Author Topic: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 87569 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
Re: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #90 on: October 01, 2012, 12:06:39 PM »
hojla punce! če bi se kateri ljubilo pogledati, tare me ena "ljubavna" stvar :)

v moje življenje je stopila nova moška oseba, pa me ful trga na dvoje. peljati naprej ali ustaviti dokler se še da? :D za to namreč obstaja več faktorjev, zanima pa me, kaj karte pravijo o njem :D

Si bila mogoče ti toliko časa sama oz. osamljena, da si se že kar navadila na to stanje? Da ti je zdaj v bistvu težko začet nekaj novega, četudi bi te rešilo osamljenosti. O, pa gledaš naprej, nočeš več biti sama. Samo neka zakoreninjena lastna načela te držijo nazaj.
Ravnala in razmišljala boš enkrat v eno smer, drugič v drugo. Kar ne boš se znala odločit ali začet zadevo ali ne. Zanimivo je, da te v obe smeri vleče oboje - čustva in razum. Enkrat te oboje vleče v to, drugič stran od tega.
Kakorkoli gledam, vedno je ta dilema in tvoja načela, ki te držijo nazaj. To pa sama veš, katera so. Razmisli, ozavesti - mogoče boš potem znala naprej.

hvala, ti lepa čarovnica :D res je, za vse kar si napisala :D razum pravi, da je premlad :D čustva, da leta niso merilo :D razum - ni zate, čustva - če mu ne daš prilike, ga ne moreš spoznat :D kr nekaj v glavnem... bega me njegova osebnost, ker ne morem zgruntat, če je pristen ali ne :) za svoja leta zelo odrasel, a neka dejanja spet... ahhhhhhhhh kriza!!! :D

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #91 on: October 01, 2012, 12:07:17 PM »

v moje življenje je stopila nova moška oseba, pa me ful trga na dvoje. peljati naprej ali ustaviti dokler se še da? :D za to namreč obstaja več faktorjev, zanima pa me, kaj karte pravijo o njem :D

Si bila mogoče ti toliko časa sama oz. osamljena, da si se že kar navadila na to stanje? Da ti je zdaj v bistvu težko začet nekaj novega, četudi bi te rešilo osamljenosti. O, pa gledaš naprej, nočeš več biti sama. Samo neka zakoreninjena lastna načela te držijo nazaj.
Ravnala in razmišljala boš enkrat v eno smer, drugič v drugo. Kar ne boš se znala odločit ali začet zadevo ali ne. Zanimivo je, da te v obe smeri vleče oboje - čustva in razum. Enkrat te oboje vleče v to, drugič stran od tega.
Kakorkoli gledam, vedno je ta dilema in tvoja načela, ki te držijo nazaj. To pa sama veš, katera so. Razmisli, ozavesti - mogoče boš potem znala naprej.

Aisha, a naju ista zvezda trka?  :P

upam, da ne, ker če ne sma obe v dreku :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #92 on: October 01, 2012, 12:09:09 PM »

Aisha, a naju ista zvezda trka?  :P

upam, da ne, ker če ne sma obe v dreku :D

Ne sej naju ne. Pa tud v drekih nisva.  :laugh:

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #93 on: October 01, 2012, 12:13:56 PM »

hvala, ti lepa čarovnica :D res je, za vse kar si napisala :D razum pravi, da je premlad :D čustva, da leta niso merilo :D razum - ni zate, čustva - če mu ne daš prilike, ga ne moreš spoznat :D kr nekaj v glavnem... bega me njegova osebnost, ker ne morem zgruntat, če je pristen ali ne :) za svoja leta zelo odrasel, a neka dejanja spet... ahhhhhhhhh kriza!!! :D

Meni se zdi, da bi vse štimalo, če bi ti odmislila vse tole.  ;)
Eeeej, če je tip za in "uporaben", samo navali.  :laugh:
9ZK 656

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #94 on: October 01, 2012, 12:18:48 PM »
kulturno bi se temu reklo - vreden greha :D hudiča, ko meni enkrat ne bi tolk možgani delali :D bi lahko bilo super luštno :D

a bi se ti ljubilo pogledati še, kako bo z mojim zdravjem az naprej?

