Author Topic: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 110895 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot XVI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #510 on: April 18, 2013, 04:22:32 PM »
Živjo.
Sem tik pred "podvigom", veliko življenjsko spremembo. In to z zadnjimi atomi energije.  ???
Prosim za vpogled. Hvala!  :-*

Hja draga, preden boš zmagovalno zajahala konja, bo še vse sorte. Za začetek obdobje puščavnika, ko se boš malce osamila, premlevala, razmišljala, delala zaključke. Z lučko, ki jo puščavnik drži v roki, boš skušala osvetliti svojo preteklo pot in narediti sklepe.
RES JE, TO OBDOBJE ŽE ZAČENJAM, SEM GA ŽE TUDI NAZNANILA, ČEZ PRAZNIKE SE BOM PA ODMAKNILA IN... HM... MLELA IN SKLEPALA.
Vmes bo obdobje, ko te bo strah prepustiti se novi izbiri (narobe obrnjena sedmica čaš). Mogoče boš kolebala, če se prepustiš novi odločitvi, mogoče boš padla v apatijo, pa te ne bo več nič zanimalo, se ti bo zdelo vse brezveze...
APATIČNA SEM ŽE DLJE ČASA. A DA BO ŠE HUJŠ?  :-X  IZ POJSTLE SE ŽE NE MOREM DVIGNIT OZ. TO JE UTRUJENOST. PA NAVELIČANOST. JA, VSE MI JE BREZ ZVEZE. IN JA, ZNA ŠE TRAJAT. JAOOOOO.
Razpoloženje se ti bo še kar nekaj časa spreminjalo (Luna), tako kot se spreminja pogled na luno. V bistvu je Luna ves čas Luna, le vidimo jo različno. Kapiš? Delo na tvoji intuitivnih zaznavah, notranjih občutkih, pot v prihodnost, ki se vije na karti v spremstvu rasti in upadanja čustev...
VSA MUNJENA, JA. ZNAM PADAT IZ EVFORIJE V DEPRESIJO OZ APATIJO. HITRO SE ZA NEKAJ NAVDUŠIM, POTEM PA NASLEDNJO MINUTO IZGUBIM VOLJO, NE VIDIM SMISLA V TEJ STVARI.
Vedi: vse bo tako kot mora bit...ti pa se ne upaš in ne upaš zanesti nase (zadnji stavek je pa brez kart. ;) )
BOM SE MALO POKOMANDIRALA.

Čau Rena, zelo vesela tvojega odgovora. Komentarji so z velikimi tiskanimi.
Hvala!!  :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #511 on: April 18, 2013, 05:00:24 PM »
Lahko še jaz prosim....eno vprašanje imam v mislih, če bo katera na volji  :) Hvalaaaa :-* :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #512 on: April 18, 2013, 05:20:51 PM »
Lahko še jaz prosim....eno vprašanje imam v mislih, če bo katera na volji  :) Hvalaaaa :-* :-*

Ko sem še glih pri računalniku, preden grem po regrat  :D

Vidim neko žalost, rano, ki je še sveža in še boli. Lahko pomeni tudi čustveno distanciranost, zaprtost vase. Kot vsaka žalost, bo tudi tole minilo, samo obrniti se je treba okoli in odpreti oči za lepoto, ki se nam na veliko ponuja okoli nas, le videti je ne (z)moremo. V ospredje že prihaja nekaj novega, novica, ali oseba, lahko nova ponudba. Paziti je treba, da bo ta ponudba "zdržala". Lahko da bo porojena iz trenutnega navdušenja, veliko vznesenih, navdušenih besed, kasneje pa bi se navdušenje poleglo, volje ali sposobnosti za uresničitev pa zmanjkalo. Treba bo balansirat. Bodisi denarno, vsak eurček preštudirat in tako obrnit, da bo dvakrat izdal, skrbeti za uravnotežene prihodke in odhodke, skratka previdnost ni odveč.  Pri poslu recimo ali izvedbi praktične rešitve je potrebno krmariti z dobršno mero zdrave pameti, prilagodljivosti in praktičnosti. Dodatna karta: ja, upoštevajoč navedeno lahko uspe.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #513 on: April 19, 2013, 09:25:58 AM »
Hvala Rena :-* :-* Ti si prava čarovnička :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #514 on: April 19, 2013, 12:35:05 PM »
Jaz pa iz Studia Moderna... Pogodbe sklepajo za 1 mesec, potem podaljšujejo po en mesec.
Mi sicer ni delovalo slabo, samo tole je pa moteč faktor. Odkrito povedano, cvikam pustit tukaj, kjer imam pogodbo do septembra, da bom dobila pogodbo za en mesec. In kar berem po forumih mi daje mislit, da redki ostanejo več kot 3 mesece... Mi je zanimivo, sploh izobraževanje, priznam, pa da se bojim izgubit sicer slabo, a do septembra varno delo.
Ta prodaja oglaševalskega prostora je pa itak aaaaaaaaaaaaaaaa!!! Delam, delam in nič ne zaslužim. Res razmišljam kaj in kako sploh naprej.
Glava me itak boli kot pri norcih že od jutra.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #515 on: April 19, 2013, 03:19:08 PM »
Ja Tejka, potem je pa najbrž karta "srečna preteklost" pomenila, da je bolj ziher, tam kjer si dosedaj.  :)

