Jaz bi tudi prosila za en vpogled glede službe?
Ali se mi pogodba, ki se izteče na začetku marca, podaljša ali prekine?
Zanimive karte so padle ... Rena, bi te prosila, če bi pokomentirala.
10 mečev, Kočija, Paž kelihov, 5 diskov in 4 palice. 
Meni se zdi dvoumno. 10 mečev vsekakor nakazuje konec, prelomno obdobje, ampak glede na Kočijo, gre stvar najbrž naprej, sploh, ker se pojavi še tale paž ...
Lisa, kako pa je kaj s tem delom? Dobila sem občutek, da si v zvezi s tem ukleščena. Mogoče te le skrbi podaljšanje pogodbe, mogoče pa te to delo sploh ne veseli ...
Evo mene, po celodnevni službi in zaključku v čajnici

. Vsekakor zanimiva postavitev kart, prav izziv za razlago. Dejstvo je, da desetica mečev pomeni konec nečesa, na obzorju pa se že dani. Ampak česa je konec Lisa? Najbrž izraža tvojo željo, da bi s to službo zaključila, ker se ne počutiš dobro, si ukleščena kot praviš. No, morda bi lahko torej rekli, da se počutiš v tej službi prav "dotolčena", tako kot podoba na karti na nek način. In še enkrat poudarjam, za podobo na karti se že svetli na obzorju, od tu naprej je pot samo še navzgor. A kako? S tem, da vzameš situacijo v svoje roke. In spet kako, kaj pa naj človek naredi? Vse je v notranji moči. Če premagamo negotovost, če začutimo odločnost, pozitivo, moč, bomo to oddajali v vesolje in vrnilo se bo nazaj v obliki manifestacije. Ja, ampak kajne, najprej je treba iz "sanjarjenja" romantičnega, čustvenega, vodnega paža. Saj on bi, v mislih...samo ...vajeti v roke in gremo naši, pognat konje naprej

. Razčistit je treba tudi, zakaj se počutiš odrinjeno, nevčlanjeno... Se počutiš, da te upoštevajo? In prijazna štirica, stabilno število (štirje vogali), veselje. Vsekakor bo izid zate dober. Štirica palic - praznovanje, vrnitev domov je po eni strani lahko pozitiven odgovor, da ostaneš tu (zelo verjetno). Lahko pa pomeni, da se vrneš nekam nazaj, kjer si se dobro počutila in ti bo spet lepo.
Preden sem šla ponovno brat odgovor, Maja, dopoldne sem samo "oko vrgla gor", sem še sama vrgla karte.
Ti desetica mečev, jz desetica palic - utrujenost, težko shaja z bremenom. Ti kočija, jz kočija

. Ti paža čaš, jz petico čaš. Torej čustva, čustva, žalost, neka vdanost v usodo, paž palic še ne ve, kaj bi, čeprav so možni novi začetki, petka čaš pa vidi samo podrte čaše, ne vidi pa, da še dve stojita in lahko še marsikaj naredi, če se ne bo vdal v usodo. No, to karto sem že potegnila kar kot izid, po pa nisem bila ziher, pa še jz nadaljni dve. Karta poroke, torej da nadaljevanje službe, sklene se neka zaveza. Na koncu pa paž novcev. Paž in paž

. Paži so znanilci dogodkov v začetni fazi. Lahko mladih ljudi okoli nas, lahko oseb, ki so odrasle, a nezrele. Torej, možnost nadaljevanja službe je v začetni fazi, ti pa s svojo odločnostjo tu le malo poforsirat stvari, če želiš ostati. Ali pa ubrati čisto novo pot, vendar se moraš za to trdno odločiti.
Ekola, pisala kot sem mislila. Zdaj pa ti čitaj in se odloči, kako razumeš

. Vse dobro