Author Topic: Tarot IV del  (Read 74511 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
Tarot IV del
« on: December 31, 2007, 03:49:46 PM »
Oziroma v znamenju Kralja

Offline Tamara

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Tarot IV del
« Reply #1 on: December 31, 2007, 06:02:57 PM »
Veliko Kraljevega v prihajajočem obdobju želim tebi Tar_Mar, kakor tudi vsem tvojim bližnjim in preostalim bralcem ter akterjem tega foruma.
P.S.: Bralke in akterke niso izvzete.  ;)

In da še nase ne pozabim:
X - Kolo sreče
osem diskov
dva keliha.
Ob tem sem se spomnila na pesem: Nedaj se Ines.  :-*
Stella

Offline Isabell

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #2 on: January 01, 2008, 03:16:35 PM »
Tebi Tar_Mar in vsem želim veliko notranjega ognja in življenja svojih sanj  :D in naj vam bo čudežno lepo leto...2008

Še eno vprašanje bi imela, kratek čas nazaj sem izvedela, da bom morala en zagovor v službi, za katerega prejmem na koncu diplomo opravljati še v tujini, pri nas sem ga že...v bistvu kot en izpit, ki mi bo omogočil razširitev opcije dela v službi. Kaj pravijo karte na to, mi bo šlo, imam pa to zelo kmalu, začetek januarja? Jaz mislim, da bo vse o.k.
Pa še zanima me, če bo to leto kaj bolj romantično obarvano od preteklega, če se obeta kaj novega, saj je res trajalo precej časa, da sem pustila vso preteklost za sabo  :D

Offline Remeny

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #3 on: January 01, 2008, 06:37:04 PM »
MEGA ŽUUUUR JEEEEEEEE ;D ampak ker je odgovor prišel malo prepozno, sem mega žurala vseeno v tujini, ah sem si pač rekla, kdaj bom pa riskirala, če ne zdaj ane ;) in je bilo ... ja res MEGA! Sodeč po pripovedi prijatelja pa je bil doma tudi mega žur, tako da kot kaže mi je bilo letos naklonjeno da se imam fajn za katerokoli opcijo se pač odločim :D

SREČNO 2008!!!

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #4 on: January 01, 2008, 06:48:33 PM »
Vse najlepše v 2008 Tar_Mar in veliko tistega česar si sam želiš!!!

lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #5 on: January 02, 2008, 11:57:45 AM »
Veliko Kraljevega v prihajajočem obdobju želim tebi Tar_Mar, kakor tudi vsem tvojim bližnjim in preostalim bralcem ter akterjem tega foruma.

X - Kolo sreče
osem diskov
dva keliha.

Zdravo!

Ja dolgoročno si zastavila neko zadevo, ki ti je nekako dolgoročno osigurala neke zadeve
tako da je prišel čas za počitek oziroma pavzo ali celo prekinitve
vendar je takoj na obzorju nova obcija in patnerstvo, ki je na dobri poti.

Imej se lepo in hvala

Tar_Mar

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #6 on: January 02, 2008, 12:01:15 PM »
Tebi Tar_Mar in vsem želim veliko notranjega ognja in življenja svojih sanj  :D in naj vam bo čudežno lepo leto...2008

Še eno vprašanje bi imela, kratek čas nazaj sem izvedela, da bom morala en zagovor v službi, za katerega prejmem na koncu diplomo opravljati še v tujini, pri nas sem ga že...v bistvu kot en izpit, ki mi bo omogočil razširitev opcije dela v službi. Kaj pravijo karte na to, mi bo šlo, imam pa to zelo kmalu, začetek januarja? Jaz mislim, da bo vse o.k.
Pa še zanima me, če bo to leto kaj bolj romantično obarvano od preteklega, če se obeta kaj novega, saj je res trajalo precej časa, da sem pustila vso preteklost za sabo  :D

Zdravo!

Ja, ja vse se bo izšlo. Neka moška oseba bo posebej zahtevna. Pripravi se in bo rešeno.

Romantično bo toliko kot boš ti vložila v to romantiko. Vse je odvisno od tebe. Poleg tega bo ta "romantika bolj na materialni osnovi".

Vse lepo naprej in raduj se vseh dnevov

:)

Tar_Mar
« Last Edit: January 02, 2008, 12:06:10 PM by tar_mar »

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #7 on: January 02, 2008, 12:03:33 PM »
MEGA ŽUUUUR JEEEEEEEE ;D
SREČNO 2008!!!
[/quote]

Sem srečen da je bilo megaaa... in naj ti bo mega še v tem letu.