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #516 on: April 21, 2013, 10:14:46 PM »
Ko bo imela katera čas, bi lahko pogledala še zame?
Vprašanje je pa tako bolj na splošno; kaj moram vedeti oz. kaj mi sporoča podzavest.
hvala  :)

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #517 on: April 22, 2013, 02:34:39 PM »

Mi bo uspela vključitev javna dela na šoli, kjer sem  že delala pripravništvo pred leti?

Pozdravljena Tia. Upam, da so karte pokazale napačen odgovor, ker je odgovor: ne. So pa včasih malo muhaste te moje karte in jih kaj zmoti, tako da.. živi bili pa videli. Lp.

Tia
tudi moj prvi "preblisk" je bil ne, mogoče se pa pokaže še kaj boljšega zate, objem in pazi nase, bodi vesela in bo vse v redu  :-*

Hej, vajine karte so na žalost pokazale pravilno ;(

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #518 on: April 23, 2013, 06:18:50 AM »
Vprašanje je pa tako bolj na splošno; kaj moram vedeti oz. kaj mi sporoča podzavest.

Sporočilo zate je, da boš morala sprejeti odločitev. Pred tabo je več možnosti izbire, bodisi, da boš ostala pri varnem, preverjenem, poznanem ali pa boš tvegala in se odločila za nekaj novega, vznemirljivega, iskrivega. Čeprav tveganega, v smislu, da tega še ne poznaš in da ni zagotovljenega izida. V sebi se nagibaš k nečemu ustvarjalnemu, iščeš nove možnosti, morda na področju izobraževanja, službe, potovanja v tujino. Morala bi zapustiti to, česar se oklepaš, a ti ne prinaša več veselja, samo še žalost. Prišel je trenutek, da se soočiš z resnico. Vrni se nazaj k sebi. Kot v otroštvu, ko si lahko bila preprosto srečna, brez načrtovanj, brez misli o naslednjem trenutku in kaj te čaka, ampak si se brezskrbno igrala in razvijala svojo ustvarjalnost v igri vlog in verjela, da si lahko karkoli.

Offline Puya

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #519 on: April 24, 2013, 09:53:34 AM »
Živjo punce,

imam svoje Tarot karte, ki jih kar precej uporabljam in bi vas nekaj vprašala. Zanimalo me je glede službe, če jo bom obdržala in sem postavila keltski križ. Karta končnega izida je VI kelihov. V eni razlagi piše, da se ta karta nanaša na preteklost. Kaj naj bi pomenila kot končni izid?
Hvala za pomoč in lp
Kris

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #520 on: April 24, 2013, 10:15:22 AM »
Pozdravljena!

Takole po občutku ...
Ta karta bi kot končni izid, če gledaš za službo, lahko pomenila, da gre za neko zadevo, s katero si se že ukvarjala prej, ali pa za ljudi, s katerimi si že sodelovala. Lahko bi šlo tudi za želje iz otroštva/mladosti - kar si želela postati, ko si bila mlajša.
9ZK 656

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #521 on: April 24, 2013, 10:48:14 PM »

Sporočilo zate je, da boš morala sprejeti odločitev. Pred tabo je več možnosti izbire, bodisi, da boš ostala pri varnem, preverjenem, poznanem ali pa boš tvegala in se odločila za nekaj novega, vznemirljivega, iskrivega. Čeprav tveganega, v smislu, da tega še ne poznaš in da ni zagotovljenega izida. V sebi se nagibaš k nečemu ustvarjalnemu, iščeš nove možnosti, morda na področju izobraževanja, službe, potovanja v tujino. Morala bi zapustiti to, česar se oklepaš, a ti ne prinaša več veselja, samo še žalost. Prišel je trenutek, da se soočiš z resnico. Vrni se nazaj k sebi. Kot v otroštvu, ko si lahko bila preprosto srečna, brez načrtovanj, brez misli o naslednjem trenutku in kaj te čaka, ampak si se brezskrbno igrala in razvijala svojo ustvarjalnost v igri vlog in verjela, da si lahko karkoli.

Hvala, Rena  :)  Bo očitno res treba že enkrat v akcijo  :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #522 on: April 26, 2013, 07:04:45 AM »
Maja, Rena!
Je konec?  :'(
Hvala za odgovor!  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #523 on: April 26, 2013, 10:49:03 AM »
Maja, Rena!
Je konec?  :'(
Hvala za odgovor!  :-*

Pika, meni se zdi, da ne.
9ZK 656

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #524 on: April 26, 2013, 11:58:42 AM »
 v ponedeljek imam razgovor, bo uspešen zelo ali malo manj?