Author Topic: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 110854 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #375 on: February 05, 2013, 10:39:49 AM »
Pozdrav

jaz pa prosim za vpogled glede mojega zdravja, tako čudno.... se mi zdaj kaže?

lp cvetka

Cvetka, jaz ne vidim nič kaj posebnega ... Lahko se posvetuješ, če si se že, prosiš za drugo mnenje, ampak kaj resnega ne bi smelo biti. Morebitno slabo počutje je lahko odraz tvoje notranjosti in trenutnega pristopa do življenja. Vedi, da nisi obtičala.  ;)
9ZK 656

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #376 on: February 05, 2013, 07:01:54 PM »

Hehe, a imamo vsi marca podaljševanje?  :laugh:

Zanimive karte so padle ... Rena, bi te prosila, če bi pokomentirala.

10 mečev, Kočija, Paž kelihov, 5 diskov in 4 palice.  :o

Meni se zdi dvoumno. 10 mečev vsekakor nakazuje konec, prelomno obdobje, ampak glede na Kočijo, gre stvar najbrž naprej, sploh, ker se pojavi še tale paž ...

Lisa, kako pa je kaj s tem delom? Dobila sem občutek, da si v zvezi s tem ukleščena. Mogoče te le skrbi podaljšanje pogodbe, mogoče pa te to delo sploh ne veseli ...

Hvala, Maja. :)

Prav imaš, res sem ukleščena. Delo me ne veseli, tudi to je res, ampak najbolj me moti kolektiv, vendar si vseeno želim obdržati službo...zraven pa si iskati še kaj drugega...

Mogoče bo še Rena pokomentirala...

Na splošno pa vse drži, kar si napisala...upam tudi, da bo šla stvar naprej....
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #377 on: February 05, 2013, 07:43:40 PM »
Maja, thank You, bomo videli ;)

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #378 on: February 05, 2013, 08:17:51 PM »
Pozdrav

lp cvetka

Cvetka, jaz ne vidim nič kaj posebnega ... Lahko se posvetuješ, če si se že, prosiš za drugo mnenje, ampak kaj resnega ne bi smelo biti. Morebitno slabo počutje je lahko odraz tvoje notranjosti in trenutnega pristopa do življenja. Vedi, da nisi obtičala.  ;)

Hvala za tole sporočilo Maja; bom malo počakala, res se še nisem aklimatizirala na novo stanje, lp  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #379 on: February 05, 2013, 09:33:25 PM »
Jaz bi tudi prosila za en vpogled glede službe?
Ali se mi pogodba, ki se izteče na začetku marca, podaljša ali prekine?

Zanimive karte so padle ... Rena, bi te prosila, če bi pokomentirala.

10 mečev, Kočija, Paž kelihov, 5 diskov in 4 palice.  :o

Meni se zdi dvoumno. 10 mečev vsekakor nakazuje konec, prelomno obdobje, ampak glede na Kočijo, gre stvar najbrž naprej, sploh, ker se pojavi še tale paž ...

Lisa, kako pa je kaj s tem delom? Dobila sem občutek, da si v zvezi s tem ukleščena. Mogoče te le skrbi podaljšanje pogodbe, mogoče pa te to delo sploh ne veseli ...

Evo mene, po celodnevni službi in zaključku v čajnici  ;D. Vsekakor zanimiva postavitev kart, prav izziv za razlago. Dejstvo je, da desetica mečev pomeni konec nečesa, na obzorju pa se že dani. Ampak česa je konec Lisa? Najbrž izraža tvojo željo, da bi s to službo zaključila, ker se ne počutiš dobro, si ukleščena kot praviš. No, morda bi lahko torej rekli, da se počutiš v tej službi prav "dotolčena", tako kot podoba na karti na nek način. In še enkrat poudarjam, za podobo na karti se že svetli na obzorju, od tu naprej je pot samo še navzgor. A kako? S tem, da vzameš situacijo v svoje roke. In spet kako, kaj pa naj človek naredi? Vse je v notranji moči. Če premagamo negotovost, če začutimo odločnost, pozitivo, moč, bomo to oddajali v vesolje in vrnilo se bo nazaj v obliki manifestacije. Ja, ampak kajne, najprej je treba iz "sanjarjenja" romantičnega, čustvenega, vodnega paža. Saj on bi, v mislih...samo ...vajeti v roke in gremo naši, pognat konje naprej ;). Razčistit je treba tudi, zakaj se počutiš odrinjeno, nevčlanjeno... Se počutiš, da te upoštevajo? In prijazna štirica, stabilno število (štirje vogali), veselje. Vsekakor bo izid zate dober. Štirica palic - praznovanje, vrnitev domov je po eni strani lahko pozitiven odgovor, da ostaneš tu (zelo verjetno). Lahko pa pomeni, da se vrneš nekam nazaj, kjer si se dobro počutila in ti bo spet lepo.

