Author Topic: THETA HEALING  (Read 159934 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: THETA HEALING
« Reply #360 on: May 27, 2010, 04:10:27 PM »
Kako bi lahko zmanjšal dioptrijo?
Slišali smo že, zakaj jo dobimo, toda kako jo zmanjšati/se je znebiti?

Ti pošljem na zs.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #361 on: May 28, 2010, 10:56:41 AM »
A še koga pri thetkanju opazuje oko? Samo eno oko?! Pa ne vedno!
Izgleda nekako tako kot moj profil, vendar brez sončnice v ozadju...

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #362 on: May 28, 2010, 11:06:10 AM »
Jap  ;D Že od prvega dne  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #363 on: May 28, 2010, 11:12:30 AM »
Kako bi lahko zmanjšal dioptrijo?
Slišali smo že, zakaj jo dobimo, toda kako jo zmanjšati/se je znebiti?

Ti pošljem na zs.

:-* Gaja

Uuu, a lahko meni tudi pošlješ? :o
Hvala, hvala.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #364 on: May 28, 2010, 11:45:08 AM »
oo, mene tudi zanima, kako je z odpravljanjem dioptrije.
9ZK 674

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #365 on: May 28, 2010, 12:00:52 PM »
Jap  ;D Že od prvega dne  ;)
lol  ;D :D
pa spet midve  ;D ;D ;D
...ti pošiljam nekaj na mail...

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #366 on: May 28, 2010, 05:50:34 PM »
joooj, jaz bi res zelo zelo lepo prosila, če lahko nekdo prosim pomaga mojemu mucu. dva dneva nazaj sem namreč opazila, da je po levem licu krvav, sem ga očisitla in oskrbela, čeprav je vseskozi renčal in godrnjal, včeraj ga celi dan ni bilo domov, danes je pa sicer prišel naokoli, toda spet prav joka od bolečine, ga vidim že na daleč, pa nobenega ne spusti zraven. še name renči :( enostavno se je zavlekel spodaj pod hišo in noče priti izpod škarpe, še pobožati ga ne morem, pa tudi na psa renči.  :'(

iskreno bi iz srca prosila, če mu lahko nekdo pošlje kaj ljubezni ali kaj se pač že naredi za živali. vem, da mu theta lahko pomaga, jaz sem nareč čisto zgubljena, mi pa moj garfi res ogromno pomeni.  :'(  :'(
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #367 on: May 28, 2010, 08:05:02 PM »
Sasa mu bom poslala ljubezen in naredila zdravljenje, ti ga pa le TAKOJ spravi k vetu, ker je le krvav in bog ve kaj se mu je zgodilo. Pa če se le da ga imej notri, da se mu take zadeve ne bodo dogajale.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #368 on: May 28, 2010, 09:27:24 PM »
Brez skrbi, sem ga odpeljala k veterinarju mojga revčka! takoj ko sem ga ulovila danes sva šibala! Hvala bogu rana ni hujša, verjetno ugriz drugega mačka, ki hodi sm k naši hiši, drugače ima pa pesek v urinu in mu je veterinar vstavil kateter. nekako sreča v nesreči, da ga je maček ugriznil, drugače ne vem, kako bi prepoznala znake peska v urinu. hvala jane! ja, ga merkam zelo, samo leta tut zuni ker smo sred gmajne doma, mora biti pa sedaj en teden notri v hiši. no, hvala bogu imam vsaj verando, da je lahko na zraku.
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #369 on: May 29, 2010, 07:51:14 AM »
Znake peska v urinu brez problema spoznaš, če imaš mačka samo notri. Maček pogosto hodi na wc, se napenja a malo pride ven (če sploh kaj), boli ga, večkrat začnejo iskat alternativna mesta za opravljanje potrebe, ker wc povežejo z bolečino,...
Tudi gmajna ni (več) varna za mačke, v današnjih časih sigurno ne. Razmisli, če je letanje po gmajni vredno, da maček skasira FIV, FeLV (ali pa oboje) ali kaj drugega sploh glede na ta ugriz (moja paranoja bi ga vlekla nazaj na veterino čez cca 6-7 tednov na test, ki je pa smiselen samo če v tem času ne bo v kontaktu z drugimi mački, ker se lahko okuži tudi kasneje)...
Moji mački so izključno notranji in tako bo tudi ostalo. Tudi začasnike oddajam izključno samo za notranje in rajši ga imam sama ali pa ga v skrajnem primeru evtanaziram (no ja realno gledano bi zaradi prevelikega števila nehala nameščat prej kot evtanazirala ;D), kot da ga oddam za ven. Če se kdaj izkaže, da kateri izmed "mojih" posvojiteljev krši pogodbo in mačka spušča ven sledijo posledice (neupoštevanje pogodbe, kršitve zakonodaje,...).  Preveč dobro poznam mačke in vidim preveč grozot, ki se jim zgodijo zunaj, da bi šla v to.
Ko pridem do hiške dobijo zunanji mačjak ali pa še tega ne. Bomo videli. Mi pa na kraj pameti ne pride, da bi mačka spustila kar tako ven. Če bi že imela kakega, ki se nikakor ne bi sprijaznil z notranjim življenjem, bi ga vozila ven na povodcu. Na primer kosilnice so krive za marsikatero mačko smrt v mukah (ne zbežijo, od strahu otrpnejo), avtomobili (poznamo veliko primerov, ko so lastniki sami seveda ponesreči povozili mačka), bolezni... Če ne drugega imamo pri nas kar nekaj zaščitenih vrst ptic in drugih živali, ki so ogrožene ravno zaradi mačk.
Malo si preberi po netu (mojpes.net/forum recimo) kaj se vse dogaja z mački zunaj, pa premisli.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #370 on: May 29, 2010, 08:31:22 AM »
Tejka se strinjam z napisanim, vendar kljub temu, da imamo doma muco in jo imamo noro radi in je seveda samo hisna muca..me pa vcasih le spreleti, da je boga, ker je zaprta med stiri stene, ker konc koncev so macke zunanje zivali, saj so zveri v osnovi.

