Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170679 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #480 on: October 16, 2014, 02:11:49 PM »
Hvala Rena :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #481 on: October 16, 2014, 02:44:02 PM »

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #482 on: October 17, 2014, 10:22:44 AM »
Grem na podaljšan vikend. To bo lepo. Želim vam lepe, čudovite sanje  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #483 on: October 17, 2014, 10:27:14 AM »
Rena, uživaj!  :-*
Hvala ti za razlago mojih sanj. Zahvala z zamudo.  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #484 on: October 17, 2014, 11:00:35 AM »
Sanjala sem, da sem bila s svojo hčero nekje (ne vem kje) in sva skupaj stopili skozi neka vrata (nekam sva bili namenjeni) in ko sva tako odprli vrata, nisem bila prepričana, če je to prava pot, če naju bo ta pot pripeljala tja kamor sva namenjeni.
Zato sem se obrnila in vprašala moškega, ki je bil tam v bližini (opazila sem ga že prej) ali je ta pot prava, naju bo pripeljala tja kamor sva namenjeni. Res se ne spomnim točno kam sva bili sploh namenjeni, zanimivo je bilo tudi to, da ni bilo nobenih ljudi tam okoli, samo ta moški je bil.
No in dejal nama je, da je to prava pot, naj kar greva skozi ta vrata in bova prišli točno tja kamor sva namenjeni.
In sva šli, hodili sva po stopnicah dol, kot bi šli v neko podzemno garažo, skratka v neke spodnje prostore, jaz sem hodila bosa, sem prav videla kako hodiva po stopnicah dol in sem bosa, sem se vprašala kako to,da sem bosa, da sedaj bom imela pa noge umazane, prašne...Vendar nisem imela umazanih nog, niso bile nič prašne, kot bi bile stopnice popolnoma čiste, čeprav so zgledale prašne. Skratka moje noge se na teh stopnicah niso umazale, čeprav bi se pravzaprav morale. In tako hodiva in prideva spet do nekih vrat in levo in desno tudi vrata, spet sem se zmedla skozi katera vrata morava iti pa sedaj. Sem za trenutek razmišljala, če bi se vrnili nazaj in še enkrat povprašali tistega moškega kje točno morava iti, pa sem si rekla, ne ne bom hodila nazaj, bova šli kar lepo naravnost skozi vrata, ki stojijo pred nama, ne bova šli ne levo ne desno. Tako sva šli še skozi nekaj vrat, vedno sem se odločila za tista vrata, ki so bila pred nama, se pravi sva hodili stalno naravnost. In na koncu sva prispeli skozi zadnja vrata na prosto, bila sem vesela saj sem videla,, da sva prišli na pravo mesto.
Vendar je istočasno sledilo začudenje zakaj sva pravzaprav šli skozi te podzemne prostore in skozi toliko vrat, saj če bi šli zunaj po svetlem, bi naredili samo ovinek in bi bili na istem mestu, kot da bi morali iti samo okrog nekega bloka (stavbe) in bi prišli na isto mesto.
No sem si mislila, saj sedaj je vseeno, sva šli pač skozi podzemlje, pomembno je, da sva prišli na cilj, na pravo mesto in da sem se v teh pdozemnih prostorih vedno odločila odpreti prava vrata...

Rena, Renčica zlata, naša razlagalka sanj,
kaj ti tvoja intuicija pravi o zgodbi tej,
kako bo razložila sanje te?

