Author Topic: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 110875 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #465 on: March 25, 2013, 08:45:33 PM »
Škoda Tia res...karte so za tretjo službo pokazale možnosti...po moje pa, da boš morala še delat na vzorcih svojega razmišljanja.

Tale trikrat ne pa v bodoče kar pusti pri Talentih na Pop tv  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #466 on: March 25, 2013, 08:49:45 PM »

Kok lepo Rena, hvala ti za vpogled.  :-* In ja, od selitve naprej k da ne verjamem več vase, k da se počutm da ne morem parirat..no ja, javim k vem kej več, bomo pa delal na samozavesti.  :)

Glej jo no, punca, ki študira v tujini, ki zna poskrbet zase, sposobna, pa podvomi, ko ni plus odgovora že pri prvih vratih  ;) Od sedaj naprej imaš za nalogo, da vsako jutro posediš v postelji, poveš sama sebi v čem si dobra in kaj si dobro storila v prejšnjem dnevu, nato pa se nasmehneš in si rečeš, da je pred tabo en čudovit lep dan  ;) 8) :-*

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #467 on: March 26, 2013, 07:26:07 AM »
Škoda Tia res...karte so za tretjo službo pokazale možnosti...po moje pa, da boš morala še delat na vzorcih svojega razmišljanja.

Ha,ha, tako malo talenta pa res nimam, imaš prav :), saj pri tretji bi bile res možnosti, ker vem, da sem sposobna, ampak je bilo že pred pol leta vse zmanjeno. Res mi grejo na živce taki razpisi, kaj jih sploh dajejo ven >:D

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #468 on: March 26, 2013, 08:54:24 AM »

Ha,ha, tako malo talenta pa res nimam, imaš prav :), saj pri tretji bi bile res možnosti, ker vem, da sem sposobna, ampak je bilo že pred pol leta vse zmanjeno. Res mi grejo na živce taki razpisi, kaj jih sploh dajejo ven >:D

Ker jih žal morajo. Imamo pač tako zakonodajo in po novem so ukinili možnost razpisa brez objave... Verjetno da zgleda kot da je na voljo več služb kot jih dejansko je. Bedarija, ki nam ob iskanju daje neko prazno upanje.

Srečno Tia
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Opal

• Mojster
« Reply #469 on: March 26, 2013, 08:29:11 PM »
Opal, karta ki sem jo potegnila, lahko ima več pomenov, zato pa je bolje karte interpretirat, če dobiš povratno informacijo. Karta kaže tudi na nezadovoljstvo osebe, ki iz danega položaja ni dobila toliko ali tega, kar je želela. Tako da, nekaj je ostalo v zraku. Bom danes zvečer ali jutri še malo dodatno prečekirala, ampak po občutku bi rekla, da ga pa klikni in pozdravi.  :D

Ja res je, da je zadevica ostala v *zraku*. Hmm vprašanje, če bi se razveselil mojega klika? Čeprav imate dober občutek. Mene pa kar neki zadržuje.  Pa še to nezadovoljstvo te osebe.  ::)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #470 on: March 26, 2013, 09:41:33 PM »
Mi lahko katera prosim pogleda, kako se bo ena zadeva razrešila? Bo pozitiven odgovor?

Hvala!

:-* :-*
9ZK 674

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #471 on: March 27, 2013, 01:28:29 AM »

Kok lepo Rena, hvala ti za vpogled.  :-* In ja, od selitve naprej k da ne verjamem več vase, k da se počutm da ne morem parirat..no ja, javim k vem kej več, bomo pa delal na samozavesti.  :)

Glej jo no, punca, ki študira v tujini, ki zna poskrbet zase, sposobna, pa podvomi, ko ni plus odgovora že pri prvih vratih  ;) Od sedaj naprej imaš za nalogo, da vsako jutro posediš v postelji, poveš sama sebi v čem si dobra in kaj si dobro storila v prejšnjem dnevu, nato pa se nasmehneš in si rečeš, da je pred tabo en čudovit lep dan  ;) 8) :-*

Rena, hvala ti za tole, si pričarala nasmeh na obraz.  ;) Bom poskusla ubogat, predvsem takrat k je to težko narest.  ;) :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #472 on: March 27, 2013, 05:58:40 PM »
Jaz bi se tudi malo uštulila 8) Če bo katera pri volji...kak namig za potovanje drug teden :-* Hvalaaa :-*

