Author Topic: Saturn 3. del  (Read 82084 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Saturn 3. del
« Reply #225 on: May 31, 2013, 12:52:15 PM »
Tebi? Meni ziher ne.  ;D
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #226 on: June 03, 2013, 07:57:04 AM »
Meni gre T :Sa že drugič čez N  :Lu .
Ne vem kaj naj rečem.Nimam besed. :-X

Temu pravijo tudi obdobje Sade Satija in ja to je eden izmed težjih tranzitov, verjetno si že utrujena od vsega.
Kaj se ti pa dogjaja?

Mene tudi to čaka ...  :blank:

A dejj..33 še ne boš tok kmalu. Sploh maš pa dobr aspektirano luno

Majina  :Lu ni ravno najbolje aspektirana, razen z  :Me, ostali aspekti z  :U, :PL in  :ki pa za  :Lu niso ravno najboljši, poleg tega je  :Lu še v 12 hiši...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #227 on: June 03, 2013, 10:25:55 AM »
no ja..njena  :Lu se na splošno mal bolje počuti kot moja..sem bolj to hotela povedat ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #228 on: June 08, 2013, 02:56:26 PM »
Bemti saturna v sesti al kaj naj recem. Vceraj so me na razvojni cist prestrasili, da tamali ena polovica mozganov ne dela dober al kaj jaz vem kaj. Zdaj morava hodit na fizioterapijo in naroceni k nevrologu da posname delovanje mozganov. Sem pa brala neke clanke od ene zdravnice, ki se ukvarja prav s tem podrocjem in si zazelela da bi nekako prisla do nje. In vceraj me kolegica osreci da je to njena soseda in naju bo vzela prek vrste ko pride z dopusta.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #229 on: June 09, 2013, 01:29:11 AM »
Bemti saturna v sesti al kaj naj recem. Vceraj so me na razvojni cist prestrasili, da tamali ena polovica mozganov ne dela dober al kaj jaz vem kaj. Zdaj morava hodit na fizioterapijo in naroceni k nevrologu da posname delovanje mozganov. Sem pa brala neke clanke od ene zdravnice, ki se ukvarja prav s tem podrocjem in si zazelela da bi nekako prisla do nje. In vceraj me kolegica osreci da je to njena soseda in naju bo vzela prek vrste ko pride z dopusta.

Glede na vse kar vem o tvoji hčerki se mi zdi takšna diagnoza nepravilna.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #230 on: June 09, 2013, 06:30:35 AM »
Jaz tud mislim da ni. Pozabila je upostevati, da je bila dva meseca bolana. Seveda v tem casu ni pocela nic drugega kot spala na meni, zato mora zdaj dohiteti sovrstnike. Baje pri 4-ih mesecih ne pocne ne vem cesa kar bi morala. In je rekla, da ker razvojno zaostaja da zaradi tega slabse spi. Ceprav danes je OK spala ( hvala Andres) edino proti jutri je zacela biksat in sem jo prav gledala in prvic mi je na misel prislo da ji mogoce manjka zraka. Kar bi v bistvu tudi na njen saturn kvadrat sonce, merkur v vodnarju verjetno ustrezalo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #231 on: June 10, 2013, 05:59:32 AM »
Upam, da bo vse vredu Jane. Daljša bolezen pri tako majhni dojenčici gotovo vpliva, da tačas nek drug razvoj stoji na mestu. Potem pa vse nadomestijo. Tako kot eni začno hodit pri devet mesecih, drugi pa pri petnajstih...  :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #232 on: June 10, 2013, 07:06:01 AM »
Seveda bo vse  v redu.  Punčka ni bolana kot se na prvi pogled zdi. Preprosto verjamem, da tisto malo bolezni kar si jo je v teh mesecih od rojstva pridobila lahko izniči zelo hitro.   Ne gre pozabiti da imajo najbolj nesrečni starši otroke bolnike od rojstva, tudi deformirane, ki jim res ni pomoči, medtem ko pri tvoji hčerki gre za zdravniško napako verjamem.   Če ima tak kvadrat ki bi ji na nek način dajal pomankjanje kisika to menim lahko tudi pomeni, da se bo nekoč potapljala ali kaj takega.   Vse bo ok,

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #233 on: June 11, 2013, 08:30:07 AM »
Z mojim neptunom v sesti itak celo zivljenje dobivam napacne diagnoze :(

Bolana se pa tudi meni ne zdi, je pa res da je veliko bolj spretna govorno kot telesno. Ceprav je stara 4,5 mesca moram rect da iz njenega zlobudranja ze marsikaj razberem.

