PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
svoji usodi se ne da ubežati le dosti nepotrebnih ovinkov lahko naredimo
danes e že celo dopoldne spremljajo enice
misli pozitivno in samo pozitivno Klarus
Quote from: klarus on February 16, 2008, 11:17:47 AMdanes e že celo dopoldne spremljajo enice misli pozitivno in samo pozitivno Klarus
Quote from: taja6 on February 16, 2008, 11:42:41 AMQuote from: klarus on February 16, 2008, 11:17:47 AMdanes e že celo dopoldne spremljajo enice misli pozitivno in samo pozitivno Klarus petke, pa enke...pa že celi teden mi je karta dneva(delfinke seveda) MORNING AFFIRMATIONSVsako jutro izreči pozitivne afirmacije, da odpreš vrata manefistacijam
Hja, itak da jih vsako jutro izrekam! Hvala za pošiljanje dobre energije, mi je res pomagalo. Skoraj sem popolnoma zdrav! Hvala!
Pa ne na akcijo pozabit, ker če samo meditiraš, pa želiš, pa nič sama za to ne narediš v tej smeri, potem se tudi samo od sebe nič ne zgodi. Bi bilo prelahko na kavču sedet pa si samo želet, pa bi kar samo na kup letelo, a ne?
Quote from: nensi on February 16, 2008, 12:36:47 PMPa ne na akcijo pozabit, ker če samo meditiraš, pa želiš, pa nič sama za to ne narediš v tej smeri, potem se tudi samo od sebe nič ne zgodi. Bi bilo prelahko na kavču sedet pa si samo želet, pa bi kar samo na kup letelo, a ne? upam, da te cifre veljajo za nakup stanovanja..drug teden grem spet enga gledat.....ko sem začela iskat stanovanje sem mislila, da bo trajal največ 2 mesca, da ga najdem, ne pa da po pol leta še nisem nič našla....no 2x sem že skor neki kupla...pa mi očitno ni bilo namenjeno...