Saj malekosti bova pa koregirala z vpogledi v karte 

Tar_Mar

Offline Isabell

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #8 on: January 02, 2008, 05:09:53 PM »
Zdravo!

Ja, ja vse se bo izšlo. Neka moška oseba bo posebej zahtevna. Pripravi se in bo rešeno.

Romantično bo toliko kot boš ti vložila v to romantiko. Vse je odvisno od tebe. Poleg tega bo ta "romantika bolj na materialni osnovi".

Tar_Mar

O d'best hvala hvala za odgovor  :D, sam, da se bo izšlo, res že zadnji čas, da rešim še to  :P
Kar se drugega dela odgovora tiče, pa bom kakšno romantiko, če bo na materialni osnovi hitr odposlala drugam  ;D, tko,, da no way, pr meni to ne pali.
Čakam na pravo, da pride, prileti iz neba, direktno v moje srce, he he.... samo to je edina pot; when love comes to town  :D, brez drugih primesi   ;)
Tar_ Mar let the miracles of New Year begin, pr tebi, meni pr vseh
bom poročala naprej, kaj bo ::)
ti si edini, ki vedno veš vse, poleg moje intuicije, samo včasih se je lepše še s kom pogovarjat, namesto sebe  :), tko, da hvala  ;)

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #9 on: January 02, 2008, 09:54:26 PM »
Quote from: tar_mar on November 11, 2007, 12:46:03 PM
Quote from: tia on November 09, 2007, 02:03:25 PM
Neki tipi so začeli skakat okrog mene, en črni bik pa en rjav ribak, kaj je zdaj to? 

Zdravo!

Črni bik, te je nagovoril kar na čuden način in ti kar ne da miru ter vstrajno osvaja tvoje srce, kar na "osvajaški" način - v stilu vojaka. In ti bo izlil svoja čutva, da ga ne boš "spoznala" oziroma volk se prelevi v jagnje (ampak samo, da osvoji plen) oziroma pride do "želenega". dobi tisto kar bi rad.

Rjavi pa nežno, nežno, nežno pristopa in bo zavit v skrivnost in ne boš vedala še naprej pri čem si.

Res me zanima tvoja situacija. Poročaj. Še nekaj vidim, če ti to napišem ne bo zanimivo.

Tar_Mar

REZULTATI-delam analize za nazaj, pa ugotovljam, da Tar_mar nisi nič kaj zgrešil, črni bik je odletel čim je dobil to, kar je hotel, in sicer sem mu zrihtala en posel. Rajvi pa je tak počasen, da je nič od nič, skratka prekinila stike, zdaj sem mu en sms poslala za novo leto, da sem mal ga spomnila, da še obstajam, je sicer odgovorl na sms, to pa je tudi vse, nekak ne kaže zanimanja, ta kad bom kar črto potegnila, čeravno je res dober az pogledat:), Se pa je zdaj pokazal en mlajši tri leta od mene, tudi ribica, zanimivo, prej nikoli ni bilo rib okrog mene,pa se mi zdi, da je tu kaj možno, razen če bi on rad, da ga kakšna strejša kaj nauči al pa on njo, ne vem???    
« Last Edit: January 02, 2008, 09:56:45 PM by tia »

Offline tar_mar

• Novinec
  • *
« Reply #10 on: January 03, 2008, 05:11:32 PM »
Zdravo!

Tar_Mar

O d'best hvala hvala za odgovor  :D, sam, da se bo izšlo, res že zadnji čas, da rešim še to  :P
Kar se drugega dela odgovora tiče, pa bom kakšno romantiko, če bo na materialni osnovi hitr odposlala drugam  ;D, tko,, da no way, pr meni to ne pali.
Čakam na pravo, da pride, prileti iz neba, direktno v moje srce, he he.... samo to je edina pot; when love comes to town  :D, brez drugih primesi   ;)
Tar_ Mar let the miracles of New Year begin, pr tebi, meni pr vseh
bom poročala naprej, kaj bo ::)
ti si edini, ki vedno veš vse, poleg moje intuicije, samo včasih se je lepše še s kom pogovarjat, namesto sebe  :), tko, da hvala  ;)

Zdravo!

Glede "materialne ljubezni". Bom se drugače izrazil. Boilj premožna oseba ti bo šla na roko.
To se nekako bolje bere a ne?

Tar_Mar

Offline Isabell

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #11 on: January 04, 2008, 10:01:24 AM »
Zdravo!