Moja astro karta

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #234 on: June 19, 2013, 10:14:30 PM »
Tale t. Saturna čez 4. mi je pa trenutno kar všeč. Spoznavam svojo sestrično (tale genetska podobnost je včasih prav presenetljiva), izvedela da imam še eno...
Verjetno je res vse z nekim namenom. Če bi imela finančno vse bp, ne bi šla dodatno delat in vprašanje kdaj in koliko bi se spoznali :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #235 on: July 01, 2013, 08:35:58 AM »
Yesss, 9.7. se  :Sa obrne in nadaljuje svojo pot direktno. :)
Tole obračanje se bo zgodilo ravno na moji N  :Lu.Zadnjič.In najbrž nikoli več, ali pa mogoče takrat, ko bom stara kot zemlja.
Zdaj bo šel še 1x čez N :U, ki  vlada mojemu  ASC...

Sita sem že vsega. To je čas demonov, samote, osamljenosti, bolečine, staranja.Ni prostora za veselje in zabavo.
Končno sem dozorela v zrelo žensko, opažam po obnašanju...ni mi več tako pomembno, da bi ugajala, začenjam se boriti za svoja prepričanja....
Osvobajam se okovov, ki jih nosim.Težko je.

Drugače pa; v službi so me presenetili in sem dobila pogodbo za 1 leto.....najbrž me kmalu čaka pogodba za nedoločen čas.Hmm, mogoče je krivec za to  :Sa, saj je  :Lu vladar 6.hiše.

http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #236 on: July 18, 2013, 09:48:31 AM »
Končno je Saturn direktno šel in stran od mojega N  :PL. No, sej, sedaj me pa čaka prehod čez 11. hišo. Po eni strani dobro, da lahko končno postavim vse v okvirje realne. No,  pa da ne pozabim še potem povratka... Ajmene, bo zabavno.

Drugače pa ugotavljam, da je tale  :Sa čisto fajn enkrat, ko ga sprejmeš.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #237 on: July 20, 2013, 07:53:14 AM »
Končno je Saturn direktno šel in stran od mojega N  :PL. No, sej, sedaj me pa čaka prehod čez 11. hišo. Po eni strani dobro, da lahko končno postavim vse v okvirje realne. No,  pa da ne pozabim še potem povratka... Ajmene, bo zabavno.

Drugače pa ugotavljam, da je tale  :Sa čisto fajn enkrat, ko ga sprejmeš.

verjamem, da ti je čist fajn, ko pa ni v nobenem kvadratu  :laugh:
pa tudi sicer imaš kar "čisto" karto, Saturnove trigone in seveda posledično je to čas napredka

Drugač pa čist tko BDV je sprejetje Saturna celoživljenjsko delo - sicer ne bi bil Kronos bog časa in še kaj  ;) Mi boš povedala kako se boš počutila, ko bo na 4 ali 5 Strelca  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #238 on: July 20, 2013, 09:29:46 AM »
Moj saturn je tud zdaj dokaj miren, drugo leto pa zacne harakiri z opozicijo na dvanajsto. Ajme meni :D

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #239 on: July 20, 2013, 12:20:10 PM »
Moj saturn je tud zdaj dokaj miren, drugo leto pa zacne harakiri z opozicijo na dvanajsto. Ajme meni :D

Po moje bo haral samo dokler bo v škorpijonu in ti sprožal natalno opozicijo.
Po tem imaš pa P Luno v Levu - kar ti bo pasalo na NSonce in Venero in AC in glede na T Jupitra bi znala energije uporabiti za svoj cilj oz. svoje poklicne ambicije in zaslužke
Mrki v nadaljevanju pa ti tudi nosijo os 5/11

kar po moje pomeni, da boš doma nekako "razdelila delo" - najbrž bo to kakšen vrtec in podobno
da boš imela zelo veliko dela
da boš poskušala svojo kreativnost spraviti v poklicno obliko
in da bo pomembno za koliko dela, koliko zaslužiš

PS še vedno pa ne vidim nikjer tvojega računovodstva - tko da?!?! /razen dokler imaš še vpliv osi Bik/Škropijon  ;)

tko da ................. po moje bo močno sprožena Jupitrovska tema - natalno, tranzitno in seveda je Jupiter v času prehoda Saturna preko Strelca v tvoji 6 njegov dispozitor /menda so na vrhu karte tudi vkleščene Ribe  ;)
poklicno boš torej uspevala v vseh situacijah, kjer upoštevaš vladavino Jupitra, tvojega Sonca in prehod Lune preko Leva /2 in 3/

in po moje ti bo Tsaturn preko Urana pokazal prav to novo pot - odvisno od tebe, ali boš sprejela izziv pa bo potem tudi njegovo šolanje naprej po 6 bajti

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif