Author Topic: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 87631 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #135 on: October 17, 2012, 04:42:15 PM »
Začetek decembra imam eno predstavitev. Bo uspešna - mislim tudi v finančnem smislu. Hvala če bo katera malo pogledala  :)
Naj bom na kaj pozorna, bi morala kaj posebej izpostavit.

Narediti moraš nekaj drugače, ne tako, kot si bila navajena do sedaj, sicer se ne bo izplačalo. Bolj "udarno" bo moralo biti in nekdo ti bo moral pomagat ali pa boš potrebovala nasvet. Rezultati bodo sorazmerni s količino vložene energije.
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #136 on: October 17, 2012, 04:58:46 PM »
Začetek decembra imam eno predstavitev. Bo uspešna - mislim tudi v finančnem smislu. Hvala če bo katera malo pogledala  :)

Narediti moraš nekaj drugače, ne tako, kot si bila navajena do sedaj, sicer se ne bo izplačalo. Bolj "udarno" bo moralo biti in nekdo ti bo moral pomagat ali pa boš potrebovala nasvet. Rezultati bodo sorazmerni s količino vložene energije.

hvala  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #137 on: October 17, 2012, 05:07:31 PM »

Zanimivo, 3 smo zdaj gledale v karte  8). Najprej Tejka, vredu si pokomentirala. Najprej kaže vse super in fajn, nato pa se nekaj konča in hudiča bi interpretirala celo, kot da ti bo kdo želel nagajat ali te ovirat. Kot pri Tejki, sta se tudi pri meni pojavili dve karti palic, kar pomeni, da bo tu treba delat na ustvarjalnih sposobnostih, pa poudarek bo na volji, energiji, načinu, kako boš skušala premagati izzive. Se pravi res tudi kot je pokomentirala Maja, ne nek bolj izviren način. Maja, je bila tudi trojka novcev?  ;)

Iz mojega vpogleda je prav tako razvidno nekaj težav. Narobe obrnjen kralj čaš: neodločnost kralja čaš tokrat z nasprotne strani, drugi bodo želeli, da bi bila neodločna. Občutek nerazumljenosti, neobvladovanja situacije, namerno zatajevanje informacij, da bi te lahko vodili (torej, dobro se pozanimat oz. posvetovat o vseh možnostih). Možnost dobrega zaslužka (desetica novcev),  z vitezom palic, ki napoveduje ugodne možnosti, a z intenzivnim dogajanjem in zelo nepredvidljivo. Izid narobe obrnjena kraljica palic, kar kaže na težje obvladovanje položaja, ljubosumnost, domišljavost, maščevalnost. Tako da res, nekaj ti bodo polena pred noge metali... :-X

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #138 on: October 17, 2012, 05:30:34 PM »

Zanimivo, 3 smo zdaj gledale v karte  8). Najprej Tejka, vredu si pokomentirala. Najprej kaže vse super in fajn, nato pa se nekaj konča in hudiča bi interpretirala celo, kot da ti bo kdo želel nagajat ali te ovirat. Kot pri Tejki, sta se tudi pri meni pojavili dve karti palic, kar pomeni, da bo tu treba delat na ustvarjalnih sposobnostih, pa poudarek bo na volji, energiji, načinu, kako boš skušala premagati izzive. Se pravi res tudi kot je pokomentirala Maja, ne nek bolj izviren način. Maja, je bila tudi trojka novcev?  ;)

Iz mojega vpogleda je prav tako razvidno nekaj težav. Narobe obrnjen kralj čaš: neodločnost kralja čaš tokrat z nasprotne strani, drugi bodo želeli, da bi bila neodločna. Občutek nerazumljenosti, neobvladovanja situacije, namerno zatajevanje informacij, da bi te lahko vodili (torej, dobro se pozanimat oz. posvetovat o vseh možnostih). Možnost dobrega zaslužka (desetica novcev),  z vitezom palic, ki napoveduje ugodne možnosti, a z intenzivnim dogajanjem in zelo nepredvidljivo. Izid narobe obrnjena kraljica palic, kar kaže na težje obvladovanje položaja, ljubosumnost, domišljavost, maščevalnost. Tako da res, nekaj ti bodo polena pred noge metali... :-X

Hvala Rena  :-*

Dobrodošle informacije mi bodo vsekakor sedaj dale mislit in delovat v to smer. Saj sem nekako čutila in se obotavljala že zdaj, če naj se sploh prijavim. Ampak - kar bo pa bo - sem si rekla.
Dobro da vem.

Hvala

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #139 on: October 17, 2012, 06:36:10 PM »
Ja, Rena, bila je tudi 3 novcev vmes ... ;)
9ZK 656

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #140 on: October 18, 2012, 12:16:48 PM »
Ojla.
Prve informacije o mojih vpogledih (sebi) žal niso uspešne  :( !
Zakaj ni dobro sebi gledat????
Pol pa bi kero koli od vaju prosila da mi pogleda če bo kaj sreče do konca leta pri neki denarni zadevi.
objemček

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #141 on: October 18, 2012, 03:05:55 PM »
Ojla.
Prve informacije o mojih vpogledih (sebi) žal niso uspešne  :( !
Zakaj ni dobro sebi gledat????
Pol pa bi kero koli od vaju prosila da mi pogleda če bo kaj sreče do konca leta pri neki denarni zadevi.
objemček

Kdo pravi, da ni dobro sebi gledat? Ali da je nemogoče? To samo imaš ali nimaš v glavi. ;) Jaz zase normalno gledam. Včasih samo kaj ne vidim, če sem preveč obremenjena z vprašanjem, sicer pa gre.

