Author Topic: Razlaga sanj za redne clane foruma XI  (Read 170709 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne clane foruma XI
« Reply #510 on: November 03, 2014, 05:22:49 PM »
Punce tudi jaz vas imam vse zeloooo rada :-*
Ste res same fejst punce ;) :-*
Se mi je zdaj od vseh teh vasih pohval kar malo moj ego napihnil, ampak nic bati, sem zelooooo prizemljena ;D
Me je zivljenje ze tolikokrat na tla zabrisalo, da ne plavam vec po luft :blank:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #511 on: November 06, 2014, 05:45:38 PM »
Brrr...

danes sem sanjala, da sva sla z bratom v Ameriko, z namenom da bi nasla najinega dedija. (ki je zdaj ze pokojen, lahka naj mu bo crna zemlja)... In tako sva prisla do nekega bloka, v katerem je v pritlicju bila neka fast food restavracija ala kebab varianta, levo od nje pa neka minimalisticna, res majhna zlatarna. Z izrendo majhnim izlozbenim oknom. Sem gledala notri iz firbca kaj ponujajo, same mickene stvari, mickene uhancke,mickene in drobckane prstane itd.. Nisem nic kupila.
z bratom sva sla v blok, in po vseh mogocih stopnicah do vrha. Tam na vrhu bloka, je bilo ogromno ljudi, povsod naokoli okenca kot salterji v banki. Cisto isto. In tam je bila socialna sluzba.
Do naju je prisla neka gospa ki je rekla, da je najin dedi tukaj vcasih zivel, ampak da ga ze dolgo ni vec.Da ne ve kam je sel...
V koticku ocesa pa sem opazila neka dva cloveka ki sta naju nenehno zasledovala, in mi na vsak nacin poskusala ukrasti denarnico iz torbice. Vendar jima ni uspelo.
sem se prej zbudila  ;D

SAnje pa tako zive, kot da bi se resnicno zgodile.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #512 on: November 12, 2014, 06:26:42 AM »
Danes sen spet sanjala pokojnega dedija.
Nekdo ga je zbil z avtom dokler je hodil ib cesti.
Jaz sem bila noseca ko so mi povedali in z velikim trebuhom. V neki sobi smo sedeli za mizo ko so o tem govorili. Ampak dedi je tudi tam sedel. Videla sem ga samo jaz. Kot nekaksen duh.
Nekaj mi je hotel povedati ampak ni uspel ker se mi je mudilo obesit oprano perulo.
Ko sem se vrnila so mi rekli da je pokopan na vrtu.
Jaz na vrtu nisem videla prostora kje vi bil njegov grob. Vse je bilo prekopano in urejeno. Zelenjava je rastla.
Edino cudni sta bili dve okrogli luknji, meter premera un ko si pogledal notri, sta bili tako globoki da nisi videl dna.
In starsa sta mirno obdelovala vrt kot da se ni nic zgodilo...

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #513 on: November 12, 2014, 09:22:10 AM »
Vidka kako pa je umrl tvoj dedi? Ko mrtvi pridejo v sanje, nam ponavadi hočejo kaj povedat. Preden greš spat reci na glas kot bi se pogovarjala z njim, če bi mi rad kaj povedal, te bom poslušala in sebi daj kot nek ukaz, da želiš imeti med sanjam bistre misli, da boš razumela sporočilo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #514 on: November 12, 2014, 09:28:50 AM »
Dedi je sicer v resnicnem zivljenju dolga leta hodil na dializo, potem pa umrl od kapi.

Tukaj v sanjah pa je bilo kot da ga je avto zbil.

Sanje so bile tako resnicne. Se zlasti mi je cudno, ker ga nisem sanjala nikoli. Umrl pa je ze zelo dogo nazaj. Na Bozic med našo osamosvojitveno vojno.

Res bom dejansko tako naredila, pa sla kaksno svecko prizgati na kak kriz in se poskusila tudi tako malo z meditacijo osredotociti nanj, saj bi resnicno zelela vedeti kaj mi zeli sporociti.

