Živjo!
Mene tudi zanima razlaga sanj

Sanjam namreč zelo pogosto in intenzivno...
Trenutno sem že vsaj 3x sanjala o fantu, ki mi je všeč. V reali je stvar takšna, da mi je ta fant všeč, a druživa ter govoriva lih ne

Se pozdravima, sva pa spregovorila že par besed- tko, ob delu, ki sva ga skupi opravljala enkrat pred 3 meseci... Oz. enkrat se je zgodilo, da mi je začel lih neki razlagat, mene pa so klicali na drug konec in v bistvu sem takrat imela lepo priložnost govoriti z njim, a nisem mogla in to me muči... še danes

No, sej ne vem, zakaj sem tole napisala- mogoče bo pomembno, ko bom opisala sanje o njem?

V prvih sanjah sem nekje bila in morala nujno na WC in ko sem šla na dotično mesto, je tam poleg za mizo sedel on in me gledal. Ga nisem niti pozdravila, nič.
V drugih sanjah je z mojo sestro popravljal radiator. Ko sem to videla, sem bila ljubosumna in sem se pridružila. Onadva sta očitno bila že stara znanca, jaz pa nisem vedla, kako bi se vključila v pogovor. Ko je nanesla prilika, sem bleknila, da Algea alge niso primerne za otroke, ker vsebujejo cink

Takrat se je pa on strinjal z mano in tako sva 1. spregovorila. Nato sva s sestro šli na postrešje, kjer mi je potiho povedala, da je on neresen- kar se žensk tiče.
V tretjih sanjah pa sem z mamo govorila na ves glas po mobitelu, on pa je hodil tam blizu okoli. Ko končam pogovor, izvem, da je vse poslušal, ker me je začel spraševati to in ono. Nato sem izvedela, da polaga ploščice in jih bo šel polagat k nam in da so mu všeč majhni telički

Spomnila sem se, da so še 1x bile ene sanje o njem, čist tako bežno, preden sem zaspala... Šlo se je o tem, da sem videla neko punco in nekje izvedela, da je njegova...
Ah, joj, cela zmeda ??? Ima kdo kakšno idejo oz. razlago mojih sanj?
Ta človek mi je res všeč... ponoči sanjam o njem, podnevi pa sanjarim

Sama si sanje razlagam kot dejstvo, da z njim v reali ne govorim- niti ne morem govoriti... ga še vedno vikam, če že tako nanese... Zelo me muči vse skupaj in si želim, da bi z mano še 1x spregovoril kot pred 3 meseci, ko sem morala na hitrco odbrzet