Author Topic: Saturn 3. del  (Read 83611 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Saturn 3. del
« Reply #210 on: May 30, 2013, 12:19:41 PM »
Zelo dober opis.  :o
Ja, velik problem, ki ga poskušam rešit, in to vedno bolj vidim skozi ta delavnik, je, da si ne pustim uživat. Mogoče se prej tega niti nisem tako zavedala ... In mogoče se sploh ne bi začela zavedat, če ne bi prišlo do tako skrajne situacije. Ker tudi, če grem na dopust, se ne morem sprostit. Kaj šele v enem prostem dnevu, ki ga imam na voljo tako, kot imajo normalni ljudje cel vikend. Vedno v pogonu, v krču, koliko ur (ne dni!!!) imam še na voljo, da se naspim, da doma pospravim, da grem na sprehod, karkoli - prav tiste osnovne zadeve moram že odrezat, da mi znese vsaj malo živet. Ker samo v postelji in v službi pa ne morem bit. In nočem.
Duhovnost, v smislu vere, je trenutno zelo prizadeta. Ne verjamem več v tisto, kar sem nekaj časa nazaj. Določene stvari mi še dopusščajo malo upanja, da je kaj nad nami, da je pravica in da je Dobro, drugače pa več ali manj vse nauk zavračam. Teh o poštenih medsebojnih odnosih ne, ampak ne verjamem pa več v razne življenjske modrosti. Ni mi več dovolj, da se tolžim s tem, želim si, da bi se enkrat pokazalo nekaj v praksi. No, saj se - pravi, nepokvarjeni ljudje, tisti, ki so na pravi frekvenci, so dobri z menoj. V najožji družbi imam vedno čudovite ljudi, zdrava sem, partnerja imam najboljšega ... Ampak zakaj ne bi še izboljšala zadeve in uredila prav vsa področja.

Študirala sem turizem, potem organizacijo. Ne bi bila striktni manager, ne bi delala kot storitveni delavec (tega sem se itak nažrla pa tudi škoda me je - ne da se hvalim, ampak zmorem veliko več). Potrebovala bi delo, kjer bi lahko razmišljala, kaj izboljšala, ustvarila, optimizirala ... Želim si delat tako, da bo moje delo imelo rezultate in bo doprineslo nekaj ljudem, nekaj, kar bo v širšo korist.
Zanimajo me področja zdravja, psihologije, umetnosti, delo z ljudmi ... Rada bi razmišljala, pomagala ... Moja velika prednost je, da vidim človeško psiho in globine. Žal pa je pri nas tako, da rabiš izobrazbo, licence, potrdila in ne vem kaj vse, golo znanje in sposobnosti se ne upoštevajo. Tu zaenkrat vidim problem.
To tudi mene najboj boli - da ne morem izkoristit svojih potencialov. Koliko dobrega bi lahko dala ljudem ...
Če se kdaj znajdem v vodilni poziciji, ja, vsekakor vem, kako se dela z ljudmi in sredstvi. Delala bi tako, da bi me imeli radi, da bi me spoštovali, ne pa proti njim, da bi z manipulacijo dokazovala svojo moč. Ko je** statusno avtoriteto. Šteje samo to, kakšen človek si, ne glede na to, kakšen položaj imaš, kako se pišeš, koliko imaš na TRR, s čim si se pripeljal in koga poznaš.
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #211 on: May 30, 2013, 01:40:58 PM »
Maja, napisala si zelo dobro. Ja, v današnji državi se ne upošteva več, kakšne izkušnje imaš, ampak kot si rekla, kaj si, koga poznaš, s čim si se pripeljal. Jaz ohranjam vero, da se nekaj še lahko zgodi naprej, ravno včeraj mi je moj bodoči novi šef rekel, da sem ga v prvih 20 sekundah prepričala, da ga ni zanimala moja izobrazba, izkušnje, da sem že s svojo pojavo naredila dovolj. Takih ljudi bi morali biti več v naši državi.

Maja, prosim, ne obupat, ker si res čudovita oseba. Kolikokrat si meni (nesebično) pomagala in stala ob strani. Res znaš pogledati na stvari s pravega zornega kota, znaš videti človeka v globino, razumeš, kaj se z njim dogaja in to na direkten način vržeš v fris, takrat, ko je treba  ;D Ampak v dobrem smislu!!

