Author Topic: BIOKIBERNETIKA  (Read 142616 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: BIOKIBERNETIKA
« Reply #330 on: September 28, 2014, 05:47:33 AM »
Ima kdo med vami možnost dobiti ali povprašati zlatarja, če je zmožen narediti obesek kot sta ta dva, predvsem tisti na levi, ki je večji?

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #331 on: September 28, 2014, 06:55:14 AM »
Jaz lahko vprašam,oziroma te povezem z nekom,ki sicer izdeluje nakit,ampak samo iz žlahtnih kovin. Če bi lahko naredila tole.... Pomoje bi šlo....

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #332 on: September 28, 2014, 07:18:16 AM »
Pri nas vse ok..
Sem svojemu vse razložila,pojasnila ( kolikor sem tukaj pridobila info) in se strinja s čiščenjem.
Celo včeraj,se preden smo sploh prišli na to debato,me je sam vprašal,če imam občutek,da me on vleče dol,da zaradi njegovih energij ne dobim službe in podobno.
Ko sem razmišljala sem prišla do ugotovitve,da ne on,ne jaz ampak energije ki jih čutim tukaj v začasnem domu.
Je bil takoj za to da začnemo rihtati drugo stanovanje...

Tako kot si ti rekel andres,je zelo dovzeten za te stvari,le težko prizna. Pred mano ja,meni pove, pred drugimi redko ali de kr vzdrži komentarja....

Beta nikoli ne bo javno vprašal če je on kriv da ti ne dobiš službe.  V vsej slovenski izbiri moške populacije si imela ti še srečo. Možno pa je, da si celo dobila pol betiča in si ga do sedaj že sama ozdravila. Tudi kot si napisala se ne upira iskanju nove lokacije, kar posledično pomeni enako kot so pokazale meritve. On ni dol padel do te meje, da bi bil priklenjen na beto in nanjo prisegal leta in leta dokler ne zboli. Skratka jaz vaju vidim kot en lep par z vsem potencialom, da vama še pride istočasno, v isti sekundi.

Andres

No tole je pa tudi potrditev tistega, kar sem Vidki povedala tudi sama. Zelo vesela

Kam pa potem lahko umestimo njegovo obnašanje,ki se je pojavljalo... Ko muti, ko so bile scene s tistim prikrivanjem in blondinko, itd...
In tudi,ti si napisal, da jaz zdravim njega, in moja beta je zelo nizko,v minus. Sem prav razmišljala s čim jo dol držim. Tako nizko? Ker drugega nič posebnega ne počnem,... Vidim edino možnost,da je tako....
Ker veliko častmi in slavim Gospoda. Skozi glasbo, skozi pogovore z njim, skozi priprošnjo, tihe molitve...
V bistvu gre za nekaj, kar ne vidi nihče drug,vidim samo jaz. Mogoče je to to...

In ti si pisal da je bivša težko zanosila... No tudi pri meni ne gre tako zlahka,žal. Pa sva oba zdrava,ne bi smelo biti težav,z zdravstvenega vidika gledano. Pa se vseeno ne prime. No upam,da kmalu  :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #333 on: September 28, 2014, 07:26:29 AM »
Pri nas vse ok..
Sem svojemu vse razložila,pojasnila ( kolikor sem tukaj pridobila info) in se strinja s čiščenjem.
Celo včeraj,se preden smo sploh prišli na to debato,me je sam vprašal,če imam občutek,da me on vleče dol,da zaradi njegovih energij ne dobim službe in podobno.
Ko sem razmišljala sem prišla do ugotovitve,da ne on,ne jaz ampak energije ki jih čutim tukaj v začasnem domu.
Je bil takoj za to da začnemo rihtati drugo stanovanje...

Tako kot si ti rekel andres,je zelo dovzeten za te stvari,le težko prizna. Pred mano ja,meni pove, pred drugimi redko ali de kr vzdrži komentarja....

Beta nikoli ne bo javno vprašal če je on kriv da ti ne dobiš službe.  V vsej slovenski izbiri moške populacije si imela ti še srečo. Možno pa je, da si celo dobila pol betiča in si ga do sedaj že sama ozdravila. Tudi kot si napisala se ne upira iskanju nove lokacije, kar posledično pomeni enako kot so pokazale meritve. On ni dol padel do te meje, da bi bil priklenjen na beto in nanjo prisegal leta in leta dokler ne zboli. Skratka jaz vaju vidim kot en lep par z vsem potencialom, da vama še pride istočasno, v isti sekundi.

Andres

No tole je pa tudi potrditev tistega, kar sem Vidki povedala tudi sama. Zelo vesela

Kam pa potem lahko umestimo njegovo obnašanje,ki se je pojavljalo... Ko muti, ko so bile scene s tistim prikrivanjem in blondinko, itd...
In tudi,ti si napisal, da jaz zdravim njega, in moja beta je zelo nizko,v minus. Sem prav razmišljala s čim jo dol držim. Tako nizko? Ker drugega nič posebnega ne počnem,... Vidim edino možnost,da je tako....
Ker veliko častmi in slavim Gospoda. Skozi glasbo, skozi pogovore z njim, skozi priprošnjo, tihe molitve...
V bistvu gre za nekaj, kar ne vidi nihče drug,vidim samo jaz. Mogoče je to to...