Hvala :-*

Ma, si me kr namatrala s svojimi sanjami  ;D

Tvoja sanjska zgodba me asociira na naslednje: odločanje, da "vstopiš" v neko spremembo ali v novo stanje ali da se želiš poglobit v del svoje notranjosti. Je nekaj, kar si želi tvoj notranji otrok (hčerka). V pomoč ti je moški. Za rešitev te zadeve si si na pomoč priklicala svojega animusa, del, ki te bo po tej poti vodil z razumom, praktičnostjo, logiko, močjo. Mislim, da ti je na tej poti zelo do tega, da v zadevo vključiš razum. Da razčleniš kaj, kje, kako, kdaj ipd. To, da si bila bosa, me prav tako asociira na stik s tlemi, kar človeku pomaga, da ostane trezen, prizemljen. In ja, ta pot je vredu, saj se kljub stiku s tlemi, noge ne umažejo. Noge so tudi tiste, ki simbolizirajo stabilnost, saj pravimo, da trezen realen človek trdno stoji na svojih nogah. To, da je bilo potrebno skozi podzemne prostore, lahko pomeni, da te zadeve le ne moreš rešiti prav "vsem na očeh". Ali pa ti manjka nekaj energije, da bi se soočila sama. Ker, najprej si ponovno iskala moškega. Nato pa si se le odločila, da ne boš tega reševala nič iz teme, nič levo, nič desno. Samo naravnost. E voila, in prideš na svetlobo  :D

A bo?

Bo, bo ;D super si tole spet razlozila ;)
Kaj vec napisem ob prliki, trenutno v guzvi :)

Evo, še moj odgovor ;)
Baje rada matram ljudi, ne da bi sama sploh vedela za to ;D
Si podala zanimiv pogled na moje sanje, sama sem jih interpertirala sicer durgače, bolj v skladu z resničnimi zunanjimi dogodki, ki so se mi takrat dogajali, ampak kot veva, imajo sanje vedno tudi globljo, notranjo zasnovo in razlago.
In ti si mi podala ta notranji uvid.
Ja, zanimivo, res se verjetno v kočljivih situacijah zatekam k moškemu delu same sebe, k svojemu animusu (razum, praktičnost, logika, moč), katerega, o moj bog, kako zelo imam rada, prav obožujem ga, brez njega bi bila res šibka. Hvala animus moj :-* ah, to je bil moj intermezzo ;)
Ja, in tudi moja prizemljenost, ki sem jo spet dobila nazaj, kako zelo všeč mi je ta občutek prizemljenosti, prav osvobajajoče.
Tole me spominja na mojega saturna v ovnu v 8. hiši, sem ga končno začela spet malo živet in občutek je dober. In seveda tudi uresničevat svoj s. vozel v ovnu v 8. hiši...
Ja, potrebno je hoditi naravnost, ne kolebati ali bi šla levo ali desno, ta moja neodločnost (luna v tehtnici v konj. z južnim vozlom, ki me vleče v stare energije oz. odplačevanje dolga še za nazaj), ne morem opisati kako zelo imam rada ta občutek kadar znam biti odločna, kadar znam trdno stati na svojih nogah, kadar znam biti to kar sem in za tem trdno stati.
Hm, zanimivo, si mi s svojo interpretacijo res osvetlila nek kotiček, katerega sama nisem videla ;)
Hvala Renčica :-* :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #485 on: October 17, 2014, 01:21:14 PM »
Super Sanjalka, me veseli.

Pika  :-*

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #486 on: October 20, 2014, 10:48:52 AM »
Danes sem sanjala sanje,ki so bile identične kot enkrat prej.

Sanjala sem,da sem šla na pregled ker nikakor ne zamosim. Vlegla sem se na ginekološki stol tam pa so mi trebuh napumpali z zrakom,kot balon. In potem so me z nečim notri čistili.
Ko sem odhajala od tam,sem se znašla nekje.v hribih in srečala neko.staro zenico,ki ne vem točno kaj je tam počela

Srečala sem tudi meko drugo punco,ki mi je pokazala na to zenico in rekla: ta zna ves,ta bo vse zrihtala,da bo ok. Meni je tudi.
In je šla...
Tista zenica kot bi bila nekakšen vrac ali nekaj podobnega
..
Sanje so bile tako žive ko sem se zbudila. Da sem potrebovala kar nekaj časa da sem ugotovila da so samo sanje....

Rena Rena, kaj pa pravijo telelele moje sanje? :)
Meni se vedno ne dajo miru....

