Da se ne smem podcenjevat, ponizevat, da se moram imeti rada, da se moram cenit. Da sem vredna vec, kot mi vracata, d si zasluzim vec. Hmmmm... Tega se ze ves cas zavedam, torej ce povezem s vcerajsnjo situacijo... Ahhhh... Dost mam ze razmisljanja...
To pomeni, da se moraš naučiti imeti rada samo sebe, da si najbolj vredno bitje, najbolj edinstveno, najbolj posebno in da to nima nobene povezave z nikomer drugim. Danes je ta moški, drugič bo drugi in spet tretji ali pač noben, ti boš pa še vedno TI in tega nikar ne pozabi. Sedaj pa pojdi na zmenek z njim in ozavesti to, da se imaš rada sama, da si vredna zaradi sebe in ne zaradi priznanj drugih. Dokler boš to iskala v drugih, se ti bo odmikalo. Če je on imel včeraj tak odziv, je to njegov karakter, ne tvoj in nikar si ne želi ga spremeniti ali celo domišljati, da ga boš spremenila.
Iz prejšnjih odnosov se nauči, da ti drugi tega kar ti manjka NE morejo dati, da si daš lahko samo sama. Ko boš to res integrirala, ne boš več tega potrebovala dobivati od zunaj.
Upam, da sem napsiala razumljivo

Pa srečno Aisha, zaslužiš si najboljše, ker to tudi si