In ti si pisal da je bivša težko zanosila... No tudi pri meni ne gre tako zlahka,žal. Pa sva oba zdrava,ne bi smelo biti težav,z zdravstvenega vidika gledano. Pa se vseeno ne prime. No upam,da kmalu  :-*

Ne vem kaj je imel z blondinko, toda vidva bi po meritvah morala bolj iti skupaj kot marsikdo drug. Resda je on včasih skeptik in ti noče dati za prav ene stvari iz tega področja, toda na koncu se ob premisleku sigurno odpre in nekako potiho in potem še naglas prizna, da si imela prav.
Karkoli ti častiš, naj bo to Gospod ali kamen, to delaš skoraj sigurno na enem mestu.  To je tvoje obredno mesto.  Tam je definitivno alfa  Ljudje ki so na beti v času meditacije ali častenje Gospoda, kot si se ti izrazila, nimajo veliko od tega, pa še dol jih sčasoma odnese.  Verski guruji ki to delajo se spreobrnejo v nasilne in izkoriščevalske ljud.  V Sloveniji je bila nekoč ena Miranda al ena baba pač takega ploda.

Čudno se mi zdi da ne moreš hitro zanositi.  Naj te na tvojem obrednem mestu porine in drži noge gor tam ene deset minut.   Če ženska kot ti ne more zanositi potem je kaj fizično poškodovane tam notri.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #334 on: September 28, 2014, 07:30:01 AM »
Uauuu Nena, ta je bila pa čistilna  ;D. Jz pa sem enkrat, še čisto na začetku, ko je bil skoz na tapeti dnar pa dnar, njemu najprej vrgla hranilno knjižico...na koncu pa še debelo knjigo, ki sem jo brala. Sam sva zgleda takrat metanje predmetov popucala  :P

A vi danes malo cudno vidite moje poste? Prej me je Pika zamenjala s Teo ti me z Neno :)

To pa tud meni ni blo čist jasno  :o

Oj  :embarrassed: A veš, da sem imela nek čuden feeling, pa se nisem ob njem ustavila. Jane pa res čutim kot bolj ognjeno  ;D
Se opravičavam, na izobraževanju sem bila včeraj in res sem bila utrujena. Cel dan kopanja po prepričanjih za mano, lahk zastopiste, ane  8) Plus vid, ki je že babi primeren  :laugh:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #335 on: September 28, 2014, 07:44:57 AM »
Zanimivosti iz naših krajev:
Mož je privolil v čiščenje. Brez razmišljanja.

To me pa zelo preseneča.  Bržkone razlog tiči drugje kot pri domnevi, da je tvoj mož taka velika beta.  Bom preveril.

Andres

Mogoče pa ni taka beta.
Ne vem. Dejanja že v preteklosti mu bete niso mogla ravno nižat. Način razmišljanja pa ubibože že v družini.
Če bi bila jaz taka alfa, kot so me takrat ocenili, bi moral on na prvi pogled od mene zbežat, ne pa da sem ga pritegnila. Hipnotično je pritežil zraven.
Je pa odbijal on mene.

Moje migrene. S tem sem imela že takrat, ko me je Gorenc ocenil kot eno med 100.000, velike težave.
Ne vem...
Zdravniki sicer vedno, da sem zdrava ko dren.
Ravno tako nekaj bioenergetkov.
Hmm...

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #336 on: September 28, 2014, 07:48:20 AM »
Haha bom kar tiho  :P

:D

No sej lahko povem da bodo vedle kako natancen si. V glavnem tamala mi je dan pred tvojim merjenjem zbolela, sem jo obdrzala doma. Tako sva tisti dan ko si cistil bili doma. Zjutraj pomijem posodo, obema zajtrk nardim, jo preoblecem itd in ga zjutraj prosim ce lahko ostane z njo da peljem sina v solo. In me zacne nadirat kar tko za brezveze naj se ze spokava. Recem OK sej greva pocaki da dam cevlje gor. In spet kolk si neurejena, umazana sploh ne ves kje so cevlji. No pol je pa meni pocil film da je hinavec glede na to da itak ne pospravlja, da njegove stvari lezijo po tleh in ker se kar ni nehal najedat je dobil en po en cevelj v glavo. Tko da batin nisem fasala jaz, jih je on na neki nacin. Ponavadi ne znorim takole, ampak sem bila v tistem trenutku sita najedanja. :/

Moje sanje so bile v tem kontestu ampak ne čisto tako kot si opisala ti.  Bil je moški, star od 33-35 let s kratko majco, malo umazano ali pa take sivkaste barve.  Neobrit.  Okolica ni bila velika kot diskoteka temveč je bil to mali prostor. Tisto zaradi batin pa ne vem kdo jih je dobil po nosu.  :)

Andres

Ustreza vsemu, razen letom  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #337 on: September 28, 2014, 07:55:13 AM »

To me pa zelo preseneča.  Bržkone razlog tiči drugje kot pri domnevi, da je tvoj mož taka velika beta.  Bom preveril.

