Danes bi se jaz prosila za vpogled v karte. Nek odnos mi je zelo tezek, nikamor se ne premakne ze kaksno leto. Ta oseba je zelo zaprta, obcutek imam, da nekako tekmuje z mano za naklonjenost nekoga. In problem ne vidim toliko v samem tekmovanju,ampak nacinu, zadaj je ogromno manipulacije,ze vnaprej vem, da bi bila vsaka bitka s to osebo zame izgubljena in tudi ni v mojem interesu tekmovati, pa se mi zdi, da sem se prav prisiljena boriti... Zanima me kaksna igra je zadaj, kako naj delujem v tem trikotniku: se naj odprto borim, naj samo opazujem in pustim, da gredo stvari same od sebe kot bodo pac ze sle?
Hvala.
Draga sanjalka, naj ti jaz pogledam v krate ...
V tem odnosu med tako in osebo, ki si ji naklonjena, je veliko tvojih upov in želja. Ampak ima te, da bi preprosto odšla od tega, čeprav se ti ne zdi, da bi mogla oditi, ker vidiš v tem še vedno lepo in dobro. Zdaj si bolj kot ne v fazi umika in razmišljanja.
Oseba, ki tekmuje s tabo, se vsake toliko časa spravi v pogon in spet začne mešat štrene ter se vmešavat. In to traja, kot si sama rekla, že zelo dolgo. Sicer vmes ponikne in izgleda, da je odnehala, pa se spet odloči, da se bo pojavila.
Končalo se tole še ne bo tako hitro. V primeru, da se boš ti umaknila, bo ta oseba takoj zasedla svoj položaj. Njeni nameni pa mogoče niso najbolj čisti, ali kako naj se izrazim - ni najbolj čista duša. Hladna, spletkarska mi deluje. Resnico skriva globoko pod površjem.
Sem vprašala, kaj ti je storiti. Zaenkrat se še ne poslovi s tega šmorna. Ohranjaj dober namen, čiste misli in ljubeznivo pristopaj k situaciji. Ne izgubi živcev in ne predaj se negativnim občutkom. Tu si ti Cesarica. Si zrela ženska, privlačna, inteligentna. In ta dejstva naj govorijo sama zase. Bodi potrpežljiva, mirna, ohrani mirno kri. To se ti bo obrestvalo.
Tudi ta oseba, ki ti je pri srcu, je taka. Ima plemenito notranjost. Vse je še odprto, zato s kakršnokoli odločitvijo še počakaj. Upam, da bo usoda čim prej poskrbela, da se združi združljivo. Ker samo to lahko traja.
Srečno ... In sporočaj, ko bo kaj novega.