Author Topic: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 87629 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #180 on: October 20, 2012, 10:36:25 AM »
Še nekaj bi vprašala. Pred časom sem poslala prošnjo za delo v bližini mojega doma. Sicer je honorarno in bi bila plača kar nekaj manjša od te, ki jo imam trenutno, ampak bi bilo umirjeno delo, ne bi bila ravno zasedena 365 dni v letu in ne bi imela opravka s težaki. Tako bi lahko končala diplomo in še imela kaj od najlepših let svojega življenja, ki jih trenutno zabijam tam, kjer sem ...  :(
Takrat sem potem to kar opustila in se nisem menila naprej, prejle me je pa klical tip, ki ponuja omenjeno delo in me povabil na razgovor, ki bo v naslednjem tednu.
Kaj se bomo zmenili?
Bi mi finančno to delo ustrezalo?
Odhajam ali ne?

Sem si drznila pogledat še to...
Na vprašanje kako bo na razgovoru, so padle MOČ, ŠTIRICA KELIHOV in HUDIČ
Jaz si to razlagam...da ste moke nebo kruha.
Nočeš za vsako ceno zamenjati službe... si zelo potrpežljiva glede tega.
Ponujeno neboš (upala) sprejeti. Se boš raje umaknila.
Ni to to, najbrš so le velike prazne obljube

In kaj bi zate pomenilo če bi sprejela?
PETICA PALIC, TROJKA NOVCEV in VITEZ MEČEV
Borbe, pogajnja in zmedo...pa še nenadne in nepredvidljive dogotke.

...pa javi kako je bilo na razgovoru.

Kaj se bomo zmenili?
Bi mi finančno to delo ustrezalo?
Odhajam ali ne?

Kaj se boste zmenili? Vitez novcev, as novcev in kraljica mečev. Vitez še ni aktiven, z novcem v roki šele opazuje situacijo, kalkulira, kaj bo potrebno, da to doseže. Tudi as novcev simbolizira nov začetek na finančnem področju, vendar bo tu treba premagat še neke birokratske ovire in se trdo pogajati.

Finačno? Devetica novcev, petica čaš in štirica mečev. Za službo bo treba nekaj žrtvovati, nekaj bo ostalo za tabo (tri čaše), da boš lahko gradila naprej in prišla do izboljšanja. Če štirico mečev vzameva kot karto okrevanja, ozdravljenja, ti bo delo prineslo izboljšanje, če boš zaprla določena poglavja svojega dela in šla naproti nečemu novemu...

Če odhajaš ali ne? Paž mečev, štirica čaš, šestica novcev. Stvar je še res zelo v začetni fazi, povzročala ti bo razdvojenost in dilemo, če naj ostaneš, kjer si. Odvisno bo od tega, kako ti bo nov "delodajalec" predstavil zadevo. Namreč novci bodo "pogojeni" s tehtnico. To, kakšne vrednote, finančna nagrada ti bo ponujena, bo odtehtalo, kako se bo tehtnica nagibala na tvoji in delodajalčevi strani.

Na, vmes je odgovarjala Roberta, moj odgovor je bil že napisan. Pa primerjaj odgovora  :-*

Hvala vama za tako hiter odgovor. Ja, je ta situacija kar polna dvomov. Vleče me v eno in v drugo stran. Na tehtnici imam finančno preskrbljenost in kvaliteto življenja. Pa še diploma, ki jo moram končat v roku dobrega leta, mi visi nad glavo in vem, da bi jo veliko lažje in prej naredila v službi z normalnim delavnikom. Lahko pa ostanem tu, ne naredim diplome, potem bom pa mogla vračat štipendijo - bo pa izpad dohodka isti, kot če bi delala v novi službi za manj. Zdaj, koliko manj to je ... Pa glede na to, da gre za honorarno delo - kako je potem z zavarovanjem, delovna doba ne teče (čeprav penzije itak ne bomo videli, se najbrž sploh ne splača ozirat na to za tole kratko obdobje).
Počakala bom na razgovor. Prej tako ne morem nič vedeti. Če bi mi uspelo se spogajati za vsaj 500€ (gre namreč za 6-urni delavnik), bi mogoče kar šla ... Pa lepo diplomiram in padem v normalen ritem.

