Pozdravček!
Če bo katera pri kartah, bi prosila za vpogled..spremenila sem prebivališče, malodane celotno življenje obrnila na glavo in moram reči, da mi je trenutno preveč vseh skrbi, ki jih težko odklanjam..pa me zanima, če lahko pogledamo naslednje:
1. Finančna situacija: bodo finance letos vzdržale? Bo služba in dovolj denarja da mogoče malenkost prihranim?
2. Študij: kako kaže? Čakam na odgovor za poseben program: bo pozitiven? Bom to leto opravila kot se zagre?
3. Ljubezen: ves ta stres, skrbi in negotovost pošteno vplivajo name. Bo zveza odnesla celo kožo?
4. Kariera: se bo pokazala kakšna resna priložnost po tekmovanjih, ki se jih bom udeležila?
Za vpogled vnaprej najlepša hvala! 
1. Finance bodo zdržale. Sprašuješ če bo služba ali si se kaj zatipkala? Na vprašanje če bo služba: as mečev, ki je ugodna karta za nove začetke, tudi ugodna za priložnosti, sploh krona, ki je na vrhu meča obljublja ugoden izid. Simbol meča kot takega pa pomeni, da boš cilj morala doseči z vso odločnostjo in trudom, s svojo voljo, angažiranjem. Prihranek? Od tebe odvisno. Dovolj močna volja, da boš vzela vajeti v roke in se potrudila, da uresničiš to nalogo, če si jo boš resno zadala.
2. Za študij imaš ugodne možnosti, ker si vztrajna, dovolj se potrudiš, da dosežeš cilje, potrpežljiva si, videti je, da ti bo šlo, le rezultati ne bodo hitri. Počasi a natančno in dosledno. Poseben program, hm, nisem dobila direktnega odgovora, čeprav sem dvakrat vrgla karte. Mogoče je sprejem odvisen od osebe, ki je bistra, hitrega mišljenja, energična, vendar ima tudi svoje muhe, včasih presoja brez občutka razumevanja oziroma sočutja, logik pač. Stvar je še v fazi načrtovanja, se še premleva. V tem letu boš malo utrujena, preobremenjena, razmisliti moraš, kaj lahko ukreneš, da se znebiš nekaterih bremen, ki niso nujna. Prosi koga za pomoč, nekaj oddaj drugim, naj ti ostane samo, kar je nujno.
3. Ljubezen: trenutno res kaže na neko nemoč, ne vesta kako naprej, če bosta zmogla, če bosta našla pravi način. Izid pa je ugoden - zadovoljstvo, obilje.
4. Priložnosti po udeleženih tekmovanjih: O ja. Kraljica palic, palice so ustvarjalne in umetniške sposobnosti, torej ženska oseba ali nekdo na položaju bo tu pomemben, na ustvarjalnem področju ali vsaj kaže to na obvladovanje položaja. Verjetno bo sklenjena neka povezava s tem v zvezi...