Ker zdaj sem ga sanjala ze drugic zaporedoma...

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #515 on: November 12, 2014, 09:43:37 AM »
Ne saj avto pomoje nima take veze z njegovo dejasnko smrtjo, mogoče samo hoče kaj sporočit. Probaj se naštelat tako da naslednjič ko sanjaš da boš "zavestna" pa ga kar probaj sama vprašat.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #516 on: November 12, 2014, 10:12:36 AM »
Dedi je sicer v resnicnem zivljenju dolga leta hodil na dializo, potem pa umrl od kapi.

Tukaj v sanjah pa je bilo kot da ga je avto zbil.

Sanje so bile tako resnicne. Se zlasti mi je cudno, ker ga nisem sanjala nikoli. Umrl pa je ze zelo dogo nazaj. Na Bozic med našo osamosvojitveno vojno.

Res bom dejansko tako naredila, pa sla kaksno svecko prizgati na kak kriz in se poskusila tudi tako malo z meditacijo osredotociti nanj, saj bi resnicno zelela vedeti kaj mi zeli sporociti.

Ker zdaj sem ga sanjala ze drugic zaporedoma...

Na kakšen način pa je živel tvoj dedi?
Ker avto kaže tudi na kakšen način vozimo svoje življenje....   in zbil ga je avto, se pravi mogoče njegov način ni bil najbolj pravi? ne vem, samo razmišljam...
je v tvojem načinu življenja kaj podobnega kot v dedijevem?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #517 on: November 13, 2014, 03:57:36 PM »
Danes pa sanjala nosečnico, ki je bila tik pred porodom. Imela je že čisto napet trebuh, videli so se obrisi dojenčka, na prsih je dojila še enega dojenčka (starega pribl. pol leta). Med dojenjem je rojevala. Ženska se je znašla v gneči, bil je namreč ljubljanski maraton in ni mogla priti do porodnišnice. Pomislila sem, kako lahko organizirajo takšno veliko prireditev, kaj pa ljudje kot je ta nosečnica ali kakšni bolni, ki nujno potrebujejo pomoč in prevoz do bolnišnice, porodnišnice, kako naj oni pridejo do tja, če se povsod zapore cest. Ni se mi zdelo pravično, da organizatorji niso pomislili na te šibkejše, pomebno je samo,da je neka megalomanska prireditev, ki bo dala mestu nek pečat, skratka nekaj navideznega, nekaj statusnega, nekaj da se pokažeš navzven in ne pomisliš kako se bodo znašli ljudje, ki so pomoči potrebni. Vedela sem, da bo ta nosečnica rodila sredi maratona, ker ni mogla naprej do porodnišnice. Upala sem, da bo vse ok, pravzaprav sem vedela, da bo z njo vse ok, da ona bo znala opraviti svoj porod  brez problemov, ampak istočasno sem pomislila koliko je še nosečnic, ki bi pa nujno rabile prevoz do porodnišnice pa do tja ne morejo priti...
Drugače v resnici nimam nič proti maratonu,sem lani tudi sama tekla, tako da ne vem od kod te sanje.

Sanjalka, "organizatorka",  zaščitnica tistih, za katere bi moralo bit poskrbljeno s strani vzgoje, zakonov, organizacije...  ;)

Pojmi, ki mi zbujajo možne razlage oz. asociacije ob teh sanjah: porod in otrok - sprememba, nov projekt, rojstvo  nove faze v osebnem razvoju, dozorelost neke situacije, nov pogled nanjo. Dojenje: predanost, ljubezen, pomoč. Množica ljudi: kje se počutiš negotova, kje se ne počutiš varno, razcepljeni deli tebe, ki želijo različne stvari? Tek - nestrpnost, hitro do cilja. Ovire na cesti: ovire do uresničitve sprememb v življenju, ki ga "voziš", ovire da dosežeš novo, drugačno. Bolnišnica: ozdraviti nekatere dele tebe, ki so "boleči, ranjeni, prizadeti". Porodnišnica: pomoč, da se odpreš novemu...da se rodi nova situacija...