Kot sama gledam, služba sama po sebi bi mi ustrezala ... Problem je denar ... Zase bi imela sicer dovolj, problem je še doma ... Ker nočem, da bi se mi enkrat očitalo, da sem pustila boljšo službo, čeprav vsi vidijo, da tole nikamor ne pelje. Ali pa je tole zdaj, kar sem napisala, samo zakamufliran moj strah pred tem, da bi si očitala, da sem ravnala narobe. Zadnej dni opažam ,da je na preizkušnji in udaru moj občutek dolžnosti in to, da želim vedno dati od sebe največ in najboljše, kar lahko ...
« Last Edit: October 20, 2012, 10:49:46 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #181 on: October 20, 2012, 10:47:36 AM »
Danes bi se jaz prosila za vpogled v karte. Nek odnos mi je zelo tezek, nikamor se ne premakne ze kaksno leto. Ta oseba je zelo zaprta, obcutek imam, da nekako tekmuje z mano za naklonjenost nekoga. In problem ne vidim toliko v samem tekmovanju,ampak nacinu, zadaj je ogromno manipulacije,ze vnaprej vem, da bi bila vsaka bitka s to osebo zame izgubljena in tudi ni v mojem interesu tekmovati, pa se mi zdi, da sem se prav prisiljena boriti... Zanima me kaksna igra je zadaj, kako naj delujem v tem trikotniku: se naj odprto borim, naj samo opazujem in pustim, da gredo stvari same od sebe kot bodo pac ze sle?
Hvala.

Draga sanjalka, naj ti jaz pogledam v krate ...

V tem odnosu med tako in osebo, ki si ji naklonjena, je veliko tvojih upov in želja. Ampak ima te, da bi preprosto odšla od tega, čeprav se ti ne zdi, da bi mogla oditi, ker vidiš v tem še vedno lepo in dobro. Zdaj si bolj kot ne v fazi umika in razmišljanja.
Oseba, ki tekmuje s tabo, se vsake toliko časa spravi v pogon in spet začne mešat štrene ter se vmešavat. In to traja, kot si sama rekla, že zelo dolgo. Sicer vmes ponikne in izgleda, da je odnehala, pa se spet odloči, da se bo pojavila.
Končalo se tole še ne bo tako hitro. V primeru, da se boš ti umaknila, bo ta oseba takoj zasedla svoj položaj. Njeni nameni pa mogoče niso najbolj čisti, ali kako naj se izrazim - ni najbolj čista duša. Hladna, spletkarska mi deluje. Resnico skriva globoko pod površjem.
Sem vprašala, kaj ti je storiti. Zaenkrat se še ne poslovi s tega šmorna. Ohranjaj dober namen, čiste misli in ljubeznivo pristopaj k situaciji. Ne izgubi živcev in ne predaj se negativnim občutkom. Tu si ti Cesarica. Si zrela ženska, privlačna, inteligentna. In ta dejstva naj govorijo sama zase. Bodi potrpežljiva, mirna, ohrani mirno kri. To se ti bo obrestvalo.
Tudi ta oseba, ki ti je pri srcu, je taka. Ima plemenito notranjost. Vse je še odprto, zato s kakršnokoli odločitvijo še počakaj. Upam, da bo usoda čim prej poskrbela, da se združi združljivo. Ker samo to lahko traja.
Srečno ... In sporočaj, ko bo kaj novega.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #182 on: October 20, 2012, 07:15:06 PM »
Iiiiii Majci, ful ti hvala za tole razlago . Sem je bila res vesela, saj si lepo opisala bistvo. V tej situaciji moram ohraniti svojo energijo in se ne smem spustiti na nizji nivo in seveda izraziti sebe na primeren nacin. Si mi ful pomagala s tem vpogledom.  Hvala :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Luna

• Mojster
« Reply #183 on: October 20, 2012, 11:02:32 PM »
Okej, en odnos me zanima. Je bil pred letom zelo aktualen in se je dosti dogajalo, potem pa je situacija nanesla, da sva se oddaljila in je bilo na koncu že prav nerodno in sva se drug drugega tudi na zelo elegantne načine izogibala (npr.  v skupni družbi). Zdaj pa se spet kaže nekaj, bolj zametki, ampak meni postaja vse skupaj vedno bolj všeč, sicer gre zelo zelo počasi in postopoma, ampak tudi nočem iti prehitro. Ker tej osebi dejansko zaupam in sem mu zaupala že od začetka in tudi vem da je vreden mojega zaupanja (drugače mam kar težavo zaupat novim ljudem) in res uživam z njim. Me pa zanima ali se bo iz tega dejansko kaj razvilo, obstaja dobra možnost za to? Ali je enako močno z obeh strani oziroma ali si dejansko oba tega želiva? Kaj porečejo karte na ta odnos, si delam prevelike utvare morda?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #184 on: October 21, 2012, 02:07:13 PM »
Okej, en odnos me zanima. Je bil pred letom zelo aktualen in se je dosti dogajalo, potem pa je situacija nanesla, da sva se oddaljila in je bilo na koncu že prav nerodno in sva se drug drugega tudi na zelo elegantne načine izogibala (npr.  v skupni družbi). Zdaj pa se spet kaže nekaj, bolj zametki, ampak meni postaja vse skupaj vedno bolj všeč, sicer gre zelo zelo počasi in postopoma, ampak tudi nočem iti prehitro. Ker tej osebi dejansko zaupam in sem mu zaupala že od začetka in tudi vem da je vreden mojega zaupanja (drugače mam kar težavo zaupat novim ljudem) in res uživam z njim. Me pa zanima ali se bo iz tega dejansko kaj razvilo, obstaja dobra možnost za to? Ali je enako močno z obeh strani oziroma ali si dejansko oba tega želiva? Kaj porečejo karte na ta odnos, si delam prevelike utvare morda?