A namig praviš?  ;) Prav. Pred tem potovanjem ali na njem, se ozri vase. Kaj pričakuješ? Poskusi jasno opredelit svoja pričakovanja in jih nato presojaj v skladu s svojimi pričakovanji, ne pa recimo vplivi drugih. Vzami si čas za odmik in v sebi poišči navdih, dobre zamisli (puščavnik). Bodi realna s svojimi pričakovanji, v smislu, da ne boš pričakovala nečesa, kar je sicer v preteklosti bilo zelo lepo, a tega danes več ni. Odpri oči in poglej, kaj je okoli tebe tukaj in zdaj in zna pomeniti prav toliko lepote, če boš le odprta za to. In končno, Ljubimcaaaaaa :). Neka zveza, sorodna duša, uživanje v kakšnem razvajanju...pusti se nečemu novemu  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #473 on: March 27, 2013, 06:11:16 PM »
Mi lahko katera prosim pogleda, kako se bo ena zadeva razrešila? Bo pozitiven odgovor?

Hvala!

Hmm, malo ja, malo ne  :blank: Ne, res, dobila sem odgovor, da je zadeva v teku, da je na neki točki, ko je treba nadaljevat, se pa pojavi že malo utrujenosti in oseba, kar ne ve, ali bi nadaljevala. Žal pa je tu nekje vmes Kraljica čaš, ki malce idealistično gleda na vse in pričakuje nekaj, kar ni uresničljivo. Nekdo, na položaju, ki zadevo odobrava ali pa nekdo, ki pričakuje pozitivno rešeno zadevo, se mora soočiti z realnostjo in mejami. Kot  nasvet pa je tu karta: As palic. Ne dajmo se, bodimo samozavestni, ustvarjalni, pogumni. Če bomo dali prednost ustvarjalnosti pred varnostjo, se lahko preseže ovire.  :-*

Tako so rekle karte in nisem zaznala direktnega ja ali ne  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #474 on: March 27, 2013, 06:23:23 PM »
O tem glede povezave njega z menoj ... krivdo, da čuti ... no tukaj pa sicer me malo bega tole, ker bi mogoče bolj bil kaj jezen name oz. mi kaj zameril, ker sem pred časom nazaj odpovedala eno srečanje pa potem se jaz nisem več oglasila ... in tudi on se ne javlja kljub temu, da sva oba on line ... se sploh ne klikneva ... jaz kar čakam, da bo on ... v sebi sem začutila en strah, da nebom zmogla iti v korak z njem ... je oseba, ki ima precej, je na položaju z razliko od mene ... pač te razlike ... upam, da razumete ...

Res vidim pri tebi pomanjkanje samozavesti, negotovost, ne veš, kako bi ga označila, čakaš na mestu in ne veš, kaj bi. Ne vem, kako ti naj rečem, moški, ali pa mi vsi, kot ljudje, tudi nismo nekam najbolj navdušeni nad nekom, pri katerem začutimo, da se nas boji, da cinca na mestu in ne ve, kaj bi nam rekel. Kaj bi ti rekla nekomu, ki se ni odzval, te ne "ogovori" na netu? Ne bi prepustila tej osebi, da sam odloči, če je njegov položaj ovira? Kako bi prišla do odgovorov? Vse dobro  :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #475 on: March 27, 2013, 09:44:31 PM »

Hvala!

Hmm, malo ja, malo ne  :blank: Ne, res, dobila sem odgovor, da je zadeva v teku, da je na neki točki, ko je treba nadaljevat, se pa pojavi že malo utrujenosti in oseba, kar ne ve, ali bi nadaljevala. Žal pa je tu nekje vmes Kraljica čaš, ki malce idealistično gleda na vse in pričakuje nekaj, kar ni uresničljivo. Nekdo, na položaju, ki zadevo odobrava ali pa nekdo, ki pričakuje pozitivno rešeno zadevo, se mora soočiti z realnostjo in mejami. Kot  nasvet pa je tu karta: As palic. Ne dajmo se, bodimo samozavestni, ustvarjalni, pogumni. Če bomo dali prednost ustvarjalnosti pred varnostjo, se lahko preseže ovire.  :-*

Tako so rekle karte in nisem zaznala direktnega ja ali ne  :D

Ja, štekam, zakaj. Res je, sem kraljica čaš v tem primeru. Bom pa vsekakor upoštevala nasvet Asa palic.