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #487 on: October 20, 2014, 07:51:15 PM »
Vidka, saj gremo naprej...samo odsotna sem bila in danes je za mano težek dan...Bo bo  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #488 on: October 23, 2014, 03:53:34 AM »
Kakšne sanje danes!  :o

Doma sem šla na WC in opazila, da mi iz genitalij nekaj gleda ... Bila je majhna ročica in takoj mi je bilo jasno, da rojevam (prvič v življenju sem imela take sanje!). Ustrašila sem se, zgrozila in vedela sem, da moram to spravit iz sebe. Kar na školjki sem močno potisnila in iz mene je, povsem brez bolečin, padel cca. 15-20 cm velik mrtev zarodek. Upala sem, da ni živ, niti ga nisem hotela gledat. No, ni bil živ. Potegnila sem vodo in se odločila, da ne bom nikomur povedala, oz. da mami ne bom povedala, da se ne bo ustrašila zame, možu pa bom, če bi se kaj zakompliciralo in bi me moral peljat v bolnišnico. Stene so bile krvave, zato sem jih začela brisat, da se ne bi opazilo ... Medtem sem se zbudila.

Kaj za vraga je šlo pa tole iz mene? :o
Lepo prosim za kakšen komentar.

Jejhata Maja, si pa imela zgovorne sanje  :o

Prva razlaga je morda čisto to, o čemer si sanjala. Mislim, da sem zaznala iz tvojih postov, da otroka zaenkrat še ne planiraš in je to pač strah, da bi zanosila neplanirano. Lahko si mislim, da si  tvoja mama že želi vnučka in ji tega seveda ne bi povedala...seveda pa je to ugibanje...ampak kot prvo lahko razmisliš v tej smeri.

Druga razlaga: Maternico in genitalije povezujem z žensko prabitjo, s čustvenim delom nas, s katerim uživamo v ljubezni, rodimo otroke, se podamo v materinskost, se zmehčamo se, raznežimo...Mislim, da si se ustrašila čustvenega dela sebe, saj želiš, da prevladuje ratio. Da vodiš, da usmerjaš življenje in ga imaš v "rokah". Rokica je najprej pogledala ven. Ali pač roka simbolizira, da želiš upravljati s svojim življenje in ga držati trdno v rokah, ali pa ti čustvena plat tebe podaja roko in te kliče, da jo uresničiš. Kri, kot simbol življenjske moči, energije v zvezi s tem lahko prav tako opozarja, da v tebi kipi življenje, želja po spremembah (otrok), a ga še zaviraš in želiš zaustaviti.

:-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #489 on: October 23, 2014, 04:08:58 AM »
Danes sem sanjala sanje,ki so bile identične kot enkrat prej.

Sanjala sem,da sem šla na pregled ker nikakor ne zamosim. Vlegla sem se na ginekološki stol tam pa so mi trebuh napumpali z zrakom,kot balon. In potem so me z nečim notri čistili.
Ko sem odhajala od tam,sem se znašla nekje.v hribih in srečala neko.staro zenico,ki ne vem točno kaj je tam počela

Srečala sem tudi meko drugo punco,ki mi je pokazala na to zenico in rekla: ta zna ves,ta bo vse zrihtala,da bo ok. Meni je tudi.
In je šla...
Tista zenica kot bi bila nekakšen vrac ali nekaj podobnega
..
Sanje so bile tako žive ko sem se zbudila. Da sem potrebovala kar nekaj časa da sem ugotovila da so samo sanje....

Menim, da je tvoj obisk pri zdravniku povezan z zdravljenjem tvojega telesa. Konkretno z očiščenjem maternice na način, da se pripraviš na zanositev. Da se odpreš temu (balon - čiščenje). Pri tem se lahko zaneseš na svojo notranjo modrost, na znanje nas žensk, ki ga nosimo v sebi iz pradavnine, na naš instinkt, ki sam po sebi, brez zdravnikov, ve, kaj storiti in kako ravnati. Punčka v tebi, ki pa jo je strah, ti prigovarja, da bo vse vredu, ker imaš v sebi notranjo moč in oporo. Pa še razmisli v tej smeri ali če se ti je utrnil ob tem še kak utrinek, misel ... :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #490 on: October 23, 2014, 04:14:35 AM »
Sanjalo se mi je o pokojnem tastu.
Zbudila sem se sredi noči in ga zagledala ležečega v postelji poleg mene, na mestu mojega moža. Bil je mrtev. Ampak je odprl oči, me pogledal in se mi nasmehnil. Tako živa slika. Barvna. V bolj vijoličnih odtenkih. Žive oči.
Nekaj mi je skušal povedati. Potem je zaprl oči.