Mislim, da se ti bo kaj utrnilo  :-*

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #518 on: November 14, 2014, 09:14:24 AM »
Dedi je prišel živet v Slovenijo, da bo tukaj zaslužil nekaj denarja, medtem ko je babica ostala z otroci na Hrvaškem.
Po eni strani je bil izredno trd oce (do moje mame), po drugi izredno ljubec dedek do svojih vnukov.
Sanjalka dobro razmisljas, ampak a ves, da ti enostavno ne znam odgovoriti. Jaz sem ga videla vsake toliko casa ko je prisel na obisk in prinesel caramel bombone.
Vsi ljudje so ga imeli radi, bil je nekaj posebnega. Se vedno se spomnim kot bi ga zdaj gledala, njegove postave in obraza.
In se vedno se spomnim, ceprav je ze dolgo tega kar je umrla, smeha in vonja moje babice.
Res sem ju imela rada.

Na kaksen nacin je zivel, ne vem povedati.
Ali sem v cem podobna njemu in njegovemu zivljenju? Hm, deloma mogoce v tem, da je on veliko delal po tujini, vedno je nekje bil. Taka sta bila oba dedija. Veliko potovala, veliko delala, veliko sveta videla in dozivela. To je zagotovo nekaj v cemer sem jima obema podobna.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #519 on: November 14, 2014, 09:55:01 AM »
Kaj sem pa jaz danes sanjala.

Da sem sedela nasproti moje bivše zborovodkinje, ki me je res naučila ogromno.

Pa še vprašala je, če kaj pojem sedaj. Sem imela kar malce slabo vest, da ne. Sem razlagala, kako ni to to, kar je v tej cerkvi, kjer sem sedaj. Me matra to, zelo, priznam.  :blank:
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #520 on: November 14, 2014, 10:24:04 AM »
Dedi je prišel živet v Slovenijo, da bo tukaj zaslužil nekaj denarja, medtem ko je babica ostala z otroci na Hrvaškem.
Po eni strani je bil izredno trd oce (do moje mame), po drugi izredno ljubec dedek do svojih vnukov.
Sanjalka dobro razmisljas, ampak a ves, da ti enostavno ne znam odgovoriti. Jaz sem ga videla vsake toliko casa ko je prisel na obisk in prinesel caramel bombone.
Vsi ljudje so ga imeli radi, bil je nekaj posebnega. Se vedno se spomnim kot bi ga zdaj gledala, njegove postave in obraza.
In se vedno se spomnim, ceprav je ze dolgo tega kar je umrla, smeha in vonja moje babice.
Res sem ju imela rada.

Na kaksen nacin je zivel, ne vem povedati.
Ali sem v cem podobna njemu in njegovemu zivljenju? Hm, deloma mogoce v tem, da je on veliko delal po tujini, vedno je nekje bil. Taka sta bila oba dedija. Veliko potovala, veliko delala, veliko sveta videla in dozivela. To je zagotovo nekaj v cemer sem jima obema podobna.

Je to tisto kar bi te lahko povozilo, kot je dedija v sanjah?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #521 on: November 14, 2014, 10:25:30 AM »

Pa še vprašala je, če kaj pojem sedaj. Sem imela kar malce slabo vest, da ne. Sem razlagala, kako ni to to, kar je v tej cerkvi, kjer sem sedaj. Me matra to, zelo, priznam.  :blank:

Pa še zdaj ne vem zakaj ne poješ v tem zboru?
Če rada poješ, greš tja da poješ, ne da se ukvarjaš z drugimi.
Če se oni s tabo, pač naj se, to ni več tvoj problem ;)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #522 on: November 14, 2014, 10:31:42 AM »