Hvala ti, Rena  :-*
9ZK 674

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #476 on: March 27, 2013, 10:45:05 PM »
Jaz bi se tudi malo uštulila 8) Če bo katera pri volji...kak namig za potovanje drug teden :-* Hvalaaa :-*

A namig praviš?  ;) Prav. Pred tem potovanjem ali na njem, se ozri vase. Kaj pričakuješ? Poskusi jasno opredelit svoja pričakovanja in jih nato presojaj v skladu s svojimi pričakovanji, ne pa recimo vplivi drugih. Vzami si čas za odmik in v sebi poišči navdih, dobre zamisli (puščavnik). Bodi realna s svojimi pričakovanji, v smislu, da ne boš pričakovala nečesa, kar je sicer v preteklosti bilo zelo lepo, a tega danes več ni. Odpri oči in poglej, kaj je okoli tebe tukaj in zdaj in zna pomeniti prav toliko lepote, če boš le odprta za to. In končno, Ljubimcaaaaaa :). Neka zveza, sorodna duša, uživanje v kakšnem razvajanju...pusti se nečemu novemu  :-*

Oooooo hvala Rena.  :-* :-* Si me prijetno presenetila, ker sploh nisem pričakovala odgovora. Glede na to, da peljem malo skupinico ljudi...bom se prepustila trenutku tukaj in zdaj...in delala na tem, da uživam  :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline innocentbutterfly

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #477 on: March 28, 2013, 04:08:15 AM »
hej punce, a mi lahko katera malo razloži kako gre tole? a to kar napišem kaj me zanima pa poveste? nism ravno vešča v teh zadevah, pa še čist fresh sem.  :D

no, če je tko, bi mene zanimal nekaj glede tega
- kako se bo izšlo s fantom iz tujine, ko se prvič srečava, bo preskočila iskrica, bo ostala enaka navezanost in zaljubljenost kot je zdaj? skrbi me, da se ne zgodi ravno najhuje, nič od tega...kar bi zelo bolelo po letu in pol zveze..
- kako bo samo potovanje? letim prvič in sem imela dan nazaj ene grozne sanje o letalski nesreči, ne vem če to kaj pomeni? mam pa malo straha pred letenjem.
- zanima me, če se bo družinska situacija dobro izšla finančno in bomo uspeli rešiti zadevo
- in pa glede službe, poslala sem ene 2 prošnji spet, bo kaj pozitivnih odgovorov?

upam, da tole gre tako, če ne me pa prosim popravite  :)
« Last Edit: March 28, 2013, 04:12:15 AM by innocentbutterfly »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #478 on: March 28, 2013, 06:34:08 AM »
hej punce, a mi lahko katera malo razloži kako gre tole? a to kar napišem kaj me zanima pa poveste? nism ravno vešča v teh zadevah, pa še čist fresh sem.  :D

no, če je tko, bi mene zanimal nekaj glede tega
- kako se bo izšlo s fantom iz tujine, ko se prvič srečava, bo preskočila iskrica, bo ostala enaka navezanost in zaljubljenost kot je zdaj? skrbi me, da se ne zgodi ravno najhuje, nič od tega...kar bi zelo bolelo po letu in pol zveze..
- kako bo samo potovanje? letim prvič in sem imela dan nazaj ene grozne sanje o letalski nesreči, ne vem če to kaj pomeni? mam pa malo straha pred letenjem.
- zanima me, če se bo družinska situacija dobro izšla finančno in bomo uspeli rešiti zadevo
- in pa glede službe, poslala sem ene 2 prošnji spet, bo kaj pozitivnih odgovorov?

upam, da tole gre tako, če ne me pa prosim popravite  :)

Dobrodošla na našem forumu. Prej si prosim preberi pravila foruma http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,879.0.html in upam, da se nam boš pridružila še pri drugih temah.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline innocentbutterfly

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #479 on: March 28, 2013, 08:06:48 AM »
sem prebrala, hvala =) malo mi zgleda prazen ta forum, ali pa se mi samo zdi, so pa zanimive teme  ;D