Draga Luna! Zelo obetavne karte. Kot prva karta sta padli Dve čaši sta, ki prikazujeta moškega in žensko, zaljubljenca, ki si izmenjujeta čaši, nad vsem pa bedi kaducej s krili, ki vse skupaj varuje in spremlja. NA to idealno podobo nekaj sence meče 7 mečev - rekla bi, da je to tvoj strah pred lažmi, izdanostjo. Mogoče pa tudi sama malo taktiziraš in nočeš kar takoj vsega izdati, kar pa ni slabo. Za naprej Kolo sreče, Norec in Sonce.
Ne vem, če se kaj spoznaš na tarot in če ti to kaj pove, mogla sem napisat, kakšne karte so padle, ker je postavitev izredno pozitivna in zgovorna.
Skoraj bi lahko trdila, da se podajaš na novo pot, ki te bo pripeljala do sreče. Bodi spontana, upaj, si, sprosti se in uživaj, potem pa, kar bo, bo. Srečno!  :-*
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #185 on: October 21, 2012, 02:07:37 PM »
Iiiiii Majci, ful ti hvala za tole razlago . Sem je bila res vesela, saj si lepo opisala bistvo. V tej situaciji moram ohraniti svojo energijo in se ne smem spustiti na nizji nivo in seveda izraziti sebe na primeren nacin. Si mi ful pomagala s tem vpogledom.  Hvala :-* :-*

Uspelo ti bo, ker si zelo plemenita oseba.
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #186 on: October 21, 2012, 02:21:40 PM »
Joj Maja kako lepo, čisto malo znanja  o kartah imam, tako da se mi malo svita kaj pomenijo hehe! Hvala ti najlepša. Saj v sebi čutim že dalj časa, da je v bistvu to tisto tapravo, samo se malo bremzam, ker imam  dejansko strah pred izdajo, ampak vem, da se moram samo sprostiti in zaupati, da je vse tako kot mora biti in da se bo vse izteklo v najboljšem možnem izidu. Res hvala :-* :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #187 on: October 21, 2012, 04:01:54 PM »
Joj Maja kako lepo, čisto malo znanja  o kartah imam, tako da se mi malo svita kaj pomenijo hehe! Hvala ti najlepša. Saj v sebi čutim že dalj časa, da je v bistvu to tisto tapravo, samo se malo bremzam, ker imam  dejansko strah pred izdajo, ampak vem, da se moram samo sprostiti in zaupati, da je vse tako kot mora biti in da se bo vse izteklo v najboljšem možnem izidu. Res hvala :-* :-*

Saj bo šlo. ;)
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #188 on: October 22, 2012, 08:19:59 AM »

Uspelo ti bo, ker si zelo plemenita oseba.

:-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #189 on: October 22, 2012, 11:35:23 AM »
Draga dekleta,

lepo vas prosim za vpogled in sicer ima 2 vprašanji:
- kako kaže naprej partnerstvo
- ali je nova služba na vidiku?

Od srca hvala :-*

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #190 on: October 22, 2012, 12:15:17 PM »
Hej Maja...
V življenju se večkrat znajdemo na križišču, ko nevemo oz. nismo prepričani po kateri poti nadaljevati.
Pa naj bo to katero koli križišče...prijateljsko, ljubezensko, službeno....
Vsaka pot ima nekaj pozitivnega nekaj negativnega.
...katero pot izbrati, je naša odločitev. In ne pozabi, vse se zgodi z nekim razlogom.
Tudi ljudi, ki jih srečamo, spoznamo...v naše življenje pridejo z razlogom.
Enako službe... Vsaka je z razlogom del nas, oz. mi del nje.
V vsaki se naučimo kaj novega, tudi spoznamo...
Odloči se po svojem občutku, in kakorkoli se boš odločila, nikoli ne imeti v mislih, da bi bila druga izbira boljša, ali pa kako bi bilo če bi se odločila drugače.
Takšno mišljenje ni niti zdravo niti pametno. Pusti "kar bi bilo", zdaj je, kar je (oz. bo  :D )!
Odločila se boš za eno pot, in po njej stopaj ponosno in pogumno, neglede na vse ovire...ker so vsepovsod, na vseh poteh.
Aha pa še nekaj...
Diploma! Ma naj te že misel "vračanja štipendije" sili v dokončanje le te, pa v kateri koli službi boš.
Bodi trmasta in dokaži da gre!
Pa lep dan in veliko uspeha.  ;D