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #95 on: October 01, 2012, 12:27:32 PM »
ooo super, hvala Maja  :-*

res je, gre v novi, neznani kraj, kjer se bo moral znajti, čeprav ima bivališče menda zagotovljeno, zato je čisto razumljivo, da  ga tudi skrbi...ukvarjal se bo s trgovino, ej za to je pa rojen in se je v preteklosti tudi s tem ukvarjal ( ASC  :dv ) in bi Eskimom sneg prodal, kot se pogosto reče. Tako, da tukaj resnično zaupa vase, kot si napisala.

HVALA :-*

Hehe, tudi ta pot je bila izpostavljena.  :o Tarot me še vedno znova in znova preseneča.

;D da, gre nekaj več kot 800 km stran od tu, kjer je zdaj  ;)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #96 on: October 01, 2012, 12:56:36 PM »
kulturno bi se temu reklo - vreden greha :D hudiča, ko meni enkrat ne bi tolk možgani delali :D bi lahko bilo super luštno :D

a bi se ti ljubilo pogledati še, kako bo z mojim zdravjem az naprej?

Je z zdravjem zdaj sicer boljše? Glede na karte bi moralo biti. Samo strahu se znebi. Ta te zelo razžira. V smislu, kaj bo in kaj če bo šlo na slabše ... Vedi, da tvoje notranje počutje zelo vpliva na fizično telo!
9ZK 656

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #97 on: October 01, 2012, 01:07:31 PM »
v bistvu je slabše, so mi našli dve metastazi v medenici, boljše pa zato, ker vsaj vem pri čem se, zato je tud psihično bolje :D da vem, da grem novim zmagam nasproti... znebit se strahu? zavedam se, da je to nujno, sam pomagat si čist ne znam :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #98 on: October 01, 2012, 06:39:42 PM »
Prosim za nasvet.
Naj sprejmem eno ponudbo, ali ne?

Ali boš sprejela ali ne, je tvoja odločitev. Jaz pa bom pogledala, kaj ti lahko ta ponudba prinese.

To, za kar se odločaš, je zate povsem nekaj novega. Po eni strani bi se rada podala na pot, po drugi pa se bojiš, da se bo to, kar imaš sedaj, če sprejmeš novo, podrlo in uničilo. Nič ne veš, kaj  te čaka, če se odločiš za sprejetje ali zavrnitev.

Če gledam celotno sliko ... Te trga na dvoje. Sama se ne znaš ali ne upaš odločit, ker se bojiš posledic, zato tudi sprašuješ za nasvet.

Zanimive karte so padle. Norec, 7 čaš, 4 čaše, Trdnjava in 4 diski. Ker se konča s 4 diski, bi lahko rekla, da boš zavrnila, ker se bojiš novega oz. nočeš, da se kaj premakne v novo smer. Si pa zelo želiš (Norec). Pa 4 čaše, kjer se ti nekaj ponuja pa nočeš sprejeti zaradi tistega, kar imaš trenutno in si s tem bolj ali manj zadovoljna.

Rena, bi prosila tebe za kakšno dodatno interpretacijo. Meni se tu ne pokaže izida, ampak samo hannah-ino notranje počutje medtem, ko se odloča in opcije. Ni pa jasnega da ali ne - kot sem napisala v uvodnem stavku in že kdaj prej pri kakšnem vpogledu - tarot pri vprašanjih, kako se odločiti, ne da jasnega odgovora, ker je človeški faktor tu bistvenega pomena.

Res je, karte "nočejo" vedno odgovoriti DA ali NE. Raje pokažejo v katero smer naj oseba razmišlja... Hannah se je sicer že nekako odločila, ampak vseeno mi je bilo v izziv povezati te karte. Mogoče bo v pomoč.  :-*

Povezava teh kart se tudi meni razkriva kot mešanica notranjih občutij. Ta ponudba bi vsekakor prinesla zelo velike spremembe. Norec pomeni lahko začetek novega ciklusa življenja, lahko pa to, da bi morala za to ponudbo biti pogumna, spontana, zagrabiti priložnost in stopiti na to pot brez stare prtljage, z novim pristopom in zaupanjem,da ti je namenjeno dobro. 7 čaš pomeni tveganje. V 6 čašah vidiš vsebino, v 7. pa je vsebina skrita. Upaš bit "norec" v smislu nekalkuliranja in se odločiti za čašo, za katero ne moreš biti ziher, kaj je v njej? Vse se lahko spremeni, pretrese tvoje življenje in ga postavi na nove temelje (trdnjava). Tega pa ne bo, če se ne boš pripravljena ničemur odreči. S 4 novci se čisto "zapreš", novec na temenski čakri  in novec pod nogami (čakre na stopalih). Meja med nebom in zemljo, vmesnik, da se lahko zapreš in ne oddajaš ter ne prejemaš. Odpreti se pretoku energij, v tem primeru, ker so to novci, je poudarek na denarni energiji, vsekakor pa tudi energijah drugih področij - recimo čustev, odnosov ipd.