Sem na hitro obrnila glede te denarne težave. Tu sta dve skrajnosti. Lahko se premakne ali tako, da se bo izšlo zelo dobro ali pa ne bo iz tega popolnoma nič. Bodi iznajdljiva, obrni stvari v svojo prid, če se le da. Če pa potek dogajanja ni odvisen od tvojih dejanj, pa zagrabi takoj, ko se pojavi priložnost.
« Last Edit: October 18, 2012, 05:33:58 PM by Maja »
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #142 on: October 18, 2012, 04:59:21 PM »
Enako. Če si vržem recimo samo karto za današnji dan, čisto tako neobremenjeno si vedno prav interpretiram. Se pa res zatakne pri zadevah pri katerih sem obremenjena. Predvsem zato, ker jih razlagam narobe. Post festum se izkaže, da imajo karte prav jaz pa ne ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #143 on: October 18, 2012, 05:08:30 PM »
Ja, to je hakeljc.  ;D

Pa če že vnaprej pomisliš, da itak ne moreš videti, ne bo nič.

A lahko vprašam glede službe. Aprila mi poteče (OK, nekaj časa je še do takrat), ampak ali mi bodo še enkrat podaljšali ali bom doma ali bom že kje drugje? Bo finančna stiska?  :(
« Last Edit: October 18, 2012, 06:01:51 PM by Maja »
9ZK 656

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #144 on: October 18, 2012, 06:26:44 PM »
Ma nevem zakaj naj nebi sam sebi gledal v karte, ampak sem ful veliko krat že to slišala,
sem pa vesela, da temu ni tak...
Sem pa polek ko gledam res napeta kot nevem kaj   ;D
verjetno zaradi pričakovanja odgovora.
Ok, na tem bo treba delat.
Bom javila kako bo šlo

...in hvala za odgovor Maja.
Zadeva "JE pa NI" v mojih rokah.
Kot si napisala, moram samo trofit pravi trenutek oz. izkoristit,
To sem pa prosila angelčke.

Maja, moram še ti napisati, da te občudujem...
Kolk neke pozitivne energije je v tvojih postih...
Me zanima, če maš slučajno krila???
(saj veš...angelska)

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #145 on: October 18, 2012, 06:37:50 PM »

A lahko vprašam glede službe. Aprila mi poteče (OK, nekaj časa je še do takrat), ampak ali mi bodo še enkrat podaljšali ali bom doma ali bom že kje drugje? Bo finančna stiska?  :(

Evo Maja, pa sem vrgla zate karte, he he...
Nimaš se česa bat, Niti službeno niti finančno.

Ker pa bi rada te karte spravila v neko fajno zgodbo, in mi primankuje časa,
 te prosim, če lahko jutri bolj natančno opišem situacijo oz. razplet.
seveda ti bom tudi napisala karte ki sem jih povlekla.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #146 on: October 18, 2012, 06:47:02 PM »

Evo Maja, pa sem vrgla zate karte, he he...
Nimaš se česa bat, Niti službeno niti finančno.

Ker pa bi rada te karte spravila v neko fajno zgodbo, in mi primankuje časa,
 te prosim, če lahko jutri bolj natančno opišem situacijo oz. razplet.
seveda ti bom tudi napisala karte ki sem jih povlekla.

Bom zelo zelo hvaležna! Hvala!  :-*
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #147 on: October 18, 2012, 07:00:44 PM »
(saj veš...angelska)

Kril še nimam, dobim jih čez 11 dni ...  ;D
Hehe, malo heca ... Malo za res - tetovirat se grem naprej in bomo risali krila.  ;)

Hvala za tole pozitivno opazko. Lepo, da zaznavaš mojke poste kot pozitivne.
Mogoče včasih delujem preveč grobo, direktno, ostro ... Mogoče me tako samo dojemajo tisti, ki so sami grobi ... (če obstaja zrcaljenje).
Ampak moj namen je vedno dober. Ljudi hočem spravit k razmišljanju. Včasih tudi s kakšno lekcijo. Da se zbudijo. Ker želim, da postanejo sami svoje sreče kovači. Vsak ima vse v svojih rokah in v svoji glavi, le uporabit noče ali ne zna.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #148 on: October 18, 2012, 07:41:04 PM »
(saj veš...angelska)

Kril še nimam, dobim jih čez 11 dni ...  ;D
Hehe, malo heca ... Malo za res - tetovirat se grem naprej in bomo risali krila.  ;)

Hvala za tole pozitivno opazko. Lepo, da zaznavaš mojke poste kot pozitivne.
Mogoče včasih delujem preveč grobo, direktno, ostro ... Mogoče me tako samo dojemajo tisti, ki so sami grobi ... (če obstaja zrcaljenje).
Ampak moj namen je vedno dober. Ljudi hočem spravit k razmišljanju. Včasih tudi s kakšno lekcijo. Da se zbudijo. Ker želim, da postanejo sami svoje sreče kovači. Vsak ima vse v svojih rokah in v svoji glavi, le uporabit noče ali ne zna.

Jaz pa krila že mam  :P

Ja, se strinjam. Maja zna izjemno dobro interpretirati zadeve in vedno rada pomaga. Meni je njen oster način zelo všeč, takrat, ko ga rabim, pa še posebej. Meni je treba direktno povedat, ker včasih res najbolj očitnih stvari ne vidim (ane Tejka) in tu zna Maja zelo dobro ti tako zabrusit, da sam onemiš. Ampak v dobrem smislu, da smo si na jasnem!

Hvala, draga Maja!

:-* :-* :-*
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #149 on: October 18, 2012, 07:48:46 PM »
Recimo temu nežna brca v rit.  :P :laugh:
9ZK 656