Zaupaj vase, tudi zate bo prišel čas, v to sem močno močno prepričana.
9ZK 674

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #212 on: May 30, 2013, 09:12:48 PM »
Meni gre T :Sa že drugič čez N  :Lu .
Ne vem kaj naj rečem.Nimam besed. :-X
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #213 on: May 31, 2013, 12:17:11 AM »

Ufff..tebi tudi ni lahko :-\

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #214 on: May 31, 2013, 08:28:59 AM »

No comment verjamem ja.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #215 on: May 31, 2013, 08:51:55 AM »
Ja, velik problem, ki ga poskušam rešit, in to vedno bolj vidim skozi ta delavnik, je, da si ne pustim uživat. Mogoče se prej tega niti nisem tako zavedala ... In mogoče se sploh ne bi začela zavedat, če ne bi prišlo do tako skrajne situacije. Ker tudi, če grem na dopust, se ne morem sprostit. Kaj šele v enem prostem dnevu, ki ga imam na voljo tako, kot imajo normalni ljudje cel vikend. Vedno v pogonu, v krču, koliko ur (ne dni!!!) imam še na voljo, da se naspim, da doma pospravim, da grem na sprehod, karkoli - prav tiste osnovne zadeve moram že odrezat, da mi znese vsaj malo živet. Ker samo v postelji in v službi pa ne morem bit. In nočem.
Duhovnost, v smislu vere, je trenutno zelo prizadeta. Ne verjamem več v tisto, kar sem nekaj časa nazaj. Določene stvari mi še dopusščajo malo upanja, da je kaj nad nami, da je pravica in da je Dobro, drugače pa več ali manj vse nauk zavračam. Teh o poštenih medsebojnih odnosih ne, ampak ne verjamem pa več v razne življenjske modrosti. Ni mi več dovolj, da se tolžim s tem, želim si, da bi se enkrat pokazalo nekaj v praksi. No, saj se - pravi, nepokvarjeni ljudje, tisti, ki so na pravi frekvenci, so dobri z menoj. V najožji družbi imam vedno čudovite ljudi, zdrava sem, partnerja imam najboljšega ... Ampak zakaj ne bi še izboljšala zadeve in uredila prav vsa področja.

Študirala sem turizem, potem organizacijo. Ne bi bila striktni manager, ne bi delala kot storitveni delavec (tega sem se itak nažrla pa tudi škoda me je - ne da se hvalim, ampak zmorem veliko več). Potrebovala bi delo, kjer bi lahko razmišljala, kaj izboljšala, ustvarila, optimizirala ... Želim si delat tako, da bo moje delo imelo rezultate in bo doprineslo nekaj ljudem, nekaj, kar bo v širšo korist.
Zanimajo me področja zdravja, psihologije, umetnosti, delo z ljudmi ... Rada bi razmišljala, pomagala ... Moja velika prednost je, da vidim človeško psiho in globine. Žal pa je pri nas tako, da rabiš izobrazbo, licence, potrdila in ne vem kaj vse, golo znanje in sposobnosti se ne upoštevajo. Tu zaenkrat vidim problem.
To tudi mene najboj boli - da ne morem izkoristit svojih potencialov. Koliko dobrega bi lahko dala ljudem ...
Če se kdaj znajdem v vodilni poziciji, ja, vsekakor vem, kako se dela z ljudmi in sredstvi. Delala bi tako, da bi me imeli radi, da bi me spoštovali, ne pa proti njim, da bi z manipulacijo dokazovala svojo moč. Ko je** statusno avtoriteto. Šteje samo to, kakšen človek si, ne glede na to, kakšen položaj imaš, kako se pišeš, koliko imaš na TRR, s čim si se pripeljal in koga poznaš.

Saj to je samo del opisa, poglobljena analiza bi odkrila še marsikaj ;)

Jah, ne vem no, turizem ni tako slaba izbira, saj imaš vladarja 2 (denar) in 6 (služba) v  :st (tujina) in še v konjunkciji sta oba med sabo. Težko ti dam kakšne ideje kaj bi počela, poizkusi razmisliti nekaj v tej smeri: nekaj za človeštvo, skupine, tujina, tuji jeziki, vizije, širina, nekaj kar je skrito, velike ustanove (bolnice, zapori...), nosiš bremena človeštva, nekaj kar ti bo dalo tudi družbemi ugled, status, mogoče pisanje knjige, imeti svojo oddajo, seminarje...
Predvsem pojdi vase in se vprašaj kaj si želiš početi v življenju, kaj je tisto kar vžge iskrico v tebi in pojdi po tej poti, pa če se ti zdi še tako čudna, nenavadna, nemogoča, vse je mogoče, če boš v to delo vložila svojo iskro, svojega duha, samo sebe.
Sta bili zdaj v kratkem 2 oddaji na tv o naših inovatorjih, kaj vse se ljudje ne spomnijo in začnejo delati iz nič in potem s tem tudi uspejo, ampak vsi so to počeli s srcem, v to delo so vložili celega sebe..
Skratka tudi ti imaš zapis, da moraš vklopiti svoje ideje in iz tega služiti denar. In prosim ne zapadi v masovno razmišljanje, da je vse slabo, da se nič ne da, za uspešne ljudi je vse MOŽNO in iz tega razmišljanja tudi izhajajo...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #216 on: May 31, 2013, 08:53:38 AM »

Temu pravijo tudi obdobje Sade Satija in ja to je eden izmed težjih tranzitov, verjetno si že utrujena od vsega.
Kaj se ti pa dogjaja?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #217 on: May 31, 2013, 10:24:44 AM »

Temu pravijo tudi obdobje Sade Satija in ja to je eden izmed težjih tranzitov, verjetno si že utrujena od vsega.
Kaj se ti pa dogjaja?

