Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170922 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #495 on: October 23, 2014, 08:54:37 AM »
Hvala za te prijazne besede. A veš, pssst, s svojo plačo sem pokrila minus v prihrankih, pa sem si vseeno privoščila nove kavbojke, celo malo dražje.  ;)
Popuščam, opuščam, dopuščam. Malo in počasi, ampak delam na tem.

Pa itak...kdaj pa boš, če ne zdaj  :D. Pa psst, še eno skrivnost ti namignem (jo tudi sama osvajam).  ;) Če ne zaupamo vesolju, da bo poskrbelo za nas, kar pa javljamo tudi s tem, ko si ne upamo nič privoščit, se vesolje obnaša do nas točno tako. Če ne verjameš, pa nč...  :P

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #496 on: October 23, 2014, 10:00:58 AM »
Zanimivo naključje.  :o

Ja, res zanimivo ::) Ne dolgo nazaj sem pa sanjala podobne sanje kot Andres :o ::)
Bi rekla, da smo na tem forumu energijsko povezani in se mogoce preko sanj, ko fizicno telo miruje, nase energije oz. misli sele res povezejo in srecajo....
Sta mi kaksni dve leti nazaj, dve osebi, ki se med seboj ne poznata, obe povedali isto in sicer, da sta me proti jutru( se v nocnem casu) videli ob svoji postelji, jaz pa trdno takrat spala doma ;D No, obe sta bili trdno prepricani, da sem bila tam ob njima :o Ne vem, si ne znam sicer razlagati, sta pa obe osebi precej zemeljski in nobena ne verjame v nic kaj takega kar se ne da dokazati, zato sta bili se bolj zmedeni... ;D in obe osebi sta mladi, ena je imela takrat 14 let in druga 23.

Ma bejba, ti si šla malo v astral in na obiske. Kaj čutiš do teh dveh oseb, kaj bi jima želela povedat, pred čim obvarovat, da si ju šla obiskat? Na kaj te asociirata? :-*