Še zdaj ne vem, ali sem ga videla budna ali speča.

Nekateri narodi še posebej negujejo kult svojih prednikov in spomin nanje, njihovo počastitev vključujejo v del svojega vsakdanjega življenja. Nenazadnje smo si izbrali svoje družine, točno take, kot jih potrebujemo za učenje, ki ga moramo osvojiti v življenju. Zato so naši sorodniki in njihove duše z nami, da so kdaj naši notranji vodniki...  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #491 on: October 23, 2014, 04:17:01 AM »
Zanimivo naključje.  :o

Ja, res zanimivo ::) Ne dolgo nazaj sem pa sanjala podobne sanje kot Andres :o ::)
Bi rekla, da smo na tem forumu energijsko povezani in se mogoce preko sanj, ko fizicno telo miruje, nase energije oz. misli sele res povezejo in srecajo....
Sta mi kaksni dve leti nazaj, dve osebi, ki se med seboj ne poznata, obe povedali isto in sicer, da sta me proti jutru( se v nocnem casu) videli ob svoji postelji, jaz pa trdno takrat spala doma ;D No, obe sta bili trdno prepricani, da sem bila tam ob njima :o Ne vem, si ne znam sicer razlagati, sta pa obe osebi precej zemeljski in nobena ne verjame v nic kaj takega kar se ne da dokazati, zato sta bili se bolj zmedeni... ;D in obe osebi sta mladi, ena je imela takrat 14 let in druga 23.

Ma bejba, ti si šla malo v astral in na obiske. Kaj čutiš do teh dveh oseb, kaj bi jima želela povedat, pred čim obvarovat, da si ju šla obiskat? Na kaj te asociirata? :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #492 on: October 23, 2014, 08:03:23 AM »
Kakšne sanje danes!  :o

Doma sem šla na WC in opazila, da mi iz genitalij nekaj gleda ... Bila je majhna ročica in takoj mi je bilo jasno, da rojevam (prvič v življenju sem imela take sanje!). Ustrašila sem se, zgrozila in vedela sem, da moram to spravit iz sebe. Kar na školjki sem močno potisnila in iz mene je, povsem brez bolečin, padel cca. 15-20 cm velik mrtev zarodek. Upala sem, da ni živ, niti ga nisem hotela gledat. No, ni bil živ. Potegnila sem vodo in se odločila, da ne bom nikomur povedala, oz. da mami ne bom povedala, da se ne bo ustrašila zame, možu pa bom, če bi se kaj zakompliciralo in bi me moral peljat v bolnišnico. Stene so bile krvave, zato sem jih začela brisat, da se ne bi opazilo ... Medtem sem se zbudila.

Kaj za vraga je šlo pa tole iz mene? :o
Lepo prosim za kakšen komentar.

Jejhata Maja, si pa imela zgovorne sanje  :o

Prva razlaga je morda čisto to, o čemer si sanjala. Mislim, da sem zaznala iz tvojih postov, da otroka zaenkrat še ne planiraš in je to pač strah, da bi zanosila neplanirano. Lahko si mislim, da si  tvoja mama že želi vnučka in ji tega seveda ne bi povedala...seveda pa je to ugibanje...ampak kot prvo lahko razmisliš v tej smeri.