Glede "materialne ljubezni". Bom se drugače izrazil. Boilj premožna oseba ti bo šla na roko.
To se nekako bolje bere a ne?

Tar_Mar

Em.....ja no, sliši se že lepše, glede na tisto prej k si napisal  ;D, se bom pustila presenetit, pa če bo kej zanimivega se javim še 8)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #12 on: January 08, 2008, 08:47:39 PM »

Glede potovanja ni sigurno da boš šla na ptovanje, če že drugo ne boš šla tam kot si planirala ali kot si želiš.

Tar_Mar

Tar_Mar,

tole si mi napisal v Tarot III. Pa mi ni bilo jasno, kaj me lahko ustavi, da ne grem na potovanje. Sedaj razumem, kaj si mi zelel povedat. Kako se bo vse skupaj izslo? Malo me je presenetilo :)
Ce je kaj takega kar ni za v javnost, te prosim, da mi pises na ZS.

Ne vem, kaj drugega lahko recem kot HVALA!

Offline Tamara

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #13 on: January 09, 2008, 11:57:31 PM »

X - Kolo sreče
osem diskov
dva keliha.

Zdravo!

Ja dolgoročno si zastavila neko zadevo, ki ti je nekako dolgoročno osigurala neke zadeve
tako da je prišel čas za počitek oziroma pavzo ali celo prekinitve
vendar je takoj na obzorju nova obcija in patnerstvo, ki je na dobri poti.

Imej se lepo in hvala

Tar_Mar

Hvala Tar_Mar.  :-*
Stella

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #14 on: January 10, 2008, 07:39:51 PM »
Zivjo Tar!

Kako smo kaj? Tale december pa bo naporen. :) Z novim letom menjam sluzbo.Tole, ki jo opravljam 10 let je cas da zapustim in koncno naredim korak naprej. Nasla sem nekaj novega.. in me zanima kako kaze z novo sluzbo? Bom zadovoljna? Kako se bom ujela z ekipo, vsi bomo namrec cisto novi...
In ..ali me bodo mogoce v stari sluzbi pogresali?

Hvala ti, lepo bodi in pazi nase!  :-*

Zdravo!

Glede nove službe takole. Najprej si potrebna počitka!!! Počij si. Delaj najbolj resno na tem, kajti nova služba bo res nekaj novega in velik izziv zate, ki pa te bo postavil v položaj, ki ti ga bom opisal:
-sprva se ne boš znašla in boš z muko šla naprej
- šef ali neki sodelavec te bo dobesedno mantretital (saj ga boš/bova čez čas odpikala)
- za vse boš SAMA
- ko se dokažeš - dosežeš svoj "navidezni mir" bo vse OK
- plača ne bo Bog si ga kaj

Vendar bo šlo

Tudi tebi enega novoletnega ljubčka :-*

Tar_Mar

Takole, sem tudi jaz koncno uspela malce prikorakati do racunalnika. Naj ti povem Tar-ci, kako mi kaj gre. Tocno tako je kot si napisal, tale nova sluzba je res nekaj povsem drugacnega in novega. Tu se odvijajo stvari ki jih od prej nisem poznala. In mi je zelo vsec, saj sem sama tak clovek, ki ima rad nove stvari in se hitro ucim.

S sodelavci nimam tezav, razen z eno, ki namesto da bi delala, nenehno cveka. Kadar jo kaj vprasam, ce mi lahko razlozi kaksno stvar, pa kot da bi bila "skrta" in mi ne bi privoscila znanja.   :-\ Jaz tega resnicno ne razumem, saj vsi delamo za dobro podjetja.
Ocitno bom res sama morala ven potegniti vse potrebne informacije.

Me pa zanima, kako bo slo naprej? Saj sem trenutno v MB na uvajanju le zacasno, nekaj tednov, potem pa grem v svojo pravo sluzbo v Ljubljano. Kjer pa me caka se enkrat vec dela kakor tukaj.  Bo tam kaj drugace? Kaksno mnenje si bodo o meni ustvarili moji nadrejeni? Bo v prihodnosti kaj vec denarja? Oziroma ali se kaze kak dodaten zasluzek v prihodnosti?

Tar-ci, v Novem letu ti zelim predvsem veliko pravih odlocitev, obilo notranjega miru in ljubezni. Saj kombinacija tega rusi navidezne zidove  :-*
(vsekakor enake zelje veljajo tudi za vse ostale, da ne bo pkmote  ;D )