Mene tudi to čaka ...  :blank:
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #218 on: May 31, 2013, 10:31:36 AM »

Saj to je samo del opisa, poglobljena analiza bi odkrila še marsikaj ;)

Jah, ne vem no, turizem ni tako slaba izbira, saj imaš vladarja 2 (denar) in 6 (služba) v  :st (tujina) in še v konjunkciji sta oba med sabo. Težko ti dam kakšne ideje kaj bi počela, poizkusi razmisliti nekaj v tej smeri: nekaj za človeštvo, skupine, tujina, tuji jeziki, vizije, širina, nekaj kar je skrito, velike ustanove (bolnice, zapori...), nosiš bremena človeštva, nekaj kar ti bo dalo tudi družbemi ugled, status, mogoče pisanje knjige, imeti svojo oddajo, seminarje...
Predvsem pojdi vase in se vprašaj kaj si želiš početi v življenju, kaj je tisto kar vžge iskrico v tebi in pojdi po tej poti, pa če se ti zdi še tako čudna, nenavadna, nemogoča, vse je mogoče, če boš v to delo vložila svojo iskro, svojega duha, samo sebe.
Sta bili zdaj v kratkem 2 oddaji na tv o naših inovatorjih, kaj vse se ljudje ne spomnijo in začnejo delati iz nič in potem s tem tudi uspejo, ampak vsi so to počeli s srcem, v to delo so vložili celega sebe..
Skratka tudi ti imaš zapis, da moraš vklopiti svoje ideje in iz tega služiti denar. In prosim ne zapadi v masovno razmišljanje, da je vse slabo, da se nič ne da, za uspešne ljudi je vse MOŽNO in iz tega razmišljanja tudi izhajajo...

Na dolgi rok bomogoče šlo kaj v tej smeri. Moj mož je tudi inovator in je v načtru, da bova nekoč kaj odprla, ampak to čez noč ne gre. Tudi ideja še zori ... Tisoč opcij, kaj bi delala ... Do takrat, ko bom brezposelna, ziher ne bo šlo skozi.  :laugh:
Sama dobro vem, kaj bi rada delala, ampak najti bo treba priložnost, možnost za začetek. Če samo pomislim na vse pravne ovire v naši državi ... To je bolj dolgoročen plan.
V kratkoročnem je pa nova služba, delo za denar, ne glede na to, kaj bo. Brez tega ne gre. Saj tudi zdaj delam samo za denar, tole je totalno mimo.
Enkrat bom že našla nekaj, saj je še vse prem mano. Ampak, če bom pa kakšno leto doma, bo pa sranje ...  :-X Za celo družino. To me najbol duši.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #219 on: May 31, 2013, 10:50:50 AM »
Maja, verjamem, da ti je težko in da je predvsem težko nositi breme, da si odgovorna za celo družino.
Verjamem pa tudi, da ti bo uspelo, ker si močna in vztrajna ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #220 on: May 31, 2013, 10:52:53 AM »
Posted by: sanjalka
« on: Today at 10:50:50 AM » Insert Quote

Iiiiiiiiiiiiiii, poglej mojo uro oddaje posta ;D

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #221 on: May 31, 2013, 10:58:27 AM »
Seveda bo šlo. Še vedno je. Vem, da čez 5 let vse tole ne bo več pomembno. Pridejo obdobja, ko ne vidiš naprej ... Mogoče je to še veliko huje kot stanje samo ...
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #222 on: May 31, 2013, 11:15:57 AM »

Kaj se ti pa dogjaja?

A dejj..33 še ne boš tok kmalu. Sploh maš pa dobr aspektirano luno

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #223 on: May 31, 2013, 12:01:41 PM »

Kaj se ti pa dogjaja?

A dejj..33 še ne boš tok kmalu. Sploh maš pa dobr aspektirano luno

Onda dobar.  :laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #224 on: May 31, 2013, 12:50:20 PM »
Bo  :Sa sam nesu, nč odnesu..hec :laugh:
tam čez  :So bo prnesu otroka :P