Author Topic: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 87783 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XV. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #210 on: October 25, 2012, 11:10:29 AM »
Ne skrbi, če ne bo danes, ne bo nič izgubljenega! Seveda pa držim pesti, da boš danes vseeno šla, ker vem, da komaj čakaš.  ;)
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #211 on: October 25, 2012, 01:33:31 PM »
Držim pesti tudi jaz, Aisha!  :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #212 on: October 25, 2012, 03:14:50 PM »
Ojla,
mi lahko katera pogleda za nek odnos... Kam to pelje?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #213 on: October 25, 2012, 07:56:21 PM »
Ne skrbi, če ne bo danes, ne bo nič izgubljenega! Seveda pa držim pesti, da boš danes vseeno šla, ker vem, da komaj čakaš.  ;)

Imam obcutek, da se je grdo poigral... Se niti ni javil (ceprav sva se popoldan govorila, da pride)... Sedaj pa tole... Saj ne vem kaj si naj mislim... Al me je nekdo imel ciiiiist za norca al pa se je kaj zgodilo... Drugega ne vidim :(

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #214 on: October 26, 2012, 07:49:39 AM »
Kaj?  :o
9ZK 656

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #215 on: October 26, 2012, 08:06:28 AM »
Javil se je ob pol 10 s smsjem, da se opravicuje in da me poklice ju3... Glavna jeza me je ze minila, ampak se vedno kolebam, ce naj sploh dvignem fon al ne..ne vem kero verjetno pravljico mi lahko proda... Ah... Majci, vidis zakaj vklapljam razum namesto srca?? Ker se takrat, ko ga, ga nekdo izda...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #216 on: October 26, 2012, 08:13:29 AM »
Javil se je ob pol 10 s smsjem, da se opravicuje in da me poklice ju3... Glavna jeza me je ze minila, ampak se vedno kolebam, ce naj sploh dvignem fon al ne..ne vem kero verjetno pravljico mi lahko proda... Ah... Majci, vidis zakaj vklapljam razum namesto srca?? Ker se takrat, ko ga, ga nekdo izda...

O, vem, vem. Tudi sama delujem bolj razumsko, v odnosih vseh tipov. Večja "umetnost" je razmišljati tudi razumsko kot se prepuščati samo čustvom.
To je dobro, nič ni narobe. Samo previdna si in ne naivna. Tudi tvoje srce čisto OK sodeluje.
Pusti, ne zameri mu, ne bodi jezna. Če se ne boš več oglašala, veš, da te bo razžiralo. Počakaj še in poglej, kako se bo razvijalo, pa boš potem odločala. Bolje to, kot imeti  občutek, da si nisi dala priložnosti ali da si kaj zasrala.

Bom poskusila potem na pavzi pogledat v kartice, če bom lahko ...  ;)
« Last Edit: October 26, 2012, 08:15:07 AM by Maja »
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #217 on: October 26, 2012, 08:45:26 AM »
Ja Aisha, se strinjam.

Zamujena priložnost vedno bolj boli inje ne moremo pozabiti kot priložnost, ki si jo izkoristila, pa potem ni bilo nič.
9ZK 674

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #218 on: October 26, 2012, 09:28:42 AM »
Na evo... Menda je imel svak prometno... Sem rekla, da ok, sprejmem razlago, a ne morem mimo dejstva, da si ni mogel vzeti 5 sekund, da odgovori, ce drzi za danes ali ne!! Je rekel, da ve, da je zajebal in da bo poskusal popravit... Jaz pa ne vem ce naj verjamem ali ne...

Hvala majci za tolazilne besede :)) :*

Ps: za namecek me je vceraj s svetlobno hitrostjo doletela preteklost! Srecala pri zobozdravniku bivsega (10 let) in se nato zaletela v tipa,ki mi je nekoc psotavil svet na glavo, videla pa ga nisem ze 1000 let, pa zivimo nekaj ulic narazen :D znaki?!
« Last Edit: October 26, 2012, 09:42:34 AM by aisha3012 »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #219 on: October 26, 2012, 09:50:33 AM »
Na evo... Menda je imel svak prometno... Sem rekla, da ok, sprejmem razlago, a ne morem mimo dejstva, da si ni mogel vzeti 5 sekund, da odgovori, ce drzi za danes ali ne!! Je rekel, da ve, da je zajebal in da bo poskusal popravit... Jaz pa ne vem ce naj verjamem ali ne...