Preden sem šla ponovno brat odgovor, Maja, dopoldne sem samo "oko vrgla gor", sem še sama vrgla karte.
Ti desetica mečev, jz desetica palic - utrujenost, težko shaja z bremenom. Ti kočija, jz kočija :). Ti paža čaš, jz petico čaš. Torej čustva, čustva, žalost, neka vdanost v usodo, paž palic še ne ve, kaj bi, čeprav so možni novi začetki, petka čaš pa vidi samo podrte čaše, ne vidi pa, da še dve stojita in lahko še marsikaj naredi, če se ne bo vdal v usodo. No, to karto sem že potegnila kar kot izid, po pa nisem bila ziher, pa še jz nadaljni dve. Karta poroke, torej da nadaljevanje službe, sklene se neka zaveza. Na koncu pa paž novcev. Paž in paž :). Paži so znanilci dogodkov v začetni fazi. Lahko mladih ljudi okoli nas, lahko oseb, ki so odrasle, a nezrele. Torej, možnost nadaljevanja službe je v začetni fazi, ti pa s svojo odločnostjo tu le malo poforsirat stvari, če želiš ostati. Ali pa ubrati čisto novo pot, vendar se moraš za to trdno odločiti.

Ekola, pisala kot sem mislila. Zdaj pa ti čitaj in se odloči, kako razumeš  ;). Vse dobro  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #380 on: February 05, 2013, 09:47:46 PM »
Pozdrav

lp cvetka

Cvetka, tudi jaz ne vidim kaj posebnega...vidim enako kot Maja neko notranjo žalost. Kot da si se nečemu morala zavestno odpovedati, veš, da je pametno, po razumu, le "srce" še ne more tega predelati in sprejeti. Vidijo se novi, ustvarjalni začetki, v znamenju palic, ki predstavljajo našo energijo, voljo, način, kako sprejemamo izzive. Si se morala odpovedati nečemu, kar si si res želela? Ali pa so tvoje želje v tej smeri nečesa novega, le da še ni prave možnosti in te to jezi? Pač poskusi iz sebe počistiti nek notranji spor, morda celo ljubosumnost, izogibaj se oseb, ki bi v tvoje življenje nosile dodatno nezadovoljstvo, negativno energijo. Odmakni se od takih in razmišljaj pozitivno ter skrbi najprej za svoje dobro počutje in zase.  Saj bo  :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #381 on: February 05, 2013, 10:41:01 PM »
Pozdrav

lp cvetka

Cvetka, tudi jaz ne vidim kaj posebnega...vidim enako kot Maja neko notranjo žalost. Kot da si se nečemu morala zavestno odpovedati, veš, da je pametno, po razumu, le "srce" še ne more tega predelati in sprejeti. Vidijo se novi, ustvarjalni začetki, v znamenju palic, ki predstavljajo našo energijo, voljo, način, kako sprejemamo izzive. Si se morala odpovedati nečemu, kar si si res želela? Ali pa so tvoje želje v tej smeri nečesa novega, le da še ni prave možnosti in te to jezi? Pač poskusi iz sebe počistiti nek notranji spor, morda celo ljubosumnost, izogibaj se oseb, ki bi v tvoje življenje nosile dodatno nezadovoljstvo, negativno energijo. Odmakni se od takih in razmišljaj pozitivno ter skrbi najprej za svoje dobro počutje in zase.  Saj bo  :-*

Rena, tudi tebi hvala.
Glede odpovedovanja nečemu: res nisem pričakovala tako grdega končnega odnosa lastnika (sicer velikega podjetja); tudi nisem pričakovala kakšnega spomenika za moje delo, ampak v meni je še vedno grenak priokus. :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #382 on: February 05, 2013, 10:47:12 PM »
Ja Cvetka, grdo je danes, kar se dogaja. Marsikaj se dopušča v naši družbi, vrednote se zgubljajo v osvajalskih interesih posameznikov... Moramo pazit nase, da se ne razdajamo ne preveč ne premalo. Saj boš zacelila in na koncu boš videla, da te bo ojačalo in poneslo v nekaj lepšega, boljšega zate.  :-*

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #383 on: February 06, 2013, 08:18:32 AM »