Andres

Mogoče pa ni taka beta.
Ne vem. Dejanja že v preteklosti mu bete niso mogla ravno nižat. Način razmišljanja pa ubibože že v družini.
Če bi bila jaz taka alfa, kot so me takrat ocenili, bi moral on na prvi pogled od mene zbežat, ne pa da sem ga pritegnila. Hipnotično je pritežil zraven.
Je pa odbijal on mene.

Moje migrene. S tem sem imela že takrat, ko me je Gorenc ocenil kot eno med 100.000, velike težave.
Ne vem...
Zdravniki sicer vedno, da sem zdrava ko dren
Hmm...

Sama dejanja tista dobra beta itak ne dela.  Njo se pridobi z dejanji in še prej zaradi ljudi bet in beta lokacij.
Mož kaj pa vem. Po opisu ki si ga dala je resnično beta. Morda je, toda ne toliko kot sem sprva mislil. 

Migrene ne vem zakaj ti hodijo. Pri eni ženski sem se matral in jo čistil, da bi jo pozdravil, toda na koncu jih ni več imela ker ji je kiropraktik ugotovil, da ima nekaj v vratu narobe.  Torej to je tisto o čemer sem že pisal, da biokibernetika ne more popraviti nečesa kar je bilo fizično uničeno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #338 on: September 28, 2014, 07:57:08 AM »

No sej lahko povem da bodo vedle kako natancen si. V glavnem tamala mi je dan pred tvojim merjenjem zbolela, sem jo obdrzala doma. Tako sva tisti dan ko si cistil bili doma. Zjutraj pomijem posodo, obema zajtrk nardim, jo preoblecem itd in ga zjutraj prosim ce lahko ostane z njo da peljem sina v solo. In me zacne nadirat kar tko za brezveze naj se ze spokava. Recem OK sej greva pocaki da dam cevlje gor. In spet kolk si neurejena, umazana sploh ne ves kje so cevlji. No pol je pa meni pocil film da je hinavec glede na to da itak ne pospravlja, da njegove stvari lezijo po tleh in ker se kar ni nehal najedat je dobil en po en cevelj v glavo. Tko da batin nisem fasala jaz, jih je on na neki nacin. Ponavadi ne znorim takole, ampak sem bila v tistem trenutku sita najedanja. :/

Moje sanje so bile v tem kontestu ampak ne čisto tako kot si opisala ti.  Bil je moški, star od 33-35 let s kratko majco, malo umazano ali pa take sivkaste barve.  Neobrit.  Okolica ni bila velika kot diskoteka temveč je bil to mali prostor. Tisto zaradi batin pa ne vem kdo jih je dobil po nosu.  :)

Andres

Ustreza vsemu, razen letom  ;)

Pa še leta sem hotel več reči.  Tele moje sanje me napeljujejo, da bi odprl novo temo. Ne da bi gledal batine, temveč, da bi odkrival prihodnost skozi sanje.  Verjetno boste to kaj kmalu zmožne vse. Če ne, potem sem se zmotil. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #339 on: September 28, 2014, 08:09:07 AM »
Ima kdo med vami možnost dobiti ali povprašati zlatarja, če je zmožen narediti obesek kot sta ta dva, predvsem tisti na levi, ki je večji?

Bom jaz vprašala, poznam nekoga. Ali mora biti to zlato ali kakšna druga kovina?
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #340 on: September 28, 2014, 08:15:45 AM »

U, huda mravljica  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #341 on: September 28, 2014, 08:19:25 AM »
Sasa.  Boljše je če je zlato.  Zlata barva potuje skozi 33. dimenzijo in nekateri jo vidijo z zaprtimi očmi če se naredi transfer. Lahko je to transfer tudi iz celine na celino.   Ni pa zlato pogoj. Če so druge kovine bi morale biti prilagojene za vas ženske in alergije ki jih dobite po nakitu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #342 on: September 28, 2014, 08:27:07 AM »
Mogoče bi dobile pri zlatarju kakšen popust če bi se odločile za skupinski nakup.
www.Astro-Star.net

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #343 on: September 28, 2014, 08:33:52 AM »

U, huda mravljica  ;)

zelo  ;D sej mi je blo smešno ko je Andres rekel da se bova kregala, pa sem si mislila, pa saj se vsak dan, sej to pa res ni tragično. No nisem vedla da se bova tako  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #344 on: September 28, 2014, 08:37:07 AM »

Andres

Mogoče pa ni taka beta.
Je pa odbijal on mene.

Ne vem...
Zdravniki sicer vedno, da sem zdrava ko dren.
Hmm...

Pika, a lahko eno vprašanje? Ali ti ljubiš svojega moža?
www.Astro-Star.net