Pa jo gledam kako hrepenece gleda ven, na travo, druge macke, ki se podijo zunaj in po drugi strani se tolazim s tem, da ji je pri nas lepo in lepo skrbimo zanjo, je na varnem in da v bistvu zunanjega sveta ne pozna, ker smo tudi cisto malo vzeli iz zavetisca..a vseeno, marsikaj smo ji s tem odvzeli..kar je v njeni naravi in ji pripada.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #371 on: May 29, 2010, 01:40:23 PM »
Daia za hec jo daj enkrat na povodec in pelji ven. Večina jih hoče čisto takoj nazaj not. Sploh tisti, ki so zunanji svet in njegovo kruto realnost že izkusili ;). V resnici prav vse mačke obožujejo opazovanje okolice skozi okno in prav nič hrepenenja ni v tem. Se mi včasih zdi, da je to njihova televizija ;D. Ona čuva svoj teritorij (stanovanje) in se dobro zaveda, da bi jo drugi mački zunaj krepko pretepli, saj bi bila tam vsiljivec ;)
Hmmm zveri so, tu se strinjam (čeprav en od mojih zveri obožuje indijske oreščke in zelenjavno juho ::)) je pa dejstvo, da so že dolgo odvisni od človeka in da je človek naravo povsem predelal po svoje. Večina jih misli, da se maček zunaj znajde. Se ne. Večina jih sestrada so smrti/konča na načine, ki si jih tudi zamislit nočeš. Dober dokaz za to je moj bivši začasnik prostoživeči muc Jamie, ki niti na balkon ni hotel iz strahu, ko je enkrat poskusil življenje notranjega mačka . Da o njegovem stanju ob najdbi ne zgubljam besed, pa je bil iz lokacije kjer se mačke redno oskrbuje in hrani. In take poze so možne le pri čisto sproščenem mačku. Zunaj jih tako ne boš videla spat, saj morajo bit neprestano na preži pred nevarnostjo.
Domača mačka že zdavnaj ni več primerna za samostojno življenje zunaj. Grenke izkušnje to pokažejo in verjami, da ne delaš ničesar narobe s tem, ko jo imaš samo notri. Pravzaprav veliko delamo na tem, da bi ljudi osvestili zakaj mački spadajo not ;) Komot prebereš malo po internetu in kaj kmalu ti bo jasno, da delaš čisto prav. No če se ti muca zdi hudo žalostna obstaja alternativa... Omisli ji mačjo družbo. Sama enega samega mačka ne bom imela več nikoli (sploh, ker dudarji ponavadi itak pridejo v kompletu hehehe) ;)

Hvala ker si dobra skrbnica svoje muce :-*
« Last Edit: May 29, 2010, 01:49:53 PM by Tejka »
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #372 on: May 29, 2010, 01:57:01 PM »
Tejka..hvala za tvoj post. Se vecinoma strinjam, ceprav zalost je pravzaprav to, da je svet zdaj dejansko tak kot je in zato nastradajo mnoge zivali..v bistvu macka ni hisna zival, mi smo jo naredili tako in to, da krcimo prostore in to, da se sama zunaj ze skoraj ne zna prezivljati..to je problem.

In za muce v urbanih okoljih se strinjam, da je boljse, da so notri, ker je bolj varno, ampak nihce me ne bo preprical, da bi muca, ki uziva nekje na kmetiji v naravi, lovi miske in pije domace mleko, rajsi zamenjala za stiri stene stanovanja..in da bi blo tam za njo boljse.