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #191 on: October 22, 2012, 01:00:56 PM »
V četrtek odhajam na prvi zmenek po 15ih letih :p vsaj prvi pravi zmenek :) bom vesela, če bo katera pogledala, kako se bo izteklo :) živčna ful, pa je šele ponedeljek :D

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #192 on: October 22, 2012, 02:56:11 PM »
Draga dekleta,

Glede partnerstva padejo same lepe karte. Vidva sta povezana, sta družina, zaokrožena celota in tako bo tusi ostalo. Ker je spet en lep primer postavitve kart, naj naštejem, katere so padle (zate, če kaj poznaš in če boš kaj pobrskala in za tiste, ki že poznajo): 4 palice, 2 čaši, 10 diskov, Kolo sreče in 8 palic.

Nova služba mogoče ni še povsem na vidiku. Se zna pokazat kaj, kar bi lahko počela, ampak ne boš sprejela vsake možnosti. Nekaj je tudi v tvoji podzavesti ... Veš, kaj si res želiš počet? In zakaj ne greš na to pot?
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #193 on: October 22, 2012, 02:57:03 PM »
Hej Maja...
V življenju se večkrat znajdemo na križišču, ko nevemo oz. nismo prepričani po kateri poti nadaljevati.
Pa naj bo to katero koli križišče...prijateljsko, ljubezensko, službeno....
Vsaka pot ima nekaj pozitivnega nekaj negativnega.
...katero pot izbrati, je naša odločitev. In ne pozabi, vse se zgodi z nekim razlogom.
Tudi ljudi, ki jih srečamo, spoznamo...v naše življenje pridejo z razlogom.
Enako službe... Vsaka je z razlogom del nas, oz. mi del nje.
V vsaki se naučimo kaj novega, tudi spoznamo...
Odloči se po svojem občutku, in kakorkoli se boš odločila, nikoli ne imeti v mislih, da bi bila druga izbira boljša, ali pa kako bi bilo če bi se odločila drugače.
Takšno mišljenje ni niti zdravo niti pametno. Pusti "kar bi bilo", zdaj je, kar je (oz. bo  :D )!
Odločila se boš za eno pot, in po njej stopaj ponosno in pogumno, neglede na vse ovire...ker so vsepovsod, na vseh poteh.
Aha pa še nekaj...
Diploma! Ma naj te že misel "vračanja štipendije" sili v dokončanje le te, pa v kateri koli službi boš.
Bodi trmasta in dokaži da gre!
Pa lep dan in veliko uspeha.  ;D

Vse bom zmogla. Tako ali drugače. Hvala za vzpodbudo. Čas bo pokazal priložnosti in prinesel rezultate.  ;)
9ZK 656

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #194 on: October 22, 2012, 03:02:49 PM »
Draga dekleta,

Glede partnerstva padejo same lepe karte. Vidva sta povezana, sta družina, zaokrožena celota in tako bo tusi ostalo. Ker je spet en lep primer postavitve kart, naj naštejem, katere so padle (zate, če kaj poznaš in če boš kaj pobrskala in za tiste, ki že poznajo): 4 palice, 2 čaši, 10 diskov, Kolo sreče in 8 palic.

Nova služba mogoče ni še povsem na vidiku. Se zna pokazat kaj, kar bi lahko počela, ampak ne boš sprejela vsake možnosti. Nekaj je tudi v tvoji podzavesti ... Veš, kaj si res želiš počet? In zakaj ne greš na to pot?

Draga Maja,

še enkrat iz srca hvala. Ne glede na staž (v zakonu zelooooo dolgo), se včasih poraja dvom. Vidim, da ni potreben. Bom pa z veseljem prečekirala pomen teh kart.

Moja podzavest mi pravi, da naslednjih - zadnjih 10 let delovne dobe ziher ne bom tu, kjer sem.....od tu naprej, pa ne vidim slike. Astrologi razumejo pomen Neptuna v konjunkciji z MC....megla in še enkrat megla. Saj se bodo tudi meni vremena zjasnila, vsaj upam tako oz. čakam, kaj bo prinesel mrk 13. novembra.
 :-* :-* :-*