Druga razlaga: Maternico in genitalije povezujem z žensko prabitjo, s čustvenim delom nas, s katerim uživamo v ljubezni, rodimo otroke, se podamo v materinskost, se zmehčamo se, raznežimo...Mislim, da si se ustrašila čustvenega dela sebe, saj želiš, da prevladuje ratio. Da vodiš, da usmerjaš življenje in ga imaš v "rokah". Rokica je najprej pogledala ven. Ali pač roka simbolizira, da želiš upravljati s svojim življenje in ga držati trdno v rokah, ali pa ti čustvena plat tebe podaja roko in te kliče, da jo uresničiš. Kri, kot simbol življenjske moči, energije v zvezi s tem lahko prav tako opozarja, da v tebi kipi življenje, želja po spremembah (otrok), a ga še zaviraš in želiš zaustaviti.

:-*

Uh, Rena, hvala za interpretacijo. Naj pokomentiram.

Glede prvega komentarja. Občutek je bil bolj v tem smislu, da moram skrit, da je kaj narobe z mano, da mami ne bo skrbelo, da bo kaj narobe z mano. To je isto, kar delam že ves čas - ne zganjam panike po nepotrebnem za nobeno stvar, ker tudi njo potem preveč skrbi, tega pa res nočem, ker je imela že preveč vsega v življenju ...
Kar se pa tiče njenega pogleda na vnuke, pa vidi, kako je ... Da ni ne želje ne razmer za to in nikoli ne izraža nobene želje in ne sugerira v tej smeri. Stvari jemlje take, kot so.

No, drugi del mi je pa naredil en klik, kaj bi se lahko kazalo skozi te sanje. Zatiranje vsakršne moje aktivnosti, želja, planov ... že v kali. Vse, na kar pomislim, še hitro odmislim, ker si ne morem privoščit in omogočit zaradi stanja, v kakršnem sem. Če si kaj zaželim in bi kaj rada imela, si privoščila (pa gre v veliki meri tudi za osnovne stvari), takoj pomislim, da to pa ne, ker si ne morem privoščit. Potem vse osložim in ostane v zelo dolgoročnih planih, v katere niti ne verjamem oz. se vanje ne morem vživet. Mogoče v meni obstaja prepričanje, da nimam prihodnosti in da je vse moje prizadevanje (in tudi obstoj) jalovo. Čeprav po drugi strani pa toliko zagona, strasti, elana. Človek nasprotij.

Želja po sprememnah je seveda še vedno velika. In vem, da spremembe bodo prišle in ta stil življenja in ramzišljanja se bo spremenil skupaj z njimi.

Malo strahu je še, bo ali ne bo ...

Prelomnica se pa definitivno bliža, ker spet skoraj vsako noč zelo nazorno sanjam o pobijanju, klanju, mrcvarjenju ljudi masakru, truplih, organih, krvi ... To tematiko opažam vedno v takih obdobjih.

Še enkrat hvala, Rena.
« Last Edit: October 23, 2014, 08:05:25 AM by Maja »
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #493 on: October 23, 2014, 08:19:33 AM »
Maja, preveč nalagaš nase, moj občutek, ti pa sama veš. Sem tudi jaz začutila, da mami nisi želela povedat, da je ne bi skrbelo, samo vmes ko pišem in že grem v naslednje misli, že tudi kaj pozabim napisat. Ne nosi vsega sama, a misliš, da naši bližnji ne začutijo, če imamo naložene stvari? Glih tk, ti povem, da začutijo. Mogoče se potem počutijo še bolj oddaljene, ker nimajo nobenega vpliva na nas. Sej ne rečem, samostojnost mora bit, samo iščimo pravo mero. So trenutki, ko moramo dovoliti domačim, prijateljem, da nam ponudijo ramo in tudi njih bogati, če nam pomagajo.

Včasih naredi kak prekršek. Zapravi za drag parfumček, ko imaš najmanj denarja. Pojdi na izletek, čeprav je treba jutri plačat položnico. In se nasmej življenju v brk  ;D :P

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #494 on: October 23, 2014, 08:52:12 AM »
Hvala za te prijazne besede. A veš, pssst, s svojo plačo sem pokrila minus v prihrankih, pa sem si vseeno privoščila nove kavbojke, celo malo dražje.  ;)
Popuščam, opuščam, dopuščam. Malo in počasi, ampak delam na tem.
9ZK 656