Author Topic: Skupinsko zdravljenje 7.del  (Read 99065 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Skupinsko zdravljenje 7.del
« Reply #60 on: June 15, 2012, 12:51:04 AM »
kosem že ravno v tej sobici :/ imam eno vprašanje... zadnja faza mojega zdravljenja raka je hormonska terapija, ker sem imela hormonsko odvisen tumor. zavrejo delovanje jajčnikov, povzročijo umetno meno, za 5 let (lahko si izberem tudi manj, ampak 5 let je kao optimalno). kaj menite o tem?? čisto neobvezno, nikogar ne bom za jezik vlekla, kaj vi, kot theta healerji mislite??

Rad bi ti pomagal, ker to kar si napisala, je meni neki lari fari oziroma manipulacija nad telesom. Rak je bolezen, kar menim sploh ni bolezen v dobesednem pomenu. Bržkone gre zaradi navad življenja za povročeno napako v telesu, ko odmrejo celo celice.
Torej je celoten rak naštimana bolezen.  Če čutiš, da bi ti lahko pomagal mi napiši PM, oziroma pošlji sms.  00 354 862 4200. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #61 on: June 17, 2012, 05:47:34 PM »
Pred časom sem tu spraševala o težavah s kožo (akne, hormonsko neravnovesje) in morebitnimi vzroki. Preštudirala sem knjigo ''Telo je tvoje'' in zdaj ne vem, če je to le placebo učinek  :D ampak meni se zdi, da mi afirmacije pomagajo  :o ;D

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #62 on: June 17, 2012, 08:05:19 PM »
jaz vanje trdno verjamem :)

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #63 on: June 17, 2012, 08:52:07 PM »
Prej se z afirmacijami nikoli nisem ukvarjala, zato sem toliko bolj presenečena. :)

Offline Luna

• Mojster
« Reply #64 on: June 19, 2012, 12:58:06 AM »
Katere afirmacije pa uporabljaš?:)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #65 on: July 11, 2012, 11:58:38 AM »
Ponovno prosim za podporo za svojega brata. Če je kdo pri volji, prosim, če lahko vodi skupinsko zdravljenje.
Stanje je resno, treba ga je hospitalizirati, drugače lahko umre.
Prosim za podporo, da bo zdravljenje uspešno, da bo sprejemal zdravljenje, hrano.
Pravi, da si želi pomoči in da želi živeti.
Hvala!

Offline Luna

• Mojster
« Reply #66 on: July 11, 2012, 01:01:58 PM »
Pika, drži se, vse bo ok! Pošiljam podporo! :-* :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #67 on: July 11, 2012, 04:58:46 PM »
Podpora na poti
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #68 on: July 11, 2012, 05:34:54 PM »
pošiljam  :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #69 on: July 11, 2012, 06:06:39 PM »
Punce, najlepša hvala!  :-* :-*  :-*
Ne vemo, ali gre za bulimijo, čeprav tako izgleda... nobenemu dohtarju ni nič jasno, ker jim stvari ne grejo skupaj.
Ima le še borih 49 kg pri kar konkretni telesni višini, zdaj je na morju nekoliko pridobil... Izgleda, kot bi ušel iz Auschwitza.
Obsedenost s hrano, fitnesom (dokler je zmogel)... patološko ukvarjanje z vsakim grižljajem..., hrano je imel preštudirano bolj kot nutricionisti z doktoratom, eno leto nazaj je imel postavo atleta (celo manekena)... vse skupaj ga je pripeljalo v stanje, ko se je sesul.
No karkoli je, ni časa za ugibanje, je bolan in to hudo. Zdravljenja se pa boji.
Upamo na najboljše.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #70 on: July 11, 2012, 09:29:11 PM »
Pika,posiljam obilje ljubezni za ozdravitev tvojega brata :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #71 on: July 11, 2012, 09:52:32 PM »
Bom tole nalimala (sem ravno pred kratkim imela z nekom debato...) in premisli če gre lahko za anoreksijo/bulimijo...

There are thousands of books written by professionals and personal accounts written by sufferers which try to explain what having anorexia means. In all of these accounts, anorexia comes across as being an "adaptive" illness, which means that it is doing something useful for the sufferer:
It can be the only way of expressing inner pain
It can be a way to get attention when one has felt misheard or ignored
Or a way of suppressing emotions that are too difficult to manage. This is a common explanation -since people who starve are not in touch with their emotions.
It can be a way of bringing a fractured family together
It can be the only way someone can feel in control – again a very common explanation since people with anorexia feel that their emotional survival is dependent on being "in control"
Keeping to rigid food and exercise rules can be a way of managing anxiety which is usually being caused by something else
It can be the only way someone knows to be perfect when they feel deeply imperfect in every other way
It can be a way of avoiding sexual maturation in someone who feels they cannot cope
It can serve the purpose of keeping the person with a poor sense of self close to home where they can be cared for.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #72 on: July 12, 2012, 08:11:43 AM »
Hvala, Sanjalka!  :-*
Hvala, Tejka!  :-*
Ja, sej tole zveni zelo smiselno, marsikaj ali pa kar večina se ujema.
Pri bratu je bolj bulimija, če je, ampak saj razlogi so sorodni. Tudi sama prebiram zadnje čase kar precej o tem.

Pri njemu gre sicer za kombinacijo več bolezenskih stanj. Eno izmed njih je adrenalni zlom (ena najhujših oblik izgorelosti, kar jih obstaja), potem so tu še težave s ščitnico (zaradi katerih bi se po logiki moral redit, ne pa hujšat), hudo osteoporozo in nazadnje še motnje hranjenja.

Že od malega je pa en velik posebnež. Drugačne zaznave, drugačen način dojemanja sveta. Pa saj najbrž sploh ni iz tega planeta.  ;)

Hvala za podporo!  :) :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #73 on: July 12, 2012, 08:50:48 AM »
Osteoporoza itak pride od nepravilenag hranjenja. Tole ekstremno vadenje in paziti na vsak grižljaj, je pa tko kot je Tejka gor tekst prilimala v dostih primerih. Sem videla svoje čase, ko sem še vsak dan trenirala dosti takih obsedencev, ki so v bistvu samo totalno nesigurni.
Ne vem kaj je pri njem in zakaj je do tega prišlo, a se je že kdaj prej zdravil zaradi motenj prehranjevanja?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #74 on: July 12, 2012, 08:55:02 AM »
Podpora poslana
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/