Sicer pa to vsak dela po svoje. Pri theta so neki splošni ukazi, vendar z vajo in izkušnjami začneš delati nekako po občutku in se ne držiš več vsake besede, kot pijanec plota. V bistvu te samo vodi...Boj, ko si preprost in jasen, hitreje se stvari odvijajo..Kreator razume vse, če mu poveš po domače...važno, da sam pri sebi veš kaj hočeš..tu je ponavadi problem;)
Jaz tudi delam nalaganje spanja predno grem spat in navadno potem v trenutku, ko zaključim, zaspim.
Nimam takih motenj kot jih opisuje Tea

, ker z lahkoto (oz. normalno) spim tudi 10 ur na dan. Sicer pa spim 5, 6 ur (redkokdaj več) in brez problema vstanem zelo zgodaj (to mi ni v krvi, niti v astro karti). Danes sem spala manj kot 4 ure, bi mi pa zdele sedla ena črtica za 15 min.
Nalagam spanje celi družini in največji žur je takrat, če ne naložim (to se je v zadnjih 3eh mesecih zgodilo kakih 3x). Potem so vsi taki, kot bi jih avtobus povozil in vse je brez veze

Sem pa ugotovila, da če delam na kakih hudih vzorcih (močno ukoreninjenih), bi potem par dni spala več in si ponavadi res privoščim kako 15 minutno popoldansko črtico.
Lep dan!
Iza