Author Topic: Vsi govorijo o simbolih II  (Read 152381 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Vsi govorijo o simbolih II
« Reply #45 on: January 02, 2009, 01:57:48 PM »
Tole je pa zanimivo Goga .... če lahko pristavim svoj piskerček, kaj bi šamani rekli na pajke in njihove mreže, če boš imela čas bi te prosila za nekaj besed.
 ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #46 on: January 02, 2009, 05:19:34 PM »
Tole je pa zanimivo Goga .... če lahko pristavim svoj piskerček, kaj bi šamani rekli na pajke in njihove mreže, če boš imela čas bi te prosila za nekaj besed.
 ang:

Seveda, Tea. Tukaj imaš razlago za pajka:

To je priložnost, da si dovoliš ponotranjiti svojo najglobjo modrost, tako da postane del tvojega vsakdanjega življenja.
Pazi se kakršnihkoli potencialnih pasti in sleparij, ki te mikajo.
Ne ostajaj ujeta v to očitno slepo ulico. Odpri svoj um neskončnemu številu možnosti, ki se ti ponujajo in izberi prave.
Ne omejuj se na materialni svet, rajši bodi pripravljena raziskovati še druge dimenzije in realnosti.
Čas je, da se lotiš kreativnega pisanja, brez omejitev s tradicijo ali navadami. Dovoli si, da tvoja inspiracija prihaja iz narave.

Rjavi pajek:
Zdaj je čas, ko moraš odstraniti čimveč strupenih snovi iz telesa, s področja odnosov in življenja nasploh.
Spoštuj svojo potrebo po samoti.

ang: objem,
Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #47 on: January 02, 2009, 05:25:35 PM »
Hvala Goga, tole je res zelo zanimivo.

Hvala ti ............. :-*

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #48 on: January 04, 2009, 11:46:58 AM »
čao , mene pa zanima kaj pomenijo sanje , ko sanjaš , da si dobil v dar lepega malega srčkanega kužka , pa ga držš v naroču , pa se ti on pokaka ( dobsedno res ) po nogi .
LP pa brez smeha , ker se mi je res to danes ponoči sanjalo ;)
LP

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #49 on: January 04, 2009, 01:21:45 PM »
Draga Someone girly,

Jaz ti lahko napišem, kaj pomeni videnje psa, če želiš, pri kakanju ti pa lahko pomaga Regina.  ;D

Goga
www.theta.si
DZK 519

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #50 on: January 04, 2009, 01:45:58 PM »
Goga pa Regina prosila bi vaju obe ja ;) pa še to v bližini psa in mene se je nahajala voda - jezero , s elektrarno in gostilno . Vem neumne sanje ali :D vprašati nigreh ;) Bilo je tudi ogromno trave ;) LP

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #51 on: January 04, 2009, 05:02:29 PM »
Someone girly, morda bi za razlago tvojih sanj lahko pisala v drugo rubriko, kjer se Regina ukvarja le s tem. Če vidiš psa, to pomeni naslednje:

Imej močno vero, ne glede na to, kaj se dogaja v tvojem življenju.
Pomembno je, da prostovoljno pristopiš neki dejavnosti v duhu služenja.
Ostani odločna in predana, čeprav se boš spopadala z negativnostjo in razočaranjem.
Izkazuj svojo ljubezen in cenjenje ljudem, ki so ti blizu, na kreativne načine.
Izražaj svojo predanost do tistih, ki jih ljubiš in neguješ.

Goga
www.theta.si
DZK 519

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #52 on: January 04, 2009, 08:43:00 PM »
čao , mene pa zanima kaj pomenijo sanje , ko sanjaš , da si dobil v dar lepega malega srčkanega kužka , pa ga držš v naroču , pa se ti on pokaka ( dobsedno res ) po nogi .
LP pa brez smeha , ker se mi je res to danes ponoči sanjalo ;)
LP

Simboliko psa ti je s svojega vidika opisala že Goga, nekaj splošnega pa najdeš tudi na moji spletni strani http://www.sepet-sanj.com/ ali v kakšni od sanjskih knjig, vendar če nimaš sanjskega ozadja/prizorišče in občutki/ situacijo težko preneseš v vsakdanje življenje, pes pa ostane "samo" pes. Psi pa pač kot vsa živa bitja, tudi kakajo  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline silence

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Talking is cheap, people follow like sheep...
« Reply #53 on: May 17, 2009, 11:53:08 PM »
Živjo!

Mene tudi zanima razlaga sanj :) Sanjam namreč zelo pogosto in intenzivno...
Trenutno sem že vsaj 3x sanjala o fantu, ki mi je všeč. V reali je stvar takšna, da mi je ta fant všeč, a druživa ter govoriva lih ne :-\ Se pozdravima, sva pa spregovorila že par besed- tko, ob delu, ki sva ga skupi opravljala enkrat pred 3 meseci... Oz. enkrat se je zgodilo, da mi je začel lih neki razlagat, mene pa so klicali na drug konec in v bistvu sem takrat imela lepo priložnost govoriti z njim, a nisem mogla in to me muči... še danes :( No, sej ne vem, zakaj sem tole napisala- mogoče bo pomembno, ko bom opisala sanje o njem? ;D

V prvih sanjah sem nekje bila in morala nujno na WC in ko sem šla na dotično mesto, je tam poleg za mizo sedel on in me gledal. Ga nisem niti pozdravila, nič.