Da pa gremo nazaj k nasi muci..ta gospodicna je prava princeska. In ne bi mogli najti boljse muce, ker je prijazna, pametna, razigrana in pravi nas druzinski clan. Hrano ji dajemo samo najboljso in macja gospodicna ze zna bit malo zbircna  :)
S tamalim je zlata..vcasih jo pocuka za rekp ali bolj na grobo poboza, NIKOLI ni nikogar ugriznila ali pokrempila..res je zlata, da ne govorim, da ponoci spi z nami na postelji (in si da dopovedat, da nikoli ni sla k tamalmu v posteljico odkar ga imamo) oz. najrajsi pride, ko se z dragim stisneva skupaj in se stlaci vmes  :D
Tak da macke so zakon..3 leta nazaj me nobeden ne bi mogel prepricat, da mam lahk macko tak rada, sem bla vedno bolj za pse, ampak zdaj ne zamenjam  ;)
« Last Edit: May 29, 2010, 02:49:55 PM by Daia* »

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #373 on: May 29, 2010, 02:16:53 PM »
Ok, da vskočim z odgovorom. Sama imam Garfija že 3 leta. Na začetku je bil totalni problem zaradi naše mami, ker je bila tako proti mačkom. Ko sem ga pripeljala domov prvič, sem mu vse lepo uredila zgoraj na terasi, ki je čisto na vrhu hiše in ne moreš priti nikamor ven. Ima wc, ima posteljo, hrano, vse tipi topi. Spal je pa seveda na začetku venomer pri meni  ;D

no in seveda naša mami je naredila prepir, ker se dere, da mački niso za v hišo, da ji ne bo notri mijavkal in moj maček prefrigan je seveda takoj, ko je bila prilika, smuknil v njeno sobo in na njeno posteljo. tja, kamor ne sme. zato ga je tudi dobesedno vrgla ven iz hiše in sva imeli zeloo veliko prepiranj na to temo. rezultat je bil, da je bil čez noč vedno pri meni v sobi, čez dan pa je smel it mao ven. potem smo ga seveda tudi kastrirali in vse, in pride vsak dan spat k meni gor na posteljo ali na teraso, nekaj časa pa leta zunej. tudi, ko nas ni doma, spi na spodnji terasi v košari, ki je zunaj in lahko pride kdorkoli. ponavadi je tam tudi naš pes (vrata imao zaprta, da ne uide ven k sosedom ali na spodnjo cesto), tako da ni vslijivih mačkov.

in ja, še to včasih rata hud problem, ko pride garfi domov, ko mene ni, ali pa sem zgoraj. mami takrat tako ali tako se dere, da je maček v hiši, da naj bo kar v moji sobi, da na zgornji terasi nima kaj počet! enkrat, ko me ni bilo doma, je wc, košaro in vse njegove stvari prestavila ZA hišo!! mislim, da ne rabim razlagati, kako "vesela" sem bila, ko sem prišla domov, kajneda? od vsakodnevnih prepiranj, da zgornja terasa ni v mačkovi lasti (aja, dostop do nje je pa iz moje ali sestrine sobe, mami ima svojo) in da je za počivat (ne vem, če gre nekrat na leto slučajno kdaj tja), sem že rahlo malo utrujena, da bi pa vse imela v svoji sobi pa tudi ne gre (ker potem kao vse smrdi itd). zdaj se pa pojdi!  >:(

ko sem sama doma, je moj muc non-stop z menoj notri. ponavadi gre ven z mano, ko grem ali rože zalit ali kaj podobnega. tako ali tako pa je tri četrt časa pri hiši oz v hiši, tjale v gmajno gre samo, ko gre na lov za ptičem, mišjo, veverico in ponavadi to tudi prinese pred naš vhod  :o

in ja, ko bom na svojem, bo moj maček definitivno notri cel čas, sedaj, ko sem pa še v hiši staršev, pa nekako ne morem oporekati besedi moje mame. če jo citiram, to je njena hiša in njena pravila. že tako imam srečo, da mi je sploh dovolila imet garfija. no, druzga ji ni preostalo, ker sem ga pripeljala domov en vikend, ko ni bilo nobenega doma, on se je pa že ustalil do takrat, ko je mami prišla domov in vpila  :D

tejka, vedi, da se še predobro zavedam, da je za mačka definitivno najboljše, da je notri...
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #374 on: May 29, 2010, 02:23:55 PM »
Oh Sassa kot bi sebe brala pred parimi leti. Sem našla nekega prestradanega, zavrženega pudeljčka, ga pripeljala domov, je foter znorel, po njegovo živali nimajo kaj delati v hiši. Ko sem bila v službi je to bitje ukradel in ga odnesel nekam na kmete. Pazi, malo revše ki je definitivno samo in zgolj za življenje notri, je dal pri minus 15 ven na verigo.  :o  :'(

Seveda so bila doma dretja in ko sem po parih dneh končno to bogo bitje našla, je bil v tako žalostnem stanju, da sem ga nesla samo še k veterinarju usmrtit. Še danes mi je žal zato. Verjetno bi pri meni tudi umrl, ker je bil preveč zdelan, ampak bi umrl vsaj na toplem in varnem.  :'(

Tako da mamo boš težko prepričala, probaj se vsaj zmenit, da jo ne podi, ne napada ipd. Že to je velik korak naprej, ko boš šla na svoje ti pa želim čim več živalske družbe v stanovanju  ;)

Moja astro karta