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #99 on: October 01, 2012, 07:57:09 PM »
Prosim za nasvet.
Naj sprejmem eno ponudbo, ali ne?

Ali boš sprejela ali ne, je tvoja odločitev. Jaz pa bom pogledala, kaj ti lahko ta ponudba prinese.

To, za kar se odločaš, je zate povsem nekaj novega. Po eni strani bi se rada podala na pot, po drugi pa se bojiš, da se bo to, kar imaš sedaj, če sprejmeš novo, podrlo in uničilo. Nič ne veš, kaj  te čaka, če se odločiš za sprejetje ali zavrnitev.

Če gledam celotno sliko ... Te trga na dvoje. Sama se ne znaš ali ne upaš odločit, ker se bojiš posledic, zato tudi sprašuješ za nasvet.

Zanimive karte so padle. Norec, 7 čaš, 4 čaše, Trdnjava in 4 diski. Ker se konča s 4 diski, bi lahko rekla, da boš zavrnila, ker se bojiš novega oz. nočeš, da se kaj premakne v novo smer. Si pa zelo želiš (Norec). Pa 4 čaše, kjer se ti nekaj ponuja pa nočeš sprejeti zaradi tistega, kar imaš trenutno in si s tem bolj ali manj zadovoljna.

Rena, bi prosila tebe za kakšno dodatno interpretacijo. Meni se tu ne pokaže izida, ampak samo hannah-ino notranje počutje medtem, ko se odloča in opcije. Ni pa jasnega da ali ne - kot sem napisala v uvodnem stavku in že kdaj prej pri kakšnem vpogledu - tarot pri vprašanjih, kako se odločiti, ne da jasnega odgovora, ker je človeški faktor tu bistvenega pomena.

Res je, karte "nočejo" vedno odgovoriti DA ali NE. Raje pokažejo v katero smer naj oseba razmišlja... Hannah se je sicer že nekako odločila, ampak vseeno mi je bilo v izziv povezati te karte. Mogoče bo v pomoč.  :-*

Povezava teh kart se tudi meni razkriva kot mešanica notranjih občutij. Ta ponudba bi vsekakor prinesla zelo velike spremembe. Norec pomeni lahko začetek novega ciklusa življenja, lahko pa to, da bi morala za to ponudbo biti pogumna, spontana, zagrabiti priložnost in stopiti na to pot brez stare prtljage, z novim pristopom in zaupanjem,da ti je namenjeno dobro. 7 čaš pomeni tveganje. V 6 čašah vidiš vsebino, v 7. pa je vsebina skrita. Upaš bit "norec" v smislu nekalkuliranja in se odločiti za čašo, za katero ne moreš biti ziher, kaj je v njej? Vse se lahko spremeni, pretrese tvoje življenje in ga postavi na nove temelje (trdnjava). Tega pa ne bo, če se ne boš pripravljena ničemur odreči. S 4 novci se čisto "zapreš", novec na temenski čakri  in novec pod nogami (čakre na stopalih). Meja med nebom in zemljo, vmesnik, da se lahko zapreš in ne oddajaš ter ne prejemaš. Odpreti se pretoku energij, v tem primeru, ker so to novci, je poudarek na denarni energiji, vsekakor pa tudi energijah drugih področij - recimo čustev, odnosov ipd.

Hvala, Rena!  ;)

Offline Serena

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #100 on: October 02, 2012, 09:58:03 AM »
Tudi jaz lepo prosim, če lahko katera pogleda - gre za odnos s prijateljem - ki pa me je zelo prizadel, zdaj se sicer trudiva odnos zakrpati, vendar je težko. Ali nama bo uspelo spraviti odnos vsaj na tak nivo, kakršen je bil? :(

Jejhata, sta se pa res prizadela  >:( Karte ne kažejo najbolje, a karte so vedno odslikava današnjega stanja. Na primer, če danes vprašamo, če bomo uspeli zgraditi novo hišo, bodo karte rekle ne. Če vprašamo čez nekaj časa, pa smo vmes dobili novo službo, loto zadetek ipd., karte odgovorijo glede na novo situacijo. Zato bi rekla, glej, poskusita, bodita potrpežljiva, odkrita in ostalo bo to, kar bo vredno, da ostane.