V drugih sanjah je z mojo sestro popravljal radiator. Ko sem to videla, sem bila ljubosumna in sem se pridružila. Onadva sta očitno bila že stara znanca, jaz pa nisem vedla, kako bi se vključila v pogovor. Ko je nanesla prilika, sem bleknila, da Algea alge niso primerne za otroke, ker vsebujejo cink ::) Takrat se je pa on strinjal z mano in tako sva 1. spregovorila. Nato sva s sestro šli na postrešje, kjer mi je potiho povedala, da je on neresen- kar se žensk tiče.

V tretjih sanjah pa sem z mamo govorila na ves glas po mobitelu, on pa je hodil tam blizu okoli. Ko končam pogovor, izvem, da je vse poslušal, ker me je začel spraševati to in ono. Nato sem izvedela, da polaga ploščice in jih bo šel polagat k nam in da so mu všeč majhni telički :D

Spomnila sem se, da so še 1x bile ene sanje o njem, čist tako bežno, preden sem zaspala... Šlo se je o tem, da sem videla neko punco in nekje izvedela, da je njegova...

Ah, joj, cela zmeda ??? Ima kdo kakšno idejo oz. razlago mojih sanj?
Ta človek mi je res všeč... ponoči sanjam o njem, podnevi pa sanjarim :) Sama si sanje razlagam kot dejstvo, da z njim v reali ne govorim- niti ne morem govoriti... ga še vedno vikam, če že tako nanese... Zelo me muči vse skupaj in si želim, da bi z mano še 1x spregovoril kot pred 3 meseci, ko sem morala na hitrco odbrzet :'(

Offline soleil

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #54 on: June 11, 2009, 03:17:00 PM »
zanimivo vse tole...nism še vsega prebrala...bom pa...

pri meni je pa tko...zadnje čase prav pogosto sanjam vojno, moj beg pred vojaki, ki me konstantno iščejo, ko me najdejo...takrat se zbudim. Dostikrat so vpleteni tudi moji bližnji, ki se kar hitro zamenjujejo...sanje so težke, in na trenutke srhljive...kaj pa vem, mogoč pa preveč filmov gledam?

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #55 on: June 13, 2009, 08:48:32 AM »
Ko je vojna v sanjah, je "vojna" tudi v našem življenju, psihi, duši ali v srcu. Ker se ti sanje ponavljajo, nam boš lahko iz prve roke povedala, kako doživljaš te konflikte in kako se z njimi spopadaš?
Sicer pa pozdravljena, soleil in dobrodošla na forumu. ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline soleil

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #56 on: June 16, 2009, 09:28:09 PM »
uh regina...hvala...si mi dala mislit...

in če mal stvari povežem...sem zelo dobr razvila anksioznost, zaradi katere se trenutn zdravim in se je poskušam na vse možne načine rešit...ja definitivno imam boje v psihi...malo sestavim misli...pa opišem tele boje...

res mi je dal mislt...

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #57 on: June 17, 2009, 09:27:00 AM »
Če se te je namig vsaj malo dotaknil, bom zelo vesela tvojega vpogleda, ker se marsikdaj zgodi velika sprememba že s tem, ko sanje razumeš. Še več bi naredila zase in za svoje zdravje z zapisovanjem sanj, saj ti pokažejo vse upravičene ini neupravičene strahove, treme, nervoze, zaskrbljenosti in pač vse tisto, kar anksioznost pomeni. Za tak sanjski dnevnik potrebuješ samo malo volje in en zvezek, kakšno dobro knjigo simbolov in arhetipskih pomenov, na moji spletni spletni strani pa tudi najdeš kar nekaj namigov, navodil, primerov.... Morda boš sprva res samo zapisovala, primerjala in vlekla vzporednice z vsakdanjim življenjem, sčasoma pa boš odkrila, da je ta simbolika zelo intimna, da v svojih sanjah vidiš vse svoje strahove ali celo morebitne fizično prisotne bolečine, kot bi jih opazovala v ogledalu. Z malo volje in vztrajnosti se potem tudi s strahovi lažje soočiš in sanje spreminjaš sebi v prid, ko nanje vplivaš, pa vplivaš tudi na svoje življenje na najboljši možni način.
Pa vse dobro želim, soleil  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline soleil

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #58 on: June 25, 2009, 09:45:06 AM »
živjo regina...

kar nekaj časa me ni bilo tu gor...en teden je minil kar je umrl moj najboljši prijatelj...vse skupaj še nekak podoživljam in mi je precej hudo...

tvoj nasvet pa bom upoštevala...sem se odločila, ker dejansko moram narediti na sebi še marsikaj...in sanje so ena tistih zadev...kako naj opišem...sanjam take stvari, tako intenzivno in tako realno...nič namišljenega, konkretne situacije, realni ljudje...in ja želim vedeti kaj to pomeni...od nekdaj so mi bile sanje blizu in nekaj skrivnostnega....sploh ker vem, da so del naše podzavesti...

regina zahvaljujem se ti za nasvete, in prijaznost...definitivno bom začela pisati dnevnik...in preštudirala bom tudi tvojo spletno stran...

poročam kako bo šlo...

pozdravček,

n.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #59 on: July 01, 2009, 09:31:26 AM »
Me veseli, soleil, da si sprejela moj namig. Poročaj  ;)

Za prijatelja mi je žal, ampak verjamem, da ti bodo tudi sanje pomagale, da se boš lažje prebila skozi izgubo.  ang:
www.sepet-sanj.com