Ma... Ne vem, moram premislit še malo, resno.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #523 on: November 14, 2014, 10:36:13 AM »
Danes pa sanjala nosečnico, ki je bila tik pred porodom. Imela je že čisto napet trebuh, videli so se obrisi dojenčka, na prsih je dojila še enega dojenčka (starega pribl. pol leta). Med dojenjem je rojevala. Ženska se je znašla v gneči, bil je namreč ljubljanski maraton in ni mogla priti do porodnišnice. Pomislila sem, kako lahko organizirajo takšno veliko prireditev, kaj pa ljudje kot je ta nosečnica ali kakšni bolni, ki nujno potrebujejo pomoč in prevoz do bolnišnice, porodnišnice, kako naj oni pridejo do tja, če se povsod zapore cest. Ni se mi zdelo pravično, da organizatorji niso pomislili na te šibkejše, pomebno je samo,da je neka megalomanska prireditev, ki bo dala mestu nek pečat, skratka nekaj navideznega, nekaj statusnega, nekaj da se pokažeš navzven in ne pomisliš kako se bodo znašli ljudje, ki so pomoči potrebni. Vedela sem, da bo ta nosečnica rodila sredi maratona, ker ni mogla naprej do porodnišnice. Upala sem, da bo vse ok, pravzaprav sem vedela, da bo z njo vse ok, da ona bo znala opraviti svoj porod  brez problemov, ampak istočasno sem pomislila koliko je še nosečnic, ki bi pa nujno rabile prevoz do porodnišnice pa do tja ne morejo priti...
Drugače v resnici nimam nič proti maratonu,sem lani tudi sama tekla, tako da ne vem od kod te sanje.

Sanjalka, "organizatorka",  zaščitnica tistih, za katere bi moralo bit poskrbljeno s strani vzgoje, zakonov, organizacije...  ;)

Pojmi, ki mi zbujajo možne razlage oz. asociacije ob teh sanjah: porod in otrok - sprememba, nov projekt, rojstvo  nove faze v osebnem razvoju, dozorelost neke situacije, nov pogled nanjo. Dojenje: predanost, ljubezen, pomoč. Množica ljudi: kje se počutiš negotova, kje se ne počutiš varno, razcepljeni deli tebe, ki želijo različne stvari? Tek - nestrpnost, hitro do cilja. Ovire na cesti: ovire do uresničitve sprememb v življenju, ki ga "voziš", ovire da dosežeš novo, drugačno. Bolnišnica: ozdraviti nekatere dele tebe, ki so "boleči, ranjeni, prizadeti". Porodnišnica: pomoč, da se odpreš novemu...da se rodi nova situacija...

Mislim, da se ti bo kaj utrnilo  :-*

Ja, dobro si tole napisala Rena ;) Hvala srčica :-*
Pravzaprav se ta nosečnica v tej množici ni počutila negotovo, tudi vedela sem, da bo ona opravila ta porod brez težav, saj sem vedela, da je na tem področju že zelo izkušena. Bolj me je zaskrbelo za ostale nosečnice, ki bi se lahko tudi znašle v takšni situaciji in nimajo toliko izkušenj kot ta ali bolni ljudje, ki so pa sploh odvisni od drugih...
V tej množici se ta nosečnica ni počutila slabo, skrbelo me je za druge, ki v teh sanjah sploh niso nastopali, razmišljala sem kako se bodo znašli ostali, ki se znajdejo v takšni situaciji, na takšne, ki se sami najbolje ne znajdejo, če imajo ovire na poti, družba pa na njih ne pomisli...
Ja, mogoče res to, da se vedno borim za šibkejše, za nemočne, že od malega tako funkcioniram...Verjetno je to moj stelij v raku v 11. hiši, biti mama vsem enako, poskrbeti za vse enako, vsi morajo biti deležni vsega enako, skratka za vse enako, in še moja luna v tehtnici, ki je vladarica tega stelija spet hoče pravičnost in enakopravnost...
Jaz se bom že znašla, imam dovolj izkušenj, samo potrebno je poskrbeti tudi za tiste, ki so manj izkušeni ali bolj nemočni....
Ja, sovpada tudi z mojim tranzitom plutona na moje natalno sonce.
Hvala Rena, sama sebi res težko analiziram svoje sanje ;D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #524 on: November 14, 2014, 10:36:51 AM »

Ma... Ne vem, moram premislit še malo, resno.

:-* :-*