Veš kaj, pojma nimam ;D Res ne :) Ta mlajša punca je nečakinja mojega dragega in res ne vem kaj naj bi njej prišla povedat...Je zelo simpatična, mi je všeč, ampak ne vem kaj naj bi jaz imela z njo, hm res ne :blank:
Jah, ta druga pa je punca mojega sina, no njo imam tudi zeloooooo rada in prišla sem jo "obiskat", ko se je njuna veza z mojim sinom že dobro začela, mogoče sta bila takrat kakšno leto skupaj ali malo manj. Ja, mogoče bi njej lahko prišepnila naj ima rada mojega sina in da ji ga z veseljem prepuščam, da ji zaupam, da jo imam rada in da mi je všeč, da si je sin izbral ravno njo...Kaj drugega se ta hip ne spomnim.
Mi je pa sinova punca izrednooooo podobna, v vseh segmentih, pravzaprav mlajša kopija mene, tako fizično kot karakterno, res nad takšno podobnostjo sem bila tudi sama zelo presenečena. In kjerkoli sta se pojavila skupaj, so vsi rekli, kako je to mogoče, pa saj je ista kot tvoja mami. Je bilo hecno, ko je bil prvič z  njo na rojstnem dnevu pri sorodnikih svojega očeta (mojem bivšem), je moja svakinja mislila, da vidi mene in ji ni bilo nič jasno, kaj jaz sedaj počnem na tem rojstnem dnevu, saj sem bila prepovedana povsod, kjer se je moj bivši pojavil. Mi je rekla potem, sem si mislila, ti pa imaš jaj..., da prideš sem, no potem pa vidim, da sploh nisi ti...Hecno, sedaj sem se na te komentarje kako sva si podobni že navadila ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #497 on: October 30, 2014, 01:55:15 PM »
Danes pa sanjala nosečnico, ki je bila tik pred porodom. Imela je že čisto napet trebuh, videli so se obrisi dojenčka, na prsih je dojila še enega dojenčka (starega pribl. pol leta). Med dojenjem je rojevala. Ženska se je znašla v gneči, bil je namreč ljubljanski maraton in ni mogla priti do porodnišnice. Pomislila sem, kako lahko organizirajo takšno veliko prireditev, kaj pa ljudje kot je ta nosečnica ali kakšni bolni, ki nujno potrebujejo pomoč in prevoz do bolnišnice, porodnišnice, kako naj oni pridejo do tja, če se povsod zapore cest. Ni se mi zdelo pravično, da organizatorji niso pomislili na te šibkejše, pomebno je samo,da je neka megalomanska prireditev, ki bo dala mestu nek pečat, skratka nekaj navideznega, nekaj statusnega, nekaj da se pokažeš navzven in ne pomisliš kako se bodo znašli ljudje, ki so pomoči potrebni. Vedela sem, da bo ta nosečnica rodila sredi maratona, ker ni mogla naprej do porodnišnice. Upala sem, da bo vse ok, pravzaprav sem vedela, da bo z njo vse ok, da ona bo znala opraviti svoj porod  brez problemov, ampak istočasno sem pomislila koliko je še nosečnic, ki bi pa nujno rabile prevoz do porodnišnice pa do tja ne morejo priti...
Drugače v resnici nimam nič proti maratonu,sem lani tudi sama tekla, tako da ne vem od kod te sanje.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #498 on: November 03, 2014, 02:56:24 PM »
Sanjala, da smo se forumovke dobile na srečanju v nekem lokalu, kjer je bilo polno ljudi.
Skratka srečala sem Tejko, s katero sva se močno objeli, sva se imeli očitno res radi in Piko, ki me je presenetila, saj je bila oblečena v tako oprijeto črno oblekico in čez je imela prosojno prav tako črno nadobleko ali kako naj se izrazim ;D in ob njej je bila še njena mama, nje se ne spomnim kako je bila oblečena, samo presenečena sem bila, da je prišla z mamo....ostalih članic ali članov nisem srečala, samo Tejko in Piko. S Tejko sva se srečali v mimohodu, Pika pa je ležala v nekem stolu, ja ležala in ne sedela... in njena mama je tudi ležala, sicer na stolu zraven nje...Bili sta v nekem separeju...
No, evo takšnele sanje jaz napletem ponoči ;D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #499 on: November 03, 2014, 03:01:47 PM »
Zanimivo.
Jaz sem pretežno namontirana v črna oblačila. In to oprijeta.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #500 on: November 03, 2014, 03:02:50 PM »
Sej prou, ostali pa izvzeti. Maš ti srečanja samo s posamezniki.

:P
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #501 on: November 03, 2014, 03:42:38 PM »
Sanjalka, pa saj tebe ne gre drugače kot rad imet  :) :-*

Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #502 on: November 03, 2014, 03:59:38 PM »
Tudi jaz si Sanjalko predstavljam kot "radjoimeti" osebo.  :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #503 on: November 03, 2014, 03:59:59 PM »
Sanjalka je radjoimeti.  ;)

Pa še fejst zgleda.  8)
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #504 on: November 03, 2014, 04:00:51 PM »
Si jo predstavljam tudi kot "fejstzgleda" osebo.  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #505 on: November 03, 2014, 04:03:11 PM »
Kaj kaj, nč nam sanj razlagala. Ker ne sanjate o meni :P 8) :D ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #506 on: November 03, 2014, 04:04:01 PM »
Rena, jaz sem te že sanjala.  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #507 on: November 03, 2014, 04:06:15 PM »

A res? A kaj fajnega? Če ne, pa nč povedat  :P ;D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #508 on: November 03, 2014, 04:08:40 PM »

A res? A kaj fajnega? Če ne, pa nč povedat  :P ;D

Ja, lepe sanje so bile. Samo se pa ne spomnim vsebine.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #509 on: November 03, 2014, 04:09:40 PM »

Ja, lepe sanje so bile. Samo se pa ne spomnim vsebine.

Ja kajpak, kaj bi drugega o meni, kot lepo  :laugh: :D :P