Hvala majci za tolazilne besede :)) :*

Ps: za namecek me je vceraj s svetlobno hitrostjo doletela preteklost! Srecala pri zobozdravniku bivsega (10 let) in se nato zaletela v tipa,ki mi je nekoc psotavil svet na glavo, videla pa ga nisem ze 1000 let, pa zivimo nekaj ulic narazen :D znaki?!

In kaj ti ta dva moška iz preteklosti sporočata, kaj si se naučila od njiju in sedaj ne smeš več ponoviti. Kaj je bila izkušnja iz odnosa z njima? Razmisli malo v tej smeri in poveži s sedanjo situacijo.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #220 on: October 26, 2012, 10:00:21 AM »
Da se ne smem podcenjevat, ponizevat, da se moram imeti rada, da se moram cenit. Da sem vredna vec, kot mi vracata, d si zasluzim vec. Hmmmm... Tega se ze ves cas zavedam, torej ce povezem s vcerajsnjo situacijo... Ahhhh... Dost mam ze razmisljanja...

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #221 on: October 26, 2012, 10:01:51 AM »
Mogoče znaki, mogoče tudi ne. Boš ugotovila s časom.

Skratka, sem pokukala.
Uhhhh, si bila pa ti jezna nanj!  :o
Sem ti hotela napisat, da se bo še potrudil zate, sem pa videla tvojo razlago, kaj je bilo. Hehe ...  ;D
Mogoče je pa bolje tako. Da gresta drugič. Kako je pa z vročino od hčere? Vse se je poklapalo, če tako pogledaš.  ;)
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #222 on: October 26, 2012, 10:02:55 AM »
Da se ne smem podcenjevat, ponizevat, da se moram imeti rada, da se moram cenit. Da sem vredna vec, kot mi vracata, d si zasluzim vec. Hmmmm... Tega se ze ves cas zavedam, torej ce povezem s vcerajsnjo situacijo... Ahhhh... Dost mam ze razmisljanja...

Podcenjevat in poniževat vsekakor ne. Ampak je tanka meja med tem in tem, da si sploh ne daš priložnosti. Zmerno.  :-*
9ZK 656

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #223 on: October 26, 2012, 10:19:47 AM »
Ja res sem bila jezna :)) zdaj me je ze itak minilo :)) ja itak, tokrat je bil res moj ego prizadet, pa ce se se tako trudim to zanikat... Ego je jeba! Ampak poznam tudsamo sebe tolk, da vem, da ko se ohladim, se prehitro popustim in dam drugo, tretjo, petnajsto priloznost... :) vrocina je, kuri lepo, upam, da bo pocasi :/

Mi je pa dalo vcerajsnje srecanje mislit - da je bil to morda znak, da je cas, da preteklost res ostane preteklost...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #224 on: October 26, 2012, 11:04:57 AM »

To pomeni, da se moraš naučiti imeti rada samo sebe, da si najbolj vredno bitje, najbolj edinstveno, najbolj posebno in da to nima nobene povezave z nikomer drugim. Danes je ta moški, drugič bo drugi in spet tretji ali pač noben, ti boš pa še vedno TI in tega nikar ne pozabi. Sedaj pa pojdi na zmenek z njim in ozavesti to, da se imaš rada sama, da si vredna zaradi sebe in ne zaradi priznanj drugih. Dokler boš to iskala v drugih, se ti bo odmikalo. Če je on imel včeraj tak odziv, je to njegov karakter, ne tvoj in nikar si ne želi ga spremeniti ali celo domišljati, da ga boš spremenila.
Iz prejšnjih odnosov se nauči, da ti drugi tega kar ti manjka NE morejo dati, da si daš lahko samo sama. Ko boš to res integrirala, ne boš več tega potrebovala dobivati od zunaj.
Upam, da sem napsiala razumljivo :) Pa srečno Aisha, zaslužiš si najboljše, ker to tudi si :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.