Evo mene, po celodnevni službi in zaključku v čajnici  ;D. Vsekakor zanimiva postavitev kart, prav izziv za razlago. Dejstvo je, da desetica mečev pomeni konec nečesa, na obzorju pa se že dani. Ampak česa je konec Lisa? Najbrž izraža tvojo željo, da bi s to službo zaključila, ker se ne počutiš dobro, si ukleščena kot praviš. No, morda bi lahko torej rekli, da se počutiš v tej službi prav "dotolčena", tako kot podoba na karti na nek način. In še enkrat poudarjam, za podobo na karti se že svetli na obzorju, od tu naprej je pot samo še navzgor. A kako? S tem, da vzameš situacijo v svoje roke. In spet kako, kaj pa naj človek naredi? Vse je v notranji moči. Če premagamo negotovost, če začutimo odločnost, pozitivo, moč, bomo to oddajali v vesolje in vrnilo se bo nazaj v obliki manifestacije. Ja, ampak kajne, najprej je treba iz "sanjarjenja" romantičnega, čustvenega, vodnega paža. Saj on bi, v mislih...samo ...vajeti v roke in gremo naši, pognat konje naprej ;). Razčistit je treba tudi, zakaj se počutiš odrinjeno, nevčlanjeno... Se počutiš, da te upoštevajo? In prijazna štirica, stabilno število (štirje vogali), veselje. Vsekakor bo izid zate dober. Štirica palic - praznovanje, vrnitev domov je po eni strani lahko pozitiven odgovor, da ostaneš tu (zelo verjetno). Lahko pa pomeni, da se vrneš nekam nazaj, kjer si se dobro počutila in ti bo spet lepo.

Preden sem šla ponovno brat odgovor, Maja, dopoldne sem samo "oko vrgla gor", sem še sama vrgla karte.
Ti desetica mečev, jz desetica palic - utrujenost, težko shaja z bremenom. Ti kočija, jz kočija :). Ti paža čaš, jz petico čaš. Torej čustva, čustva, žalost, neka vdanost v usodo, paž palic še ne ve, kaj bi, čeprav so možni novi začetki, petka čaš pa vidi samo podrte čaše, ne vidi pa, da še dve stojita in lahko še marsikaj naredi, če se ne bo vdal v usodo. No, to karto sem že potegnila kar kot izid, po pa nisem bila ziher, pa še jz nadaljni dve. Karta poroke, torej da nadaljevanje službe, sklene se neka zaveza. Na koncu pa paž novcev. Paž in paž :). Paži so znanilci dogodkov v začetni fazi. Lahko mladih ljudi okoli nas, lahko oseb, ki so odrasle, a nezrele. Torej, možnost nadaljevanja službe je v začetni fazi, ti pa s svojo odločnostjo tu le malo poforsirat stvari, če želiš ostati. Ali pa ubrati čisto novo pot, vendar se moraš za to trdno odločiti.

Ekola, pisala kot sem mislila. Zdaj pa ti čitaj in se odloči, kako razumeš  ;). Vse dobro  :-*

Hvala za to obsežno razlago, Rena.
Ja, točno se najdem v vsem tem kar si napisala.

Manjka mi samozavesti, v tem obdobju sem res čisto izgubljena...
Bom poročala, kako se bo ta zadeva odvijala naprej... ;)
Je pa res, da obstaja ena zelo mahjna možnost, da se vrnem nazaj tja, kjer sem se pred leti zelo dobro počutila, ampak sem morala zaradi finančnega stanja to službo zapustiti...

Bomo videli....

Mi je pa veliko lažje zdaj, ko berem, da ne kaže vse tako črno, kot jaz mislim....
Malo bom mogla sebe v roke vzet, pa bo.

Še 1x HVALAAAA OBEMA ! :-*
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #384 on: February 11, 2013, 09:23:16 PM »
Helou, helo in spet jaz ;D

Bi vprašanje glede službe malce drugače zastavila... Je kaj takega kar lahko naredim, se na koga obrnem, da bi dobila kakšno pametno (no po mojih merilih) službo?

Hvala :-* :-* :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #385 on: February 11, 2013, 09:26:27 PM »
Rabiš odgovor s tarotom ali na podlagi izkušenj in glede na to, kakšno stanje je?  ;D
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #386 on: February 11, 2013, 09:45:42 PM »
Hehe bi probala s tarotom, izkušnje imam tudi sama (verjetno imava kar podobne :-X ) ;)
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #387 on: February 11, 2013, 09:52:34 PM »
Bom jutri pogledala ...

Ja, zna biti, da imava podobne izkušnje. Saj ne vem več - ali v Univerzumu ni pravice ali pa je vse samo v tem ali se ti je usralo ali ne. Glede tiste službe še zdaj tišina ...  :'(
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #388 on: February 11, 2013, 10:26:46 PM »
Tudi od moje... Pač iščem dalje, če me pokličejo super, če ne pa pač ne...

Hvala Maja :-*
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #389 on: February 12, 2013, 12:11:51 PM »
Želodec mi bo zmlelo.  ???
Jutri grem na pot za en teden. Sej sem že pred časom dobila tarot odgovor na to, kako bo  :D, bom hvaležna za kakšno karto za pomiritev, vzpodbudo... ali karkoli mi že imajo za povedat.
Hvala!  :-*