Prosim za nasvet.
Naj sprejmem eno ponudbo, ali ne?
Ali boš sprejela ali ne, je tvoja odločitev. Jaz pa bom pogledala, kaj ti lahko ta ponudba prinese.
To, za kar se odločaš, je zate povsem nekaj novega. Po eni strani bi se rada podala na pot, po drugi pa se bojiš, da se bo to, kar imaš sedaj, če sprejmeš novo, podrlo in uničilo. Nič ne veš, kaj te čaka, če se odločiš za sprejetje ali zavrnitev.
Če gledam celotno sliko ... Te trga na dvoje. Sama se ne znaš ali ne upaš odločit, ker se bojiš posledic, zato tudi sprašuješ za nasvet.
Zanimive karte so padle. Norec, 7 čaš, 4 čaše, Trdnjava in 4 diski. Ker se konča s 4 diski, bi lahko rekla, da boš zavrnila, ker se bojiš novega oz. nočeš, da se kaj premakne v novo smer. Si pa zelo želiš (Norec). Pa 4 čaše, kjer se ti nekaj ponuja pa nočeš sprejeti zaradi tistega, kar imaš trenutno in si s tem bolj ali manj zadovoljna.
Rena, bi prosila tebe za kakšno dodatno interpretacijo. Meni se tu ne pokaže izida, ampak samo hannah-ino notranje počutje medtem, ko se odloča in opcije. Ni pa jasnega da ali ne - kot sem napisala v uvodnem stavku in že kdaj prej pri kakšnem vpogledu - tarot pri vprašanjih, kako se odločiti, ne da jasnega odgovora, ker je človeški faktor tu bistvenega pomena.
Res je, karte "nočejo" vedno odgovoriti DA ali NE. Raje pokažejo v katero smer naj oseba razmišlja... Hannah se je sicer že nekako odločila, ampak vseeno mi je bilo v izziv povezati te karte. Mogoče bo v pomoč.

Povezava teh kart se tudi meni razkriva kot mešanica notranjih občutij. Ta ponudba bi vsekakor prinesla zelo velike spremembe. Norec pomeni lahko začetek novega ciklusa življenja, lahko pa to, da bi morala za to ponudbo biti pogumna, spontana, zagrabiti priložnost in stopiti na to pot brez stare prtljage, z novim pristopom in zaupanjem,da ti je namenjeno dobro. 7 čaš pomeni tveganje. V 6 čašah vidiš vsebino, v 7. pa je vsebina skrita. Upaš bit "norec" v smislu nekalkuliranja in se odločiti za čašo, za katero ne moreš biti ziher, kaj je v njej? Vse se lahko spremeni, pretrese tvoje življenje in ga postavi na nove temelje (trdnjava). Tega pa ne bo, če se ne boš pripravljena ničemur odreči. S 4 novci se čisto "zapreš", novec na temenski čakri in novec pod nogami (čakre na stopalih). Meja med nebom in zemljo, vmesnik, da se lahko zapreš in ne oddajaš ter ne prejemaš. Odpreti se pretoku energij, v tem primeru, ker so to novci, je poudarek na denarni energiji, vsekakor pa tudi energijah drugih področij - recimo čustev, odnosov ipd.