Včeraj bi morala it v nočno, pa sem ostala doma. Viroza, ki je že malo pojenjala, me je včeraj spet malo poliznila in sem kar poklicala, da me ne bo. Če bi bila ponoči v službi, bi me ziher vrglo do konca, tako sem pa danes že mnogo bolje.

Pa me je zagrabila slaba vest, češ, kaj jemljem bolniško, če še nisem povsem na smrtni postelji ...  :laugh: Pa vem, dami tega ni treba. Da lahko za svoje zdravje naredim tako. Kot sem pisala že v rubriki o tarotu ... Ta moj občutek, da moram od sebe vedno dati največ, kar lahko ... Zdaj dopolnjujem: Od sebe moram vedno dati največ in najboljše, kar lahko, AMPAK pod pogojem, da ravnanje ne škoduje meni sami. Ker potem itak ne bom mogla dati od sebe največ in najboljše.

Pa razmišljala sem ... Hmmm, ne morem verjet, ampak tole je moj drugi zaporedni prosti vikend in za to je poskrbela usoda ... Ali pa je naključje. Mogoče velja naključje = usoda?
Sicer v znamenja verjamem, razen če so RES očitna. Ne vzamem vsake malenkosti za nevemkakšno Božje znamenje ...  ::) Ker sem naravni prizemljeni realist.
Ampak, če se spustim na to raven in v to razmišljanje, kaj pa če je vse res in se s tem začenja moj nov življenjski ritem? Ki bo sploh zaslužil poimenovanje "ritem". Bo že čas pokazal svoje ...

Maja, se strinjam s teboj. Ni vsako znamenje resnično znamenje, ljudje dejansko subjektivno dojemajo zadeve.

Mogoče je tole res tvoj drugi zaporedni vikend, da se malo navadiš na tak ritem. In ja, ne potrebuješ vedno dajati vsega od sebe na šihtu, če je s tem ogroženo tvoje zdravje in tvoj obstoj. Že tako daješ veliko več od sebe na delovnem mestu kot kateri koli drug tam.

Ja, čas vedno pokaže svoje...
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1668 on: October 20, 2012, 09:03:53 PM »

Hvala tebi, draga Tea in pa seveda tudi bikec!

Polepšala sta mi dan

:-* :-* :-*
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #1669 on: October 20, 2012, 09:20:37 PM »
Jaaaaaaaa bikčeva masaža rulz (samo prehitro je konec ;D ) :) , pa čvek in energija, ki jo sevata oba je fenomenalna. Iz druženja z vama se vedno vrnem kot prerojena :-* :-* :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Luna

• Mojster
« Reply #1670 on: October 20, 2012, 11:04:30 PM »
Maja, mi je zelo všeč kar si napisala. Predvsem to, da opazuješ sebe in da spoštuješ svoje telo in kaj ti sporoča. Res preko sebe ni pametno iti. Tudi odnos do znakov in znamenj mi je všeč, predvsem ker je takšen način gledanja na to, tudi meni blizu. Tako da ja, ti samo uživaj v počitku:)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #1671 on: October 21, 2012, 11:02:30 AM »

Hvala tebi, draga Tea in pa seveda tudi bikec!

Polepšala sta mi dan

Enako  :-*
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #1672 on: October 21, 2012, 11:03:04 AM »
Jaaaaaaaa bikčeva masaža rulz (samo prehitro je konec ;D ) :) , pa čvek in energija, ki jo sevata oba je fenomenalna. Iz druženja z vama se vedno vrnem kot prerojena :-* :-* :-*

potem se pa moramo večkrat videti  :-*
www.Astro-Star.net

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #1673 on: October 21, 2012, 11:06:22 AM »
Tejka in Sasa hvala obema za vašo energijo in v veselje mi je bilo biti v vajini družbi. take dečve je vedno lepo terapirat pa naj si bo to z besedami ali pa s skledami, da o gngih niti ne govorim. hehehehehe
Theta Practitioner™

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1674 on: October 21, 2012, 11:21:35 AM »
Tejka in Sasa hvala obema za vašo energijo in v veselje mi je bilo biti v vajini družbi. take dečve je vedno lepo terapirat pa naj si bo to z besedami ali pa s skledami, da o gngih niti ne govorim. hehehehehe

Oh, je bilo prav fajn na stolu sedet in se pustit masirat  ;D

Hvala

9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #1675 on: October 21, 2012, 11:45:02 AM »

potem se pa moramo večkrat videti  :-*

Bomo delali na tem. Na primer v Mednem :-*

Takšna terapija je vedno fajn :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1676 on: October 21, 2012, 01:53:58 PM »
Maja, mi je zelo všeč kar si napisala. Predvsem to, da opazuješ sebe in da spoštuješ svoje telo in kaj ti sporoča. Res preko sebe ni pametno iti. Tudi odnos do znakov in znamenj mi je všeč, predvsem ker je takšen način gledanja na to, tudi meni blizu. Tako da ja, ti samo uživaj v počitku:)

Hvala. Danes bom izkoristila popoldne zunaj na sončku ... Potem bom spet par dni samo v tisti temi ...  >:(
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1677 on: October 23, 2012, 02:05:54 PM »
Evo, dobila bolniško. Danes + še dva dni sem doma. Danes sem že veliko bolje.

Berem 1. del Petdeset odtenkov sive. Sem nekje na polovici, mnenja konkretnega še nimam ... Upam, da bo vse skupaj postalo bolj psihološko, čudno, bizarno, ker do zdaj moja temačna, nora, bizarnosti željna škorpijonska (pod)zavest še ni potešena, niti šokirana  :laugh:
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1678 on: October 23, 2012, 02:15:08 PM »
Evo, dobila bolniško. Danes + še dva dni sem doma. Danes sem že veliko bolje.

Berem 1. del Petdeset odtenkov sive. Sem nekje na polovici, mnenja konkretnega še nimam ... Upam, da bo vse skupaj postalo bolj psihološko, čudno, bizarno, ker do zdaj moja temačna, nora, bizarnosti željna škorpijonska (pod)zavest še ni potešena, niti šokirana  :laugh:

Ooooo, si se ti tudi pridružila našemu klanu  :P

Ja počaki no, sej se bo še razvijalo, haha.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1679 on: October 23, 2012, 02:15:57 PM »
Sem pričakovala mogoče malo več globine ... Zaenkrat sem mičkeno razočarana ...  :embarrassed:
9ZK 656