Sicer pa karte, vaju kot oseb,  kažejo, da si oba želita ponovnega začetka, oba imasta ase. Bistvo problema pa je, da sta še razočarana, izgubljena, prizadeta. Počutila se bosta še nekaj časa tako, da se bosta včasih že kar vprašala, če ima to še smisel. Trenutno vama je to preveč, morala bi si dati malček dihati, se odmakniti toliko, da malce razmislita, analirata. Izid je kraljica čaš, ki je precej negotova, nerealna, po eni razlagi. In ker se je že zgodilo, da sva z neko osebo analizirali, da je ta kraljica lahko tudi: materinska, pomeni ljubezen in dajanje, pa tudi senzitivna oseba, ki zaradi tega lahko pade tudi v razočaranje. Zato, menim da je  v vajinih rokah, koliko bosta iskrena, da ne bo izid tale kraljica, katere prestol pluje po vodi in ga nič ne zmore preveč sama usmerjati. Kot jo tokovi neso. Mogoče ta karta izraža, kaj naj ne bo. Vso srečo.  :-*

Hvala, Rena. Sicer, kot praviš, karte ne kažejo najbolje, dale pa so mi pomemben odgovor - napisala si "sta se prizadela". Se pravi, da je bilo res povod vsega skupaj tisto, kar sem jaz izrekla, čeprav je skušal prikazati, da to ni to. Pa se mi je kar zdelo, da je to. Se bom potrudila, pozabila na zamero in užaljenost, sedaj ko mi je jasno, kje je vzrok.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #101 on: October 02, 2012, 04:47:45 PM »
Nekdo se čuuuuudno obnaša in ker gre za obnašanje, ki mu nikakor ne paše na karakter (vsaj kolikor ga poznam no) bi karte vprašala kaj je ozadje?

Še ena me matra...
Me ima da bi direktno vprašala nekaj, je to dobra ideja ali naj rajši "držim gobec". Čudna scena, me ima da bi rekla, pa mi nekaj pravi da boljše da ostanem tiho hehe :D
« Last Edit: October 02, 2012, 04:51:07 PM by Tejka »
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #102 on: October 04, 2012, 07:10:51 AM »
P.S.: Ajme Miki če ni tole tisti ki ga nisem videla... Bi se v glavo brcnila. Tako na fejst :o
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #103 on: October 05, 2012, 03:19:39 PM »
Nekdo se čuuuuudno obnaša in ker gre za obnašanje, ki mu nikakor ne paše na karakter (vsaj kolikor ga poznam no) bi karte vprašala kaj je ozadje?

Še ena me matra...
Me ima da bi direktno vprašala nekaj, je to dobra ideja ali naj rajši "držim gobec". Čudna scena, me ima da bi rekla, pa mi nekaj pravi da boljše da ostanem tiho hehe :D

Dajmo ...  ;D

Ta človek je bil do zdaj tak, hmm, resen, pošten, držal se je nekega ustaljenega načina življenja. Kot da bi mu nekaj šinilo v glavo, da se je preveč razdajal, žrtvoval, podrejal. Da pač nekaj ni pošteno do njega in da ne dobiva tistega, kar si je zamišljal. Kot da bi se v njem zbudil nek avanturistični duh. Energija spominja na nekoga, ki ga meče npr. kriza srednjih let. Neko obobje ima.

V zadevi "biti tiho ali ne biti tiho", pa ravnaj tako, da ne boš sama sebi jame skopala. Kar ne pomeni, da bodi tiho, če ne moreš biti, samo bodi premišljena, taktična, diplomatska. Ne pokaži jeze ali morebitnega občutka, da se te je zadeva preveč dotaknila ali te malo iztirila. Bodi cool.  8)

9ZK 656

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #104 on: October 05, 2012, 03:21:58 PM »
Jaz bi tudi eno vprašanje imela, če lahko...kako bo šla ena zadeva v poslu skozi??  Hvalaaaa :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115